HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR Ovnove pokreće velika ljubav, Blizance očekuje ozbiljan zdravstveni problem...

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas...

Horoskop, zodijak
Foto: Shutterstock

OVAN 

Posao: Izražen vam je takmičarski duh i ego. Ove stvari će onemogućiti normalnu komunikaciju sa kolegama. Ljubav: Zaljubljeni ste i ljubav vas pokreće. U vama bukti strast i imate potrebu za intenzivnim druženjem i doživljajima sa partnerom. Zdravlje: Problemi sa pritiskom.
BIK
Posao: Iskoristite dan za regulisanje obaveza koje imaju veze sa zakonom. Odličan je dan za sastanak sa advokatom. Ljubav: Imate naglašenu potrebu za emotivnom sigurnošću i stabilnošću. Želite da se nekome posvetite, da izgradite čvrst odnos. Zdravlje: Osećate se tromo.
BLIZANCI
Posao: Obeshrabreni ste situacijom na poslu. Osim što se bezuspešno borite protiv starih problema, pojavljuju se i novi. Ljubav: Partner vam pomaže da se opustite i napunite pozitivnom energijom. Prija vam njegovo poverenje i briga. Zdravlje: Problemi sa probavnim sistemom.
RAK
Posao: Iako ste skloni ustaljenom načinu rada, danas razmišljate o alternativnim strategijama. Donosite odluku da probate nešto novo. Ljubav: Emotivno ste zadovoljni. Za vas je jako bitno da postignete balans između privatne i poslovne sfere. Zdravlje: Dobro se osećate.

Zodijak, horoskop, lav
 Foto: Shutterstock

LAV 

Posao: Stavovi su vam konzervativni i ne prihvatate promene. Radite na ustaljeni način, jer niste spremni za nova rešenja. Ljubav: Intrigira vas osoba za koju opravdano sumnjate da se i vi njoj dopadate. Opušteno komunicirate ispitujući teren. Zdravlje: U top ste formi.
DEVICA
Posao: Imate različita mišljenja u odnosu na kolege u vezi s određenim projektima i što nisu sigurne da će vaše ideje doneti rezultate. Ljubav: Navikli ste da budete sami ali se viđate sa porodicom i prijateljima i na taj način punite baterije. Zdravlje: Hronični problemi.
VAGA
Posao: Fokusirani ste na obaveze koje donose materijalnu satisfakciju. Posle toga dolaze na red svakodnevne obaveze. Ljubav: Pokušavate da dominirate u odnosu. Partner strpljivo objašnjava da nije uvek dostupan i da to mirno prihvatite. Zdravlje: Izbegavajte slatkiše.

Zodijak, horoskop, vaga
Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Posao: Imate potrebu da stvari radite samostalno. Kolega pokušava da vam da savet, ali ga vi ne prihvatate. Ljubav: Odličan dan za susret s partnerom. Imate potrebu za emotivnom bliskošću i senzacijama. Maksimalno uživate u vezi. Zdravlje: Niste u najboljoj formi.
STRELAC
Posao: Vaše samopouzdanje, energija i fokusiranost na obaveze neminovno dovode do dobrih rezultata. Zadovoljni ste uspehom. Ljubav: Zaljubljeni ste i slobodno vreme provodite s partnerom. On vas intelektualno, emotivno i seksualno stimuliše. Zdravlje: Bez problema.
JARAC
Posao: Niste zadovoljni situacijom na poslu. Imate utisak da bi rezultati mogli da budu mnogo bolji nego što su sada. Ljubav: Imate problem da procenite raspoloženje voljene osobe koja ima probleme o kojima ne želi da priča s vama. Zdravlje: Osetljiva vam je kičma.

Zodijak, horoskop, vodolija
Foto: Shutterstock

VODOLIJA 

Posao: Imate tako puno poslovnih ideja da ne znate koju da odaberete. Birate onu za koju znate da je najoriginalnija. Ljubav: Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Bitno vam je da imate dobru komunikaciju, međutim, danas je ona kamen spoticanja. Zdravlje: Proverite pritisak.
RIBE
Posao: Introvertni ste, ali danas uživate u komunikaciji sa saradnicima. Znate šta im je potrebno i to im i nudite. Ljubav: Jako ste senzibilni i imate dobru intuiciju. Pokušavate da na suptilan način otkrijete razlog partnerovog neraspoloženja. Zdravlje: Osećate se dobro.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi