Merkur donosi sreću
Shutterstock
Merkur donosi sreću

Shutterstock

Merkur donosi sreću, Foto: Shutterstock

Junski retrogradni Merkur neće biti drugačiji od predhodnih svojih retrogradnih faza. Moguće je odlaganje, pogrešne informacije, gubitak stvari, suočavanje sa lažima i teškom istinom, zatvaranje duše...

Ta stara i dobro poznata merkurovska energija na isti način nas pogađa i u junu 2020. godine, piše Lovesensa.

Ovan

Dragi Ovnovi, uskoro ćete osetiti neobične vibracije retrogradnog Merkura na svojoj koži. U prethodnih nekolijko meseci živeli ste "na ivici". Sve što ste poželeli, odmah ste sproveli u delo. Odluke su donošene brzo, a i brzo su se pokazale kao pogrešne. Sada je trenutak da usporite. Sledi periodu suočavanja sa posledicama i naplata starih dugova. Suočite se sa promenama, a nakon toga ćete pronaći mir.

Rak

Devica

Retrogradni Merkur vam donosi veliko opterećenje i osećaj kao da gubite kontrolu. Moguće je da će osoba kojoj verujete početi da pokazuje svoje pravo lice. Ne budite razočarani ako se jedan odnos sada završi zauvek - smatrajte da vas je retrogradni Merkur spasao od nove tuge i nevolje.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,, Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija

Ispunjavaju vas negativne misli, a naročito vam ne prija talas pomešanih emocija koje ne možete da prikrijete. Škorpije su uvek misteriozne i tajanstvene, ali sada neće uspeti da prikriju osećanja. Dopustite im da izađu iz vas, ne porikujte ih. Neka se izliju iz vaše duše poput vodopada i neka ih zauvek vreme odnese. Ubrzo ćete se osećati oslobođeno.

Jarac

Realnost ne ispunjava vaša očekivanja i zato ne želite da vidite svoje probleme, nesporazume i greške. Nosite "naočare" zablude i ušuškane laži. Retrogradni Merkur će vas podstaći da zaista sagledate istinu u oči i suočite se sa svim neprijatnim iskušenjima koje vam život trenutno servira. Ne brinite, izaćićećete iz ove bitke kao pobednik.

Retrogradni merkur u znaku Raka imaće najveći uticaj na vaše emocije i način na koji ih izražavate. Ne putavajte ih, pustite da slobodno izađu iz vaše duše.