Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da se nadate dobrom odnosu sa saradnicima koji će pokazati svoje interesovanje ka proširenju posla. Očekuje vas povoljan dan za pravljenje planova.

LJUBAV: Krijete svoja osećanja i niste sigurni na koji način da se nosite sa njima. Moguće je da biste mogli da budete u nekoj većoj nedoumici zato što ste nesigurni na neki način.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje danas. Treba da izdvojite neko vreme kako biste se maksimalno posvetili svojim potrebama. Izbegavajte podizanje teškog tereta.

BIK

POSAO: Očekuje vas napet dan u kojem vam neće biti lako da na pravilan način organizujete svoj poslovni raspored. Moguće je da će vas dosta toga opterećivati u narednom periodu.

LJUBAV: Niste spremni za velike promene na ljubavnom planu iako bi partner voleo da vaš odnos napreduje. Moguće je da sada jednostavno ne možete da se posvetite vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa koji bi mogao da vam pomogne sa savetima i rešenjima za neke probleme koje ste do sada imali vezano za zube i desni. Potražite pomoć stručnjaka.

BLIZANCI

POSAO: Brine vas to što neke stvari ne idu po planu. Deluje vam da se dosta toga preokreće u negativnom smislu. Moguće je da na poslovnom polju imate neke probleme.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati manje probleme u komunikaciji sa partnerom. Ako ste slobodni imate tremu pred susret sa jednom osobom. Trebali bi da budete opušteniji.

ZDRAVLJE: Osetljiva vam je kičma pa možete da imate probleme sa leđima. Čuvajte se u narednom periodu kako ne bi došlo do toga da vam se aktiviraju stare povrede.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Imate utisak da nećete moći da postignete baš sve ono što ste sebi zacrtali na ovom planu i to razmišljanje vas frustrira. Ne biste trebali sebe da kočite negativnim emocijama.

LJUBAV: Ne osećate se emotivno dobro i smatrate da dosta toga ide protiv vas. Potrudite se da presaberete svoje misli kako biste mogli objektivnije da reagujete u datim situacijama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina. Jako je važno da se potrudite da u narednom periodu ojačate svoj imunitet i da vodite više računa o svom zdravlju i navikama.

LAV

POSAO: Neke odluke koje ste donosili na ovom polju su vas pokrenule u pozitivnom smeru. Verujete u bolju i svetliju budućnost koja može da vam dođe u narednom periodu.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima kada je u pitanju ljubav. Pred vama je povoljan dan. Potrudite se maksimalno da budete iskreni prema osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Izbegavajte masnu hranu, preteran unos mesa i vodite više računa o svom zdravlju u narednom periodu kako bi probleme rešili.

DEVICA

POSAO: Niste zadovoljni situacijom na poslu. Smatrate da vredite više od onoga što vas plaćaju. Možete da očekujete da ćete na ovom polju uspeti da menjate neke stvari na bolje.

LJUBAV: Na emotivnom planu imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama. Niste sigurni iz kog razloga se osećate tako ali često imate osećaj da se nešto krije.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak u narednom periodu. Potrudite se da vodite više računa o sebi i svom zdravlju kako bi mogli da ostvarite stabilnije stanje na ovom polju.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i nije vam lako da donesete nove odluke na ovom polju, a svesni ste da ćete morati. Važno je da budete posvećeni ostvarenju sopstvenog interesa.

LJUBAV: Partner vam je maksimalno posvećen i uživate u zajedničkim trenucima. Očekuje vas jako povoljan period u kojem ćete uživati. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Povedite više računa o svom zdravlju. Izbegavajte preterano naprezanje ili situacije u kojima osećate da ste pod stresom.

ŠKORPIJA

POSAO: Daćete sve od sebe da biste uspeli da ostvarite pozitivne promene na ovom polju. Moguće je da će dosta toga u narednom periodu da bude na vašoj strani.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je pokazala da je originalna i posebna na mnogo načina. Želite da je zadržite samo za sebe. Moguće je da ćete povremeno pokazivati ljubomoru.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa bešikom kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju kako vam se neke tegobe ne bi ponavljale.

STRELAC

POSAO: Pokušajte da poslušate savet koji dobijete danas. Nekada je važno da shvatite da ne znate baš sve o svemu najbolje. Kritika koja je konstruktivna ipak treba da se prihvati.

LJUBAV: Dolaze vam promene na emotivnom polju. Moguće je da za neke nagle preokrete niste spremni. Očekuje vas period koji vam donosi šansu da se neke stvari menjaju.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i važno je da na polju zdravlja budete dosledni i posvećeni pozitivnim navikama i dobrim promenama koje ste ostvarili. Budite posvećeni sebi.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost povećanja zarade. Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika za nove poslovne dogovore.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas ne očekuje mnogo promena. Ako imate partnera odnos vam je generalno dobar i donekle rutinski. Moguće je da vam je ponekad malo dosadno u braku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o želucu koji bi mogao da vam bude osetljiv u narednom periodu. Izbegavajte tešku hranu koja vam smeta. Potrudite se da unosite dovoljno tečnosti.

VODOLIJA

POSAO: Možete se nepromišljeno upustiti u poslovne transakcije za koje niste sigurni kako će se završiti na kraju. Pred vama je period koji vam na ovom planu donosi oscilacije.

LJUBAV: Potrebno je da pokažete voljenoj osobi da ste spremni da provedete više vremena sa njom. Vaša veza može da uđe u monotoniju što vas povremeno plaši. Niste sigurni šta želite.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu vrata su mogući kao i generalno ukočenost koja bi mogla da vas prati. Pred vama je period koji može da vam donese dosta problema sa kičmom i leđima.

RIBE

POSAO: Veoma ste snalažljivi i važno vam je da se na ovom polju dokažete. Daćete sve od sebe da postignete uspeh. Pred vama je povoljan period da napravite konkretne promene.

LJUBAV: Upotrebite svoju maštu i osvojićete osobu koja vam se dopada. Važno je da pokažete da umete da budete drugačiji od drugih. Moguć je početak jedne lepe veze danas.

ZDRAVLJE: Potrebam vam je odmor. Potrudite se da budete posvećeni sebi danas i da se ne naprežete previše na bilo kom polju. Izbegavajte ljude koji iz vas crpe energiju.