Astro, horoskop, znaci
Shutterstock
Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Astro, horoskop, znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan za posao, pogotovo ako ste planirali neke veće promene. Potrudite se da budete strpljivi i nemojte da forsirate veće promene.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv ljubavni susret u večernjim časovima. Pred vama je puno romantike i nežnosti koju ćete imati zajedno sa osobom do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas. U narednom periodu vas očekuje dosta tenzije i stresa. Potrudite se da se posavetujete sa lekarom i da slušate njegova uputstva.

BIK

POSAO: Pred vama je generalno dobar dan. Sve što vam bude trebalo i što zatražite možete da dobijete bez velike muke. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite probleme.

LJUBAV: Očekuje vas ponuda za ozbiljnu vezu sa osobom u koju iz nekog razloga nemate dovoljno poverenja. Bilo vam je jako teško da prebolite tu vezu i nećete se vraćati.

ZDRAVLJE: Osetljia stopala i zglobovi su naglašeni kod vas. U narednom periodu se potrudite maksimalno da voditeračuna o sebi, pogotovo pazite na moguće povrede prilikom vežbanja.

BLIZANCI

POSAO: Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu za današnji dan. Ne očekuju vas veće trzavice. Možete da se nadate pozitivnom periodu u kojem ćete biti zadovoljni ljubavnom situacijom.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni da li osoba koja vam se dopada želi isto što i vi ali ste spremni da joj ipak priđete. Ne želite da se dvoumite previše, već želite konkretnu akciju!

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti zadovoljni i kada vežbate od kuće. Bilo kakva umerena aktivnost vam sada odgovara.

Zodijak, horoskop, žena

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije na poslovnom planu. Moguće je da se radi o tuđim greškama koje ćete na neki način sada morati vi da ispravite.

LJUBAV: Spremni ste da voljenoj osobi pokažete koliko je volite. Očekuje vas jako dobar dan kada su u pitanju emocije. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i ne biste trebali da očekujete bilo kakve nove probleme sa zdravljem. Sudbina vam je danas maksimalno naklonjena na ovom polju.

LAV

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje i mogućnost da prevaziđete neka opterećenja iz ranijeg perioda. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom.

LJUBAV: Ukoliko ste imali neke probleme sa ljubomorom, sada ćete sa voljenom osobom naći kompromis i zajednički jezik. Važno je da budete spremni da partneru pokažete više poverenja.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost kod vas u narednom periodu. Potrudite se da dovoljno odmarate. Budite spremni da unosite više vitamina i ne forsirajte se na bilo kom polju.

DEVICA

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u krug saradnika jer u njemu ima dosta novih ljudi koje ne poznajete. Moguće je da na poslovnom planu u dubini duše priželjkujete promene.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i lepo vam je kada ste pored njega. Opšte je poznato da generalno volite da ugađate drugima i da se dobro osećate kada možete zadovoljiti voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji koja vam je u narednom periodu prikazana kao slaba tačka. Važno je da povedete više računa o svojim navikama u narednom periodu.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Horoskop, zodijak, Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Možete dobiti pomoć od osobe koja je rođena u nekom vatrenom znaku. Generalno vas ne očekuju veći problemi kada je vaš posao u pitanju. Zadovoljni ste opštom situacijom.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi na neki način mogla da bude povezana sa vašim poslovnim okruženjem. Očekuje vas period koji će biti povoljan za flert.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja i osećate se generalno dobro. Slušate savete stručnjaka i maksimalno ste posvećeni sebi kao i stvaranju zdravih navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Ostvarili ste sasvim stabilnu atmosferu na poslovnom planu, ne očekuju vas bilo kakvi problemi. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite trenutno na ovom polju.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje tokom današnjeg dana. Uz pomoć te osobe ćete uspeti da zaboravite na prošlost koja vas povremeno još uvek na neki način boli i opterećuje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu koje bi moglo davam bude slaba tačka u narednom periodu. Moguće je da ćete imati sklonost ka problemima sa tahikardijom. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

STRELAC

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni poslovnim okruženjem i da se polako pripremate za neki vid promene koja bi vam više godila. Važno vam je da se nađete u boljim uslovima.

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan dan za ljubav. Nova osoba vam pokazuje svoje interesovanje, a vi ste spremni da joj uzvratite i da joj pokažete znatiželju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima koje bi mogle da vam budu osetljive u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni sada i nekim promenama po pitanju dioptrije.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Horoskop, zodijak, Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Nemojte da očekujete velike promene danas. Sve ide svojim uobičajenim tokom. Očekuje vas period u kojem ćete znati šta možete da očekujete od posla i to vam odgovara.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa nekim problemima i da partneru priznate svoje greške. On je spreman da vam oprosti ako budete bili iskreni prema njemu po svim pitanjima.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete na neki način biti skloni tegobama sa crevima i probavom. Pazite na ishranu.

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste za važne korake na poslovnom planu. Konačno se vaša karijera pokreće u nekom ozbiljnijem pravcu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguć je neki prolazni flert kod vas. Niste spremni za ozbiljnu vezu sada i više ste posvećeni svojim potrebama.

ZDRAVLJE: U narednom periodu vodite računa o svom zdravlju, o higijeni i slušajtesavete stručnjaka. Budite odgovorni prema sebi i drugima. Ako vas nešto muči, javite se lekaru.

RIBE

POSAO: Maksimalno ste posvećeni obavezama i poslu, a pogotovo jer se nadate ostvarenju bolje zarade. Možete da očekujete da će vam se u narednom periodu ukazati nove prilike.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u vatrenom znaku, treba da imate na umu da neće biti lako da sa njom dođete do stabilnosti. Vaš odnos postaje veoma turbulentan.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude osetljiva u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti osetljivi i skloni hormonalnim problemima