NAJVEĆE ZLOĆE HOROSKOPA Ovi znakovi Zodjaka imaju najgoru narav, bežite od njih!

Nije pametno kačiti se s njima

Oči, zlo, urokljive oči, bes
 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Svako od nas je makar jednom u životu učinio neki greh, ali kajanje i empatija ne stigne baš svakoga na isti način. Neki znakovi horoskopa su jednostavmo rođeni da "gaze preko mrtvih"

Pogađajte i koji!

Naravno, na top listu nečastivih Škorpija bi mogla zauzeti vodeće mesto, ali situacija je nešto drugačija nego što je bije glas. Naime, ovaj znak pušta svoje otrove samo ukoliko se nađe ugroženim. Nikad vam neće naneti zlo ako ste iskreni i fer prema njoj, međutim, pravilo nalaže, ne zamerajte joj se i ne izdajte je, u suprotnom, osetićete "smrtonosni" udarac!

zla žena
Foto: Shutterstock

 

Znak koji je pritajeni ubica ili "ubica s manirima" jeste Jarac. Staložen, miran, disciplinovan i uvek učtiv, Jarac pred svojim ciljevima neće zastati. Nemilosrdno će vas gurnuti sa litice ukoliko mu ugrožavate karijeru za koju je u stanju život da posveti i sklopi pakt sa Luciferom lično. Neće imati milosti ni za koga.

magija
Foto: Shutterstock

 

Ribe. Ah, te suptilne romantične i senzitivne Ribe... Njihova patetika može vas dovesti do suza. Pomislićete da ste upoznali najosećajnije biće, ali iza tih snenih očiju krije se najveći manipulator ljudskih duša.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi