Ovna čekaju veliki poslovni uspesi, Rak mora da pazi na bubrege, a Devici se predviđaju nove ljubavne pobede!
alo.rs
horoskop, priroda
Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Početak dana može biti izuzetno plodan. Osetićete se moćno i sa puno samopouzdanja, što je najvažnije za postizanje cilja koji vam je važan. Neke nerešene stvari iz prošlosti vas usporavaju jer ne znate kojoj biste dali prioritet.

LJUBAV: U ljubavnom životu postoji mnogo neobičnih pravila, ali jedno od naših „omiljenih“ je sledeće: ima svega, ali u pogrešno vreme. Nakon razaranja u vašem emotivnom životu, iznenada stiže bujica zanimljivih udvarača. Budući da ih ima previše da bi mogli izvući suvišne zaključke, poželećete da budete sami i razmislite kuda sve ovo vodi.

ZDRAVLJE: Poboljšajte ishranu dodacima za jačanje zglobova i kostiju i brinite o svom zdravlju na vreme. Možete si pomoći, a najvažnije je da slušate svoje telo i pružite mu sve što mu treba.

BIK

POSAO: Pokušajte da dođete do rešenja sa manje dominacije. Srednji put je negde između i u kompromisu svako dobije ono što mu se ne sviđa. Budite pažljivi u investiranju, bilo bi bolje potrošiti novac za trenutne potrebe. Inspiraciju za dokazivanje dobićete kroz neke novine koje ćete uneti u posao.

LJUBAV: S obzirom na to kakav je bio vaš prethodni dan, ovaj će vam doći kao vikend. Nekom drugom bi sitne svađe pokvarile dan, ali znate da su ovi problemi beznačajni u poređenju sa životom i karmičkim dilemama koje vas prate u poslednje vreme. Provodite više vremena sa voljenima.

ZDRAVLJE: Možete imati problema sa kostima, zglobovima, a najviše sa kičmom. Krajnje je vreme da se posvetite svom zdravlju. Važno je čuvati se povreda, jer su moguće zbog loših vremenskih uslova. Budite oprezni u saobraćaju!

BLIZANCI

POSAO: Ponekad se znate zakomplikovati život. Tada se pitate šta vam je trebalo i borite se da biste rešili problem. Ovo je povoljan dan za one koji imaju privatnu kompaniju ili rade neki dodatni posao.

LJUBAV: U osnovi osećate da je podsticanje radosti i bezbrižnosti vaš životni poziv, pa ćete se i ponašati u skladu s tim. Niko vam neće moći zameriti da ste neozbiljni, jer ćete zadatke prihvatiti predano. A ako vas događaj natera na razmišljanje, nikome nećete pokazati zabrinutost. Pa zabavite se.

ZDRAVLJE: Sa olakšanjem ćete dočekati radost i druženje, umorni od teških misli koje vas muče u poslednje vreme. Ali čak i tokom najsrećnijih trenutaka, u vama će se skuvati životna analiza nada, snova i razočaranja.

horoskop, magija

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Sredina dana biće puna sastanaka i kontakata, ali uprkos vašim očekivanjima, neće doneti ništa značajno. Stagnacija u poslu i spor priliv novca upozoravaju vas da morate pažljivo i tačno rasporediti prihode i troškove i izbeći nepotrebne troškove.

LJUBAV: Ne boj se, stići ćeš na vreme. Počast ćete platiti umorom i potpunim gubitkom strpljenja. Sputajte svoj kratki osigurač, jer porodica računa na vašu nežnost i razumevanje.

ZDRAVLJE: Sad ste u nezavidnoj situaciji. Bubrezi i urinarni trakt su osetljivi, ali znate da ste podložni infekcijama urinarnog trakta. Hladnoća vam je donela ovu nelagodu.

LAV

POSAO: Moći ćete da ostvarite novu saradnju i poboljšate stanje finansija, ali ne očekujte previše. To je samo korak napred na putu ka boljem. Morate se pozabaviti uređivanjem poslovne administracije, tako da se ne nađete pretrpani gomilom papira.

LJUBAV: Nema razloga za uznemirenost. Vaša emocionalna situacija je izuzetno dobra. Srećni ste i zadovoljni, mada ponekad imate sukobe sa sobom.

ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa i infekcija kako ne biste dodatno zakomplikovali svoj zdravstveni dan. Ako imate priliku, izađite iz grada, idite u prirodu. Regulišite svoju ishranu i otkrićete da ćete se lakše nositi sa pritiskom koji varira i nervozom.

Astrologija, astro, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Bićete fleksibilni, pa ćete reorganizovati svoje planove i uspeti da organizujete svoje obaveze i saradnike, što će vam olakšati rešavanje problema. Mudrim potezima ojačaćete svoju poziciju. Izbegavajte da trošite talenat na nešto za šta ste svesni da vam neće doneti rezultate.

LJUBAV: U stabilnoj ste vezi s kojom ste izuzetno zadovoljni. Do kraja dana očekuje vas romantično iskustvo. Očekuje vas sreća i zadovoljstvo. Samci bi trebali biti spremni za započinjanje nove avanture ili ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Mnogo radite, vredni ste i umor vas savlada, pa se osećate loše. Bezvoljni ste i ovo vas čini osetljivim, što dalje doprinosi vašem opštem lošem stanju. Odmorite se, idite na neke fizičke aktivnosti, posvetite se i ojačajte imunitet, a to će uticati i na vašu psihu. U suprotnom, teško ćete se oporaviti.

VAGA

POSAO: Još uvek pokušavate da blistate i napredujete. Sve se događa polako i sa zakašnjenjem. Da biste mogli bar malo da poboljšate situaciju, potražite različite metode u naplati svojih potraživanja. Dogovor u ovom pogledu pokazaće se uspešnim.

LJUBAV: Ljubavni život nije na zadovoljavajućem nivou, jer ste sami i osećate se prazno. Neke Vage će prekinuti svoju vezu. Biti pažljiv! Nervozniji ste nego obično. Imate veliku količinu energije.

ZDRAVLJE: Svaka promena u vašem ponašanju i stavu o vašem zdravlju biće plemenita. Priznajte sebi da ste do sada vodili nezdrav način života koji je vremenom donosio probleme.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Bilo bi poželjno izbegavati stresne situacije i ljude koji vam se čine uznemirujućim. Skloni ste previše emocionalnom ulaganju i dramatizaciji kada stvari ne idu kako je planirano. Na sve gledate analitički i sračunato, odnosno gore nego što stvarno jeste.

LJUBAV: Ljubavna veza u kojoj se nalazite je vrlo stabilna, tako da možete biti potpuno mirni, jer nećete imati svađe i sukobe. Partner je vrlo iskren i možete biti sigurni da vas voli.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su prilično naznačeni. Budući da ste vrlo osetljivi u ovom pogledu, trebalo bi da malo više vodite računa o svojoj probavi.

STRELAC

POSAO: U svom raspoloženju imate oscilacije, pa je moguće da se nervirate zbog ljudi sa kojima radite. Pobedite tako što ćete biti vredni i odgovorni. Komunikacija se odvija uz dozu napora. Moguće je upoznati nove ljude koji su veoma zainteresovani za vaše znanje i poslovne veštine. Ako vam se ponudi posao, odložite odluku na neko vreme.

LJUBAV: Uživate u ljubavi. Sve više shvatate da je vreme da se veza u kojoj se nalazite produbi. Partner namerava da vam predloži tako nešto.

ZDRAVLJE: Prestanite da jedete lošu hranu i posvetite se svom telu na malo zreliji način. Posle svega sa čim izađete, to zaslužuje. Najvažnije je da prođete kroz ovaj dan i počnete da razmišljate o tome šta je dobro učiniti za svoje zdravlje.

JARAC

POSAO: U poslovnom planu očekujte neobične događaje u vidu prelaska na bolji posao ili ponudu posla za drugu kompaniju. Onima koji su do sada prešli prag službe za zapošljavanje, treba pružiti priliku da se pokažu na novom radnom mestu. Budite spremni da se posvetite poslu bez velike želje.

LJUBAV: Očekuje vas lep i romantičan dan. U društvu partnera, moći ćete da se opustite i zaboravite na poslovne probleme, čak i na trenutak. Sa partnerom imate izuzetno dobar odnos. Pobrinite se da tako i ostane. Početkom dana moguća je manja svađa, ali uveče će doći i do pomirenja.

ZDRAVLJE: Morate biti svesni da će vam ovaj dan doneti mnogo zdravstvenih problema. Posetite nutricionista, jer će vam dobro doći za oporavak tela i potpunu revitalizaciju.

horoskop, mesec,

Pixbay

Foto: Pixbay

VODOLIJA

POSAO: Niste zadovoljni svojim finansijskim stanjem, jer čekate novac koji je trebalo da bude uplaćen ranije. Ne nervirajte se bez razloga, jer to možete dobiti do kraja dana.

LJUBAV: Ljubavni život vam donosi sukobe. Ali ne očajavajte, biće mnogo bolje. Pokušajte da budete tolerantniji i manje ljubomorni. Budite oprezni ako ste u stabilnoj vezi.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade, jer će sve početi od nje. Posetite lekara i koristite terapiju koja vam je propisana. Nalazite se na dan kada je vaše telo slabije zbog pada imuniteta.

RIBE

POSAO: Skloni ste da lako letite i nerviraju vas sitnice, a takođe znate kako da budete nepotrebno oštri na reči. Pokušajte da budete hladni prema bezopasnim provokacijama okoline, jer biste mogli afektivno da kažete nešto što ne biste smeli. Bićete srčani, impulzivni i nestrpljivi kada su u pitanju materijalne stvari.

LJUBAV: Nađite malo vremena i za sebe. Razmislite zašto je vaš partner nezadovoljan. Ne obraćate mu dovoljno pažnje. Iritira vas zaokupljenost profesionalnim obavezama.

ZDRAVLJE: Uređen život, zdrava ishrana, puno hodanja na svežem vazduhu mogu vam doneti mnoga poboljšanja i odmah ćete se osećati bolje. Čuvajte se ovog promenljivog vremena, jer ste trenutno vrlo osetljivi.