Brak, svadba, mladenci, venčanje
Shutterstock
Brak, svadba, mladenci, venčanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jedan jedini partner i to celog života? Nekima to zvuči poput noćne more, nekima poput utopije. Ako se Onaj Pravi pokaže pogrešnim, Rakovi tuguju, ali ne gube nadu u ljubav. Evo koji su još horoskopski znakovi koju veruju u jednu ljubav za ceo život!

Bikovi dugo, dugo, testiraju svoju vezu pre nego što odluče da je to ljubav zauvek. S druge strane, postoje oni koji ništa žarkije ne žele u životu od monogamne veze koja počne u mladosti i traje do kraja života.

Jednom kad se zaljube, to je to. Ne mogu ni da zamisle da bi njihovoj ljubavi mogao doći kraj i da bi jednoga dana možda mogli da završe s nekim drugim. A ne žele da pomisle ni da bi se to moglo dogoditi s njihovim partnerom. Za ova četiri horoskopska znaka je monogamija izuzetno važna!

ljubav, veza, par, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

Rak

Kad se Rak jednom zaljubi, onda svu svoju energiju uloži u vezu. Pod svaku cenu želi da se ta veza održi, a celi život nije im nimalo prekratak period za to. Ako dođe do prekida i neko Raku slomi srce, nikada ne uzme dovoljno vremena da je preboli, nego što je brže moguće želi da pronađe novog partnera - možda će ta veza biti za celi život...

Vaga

Vagama je teško da budu solo pa se zato u vezi osećaju najbolje. Vage žele partnera koji je veran, lepo se ponaša prema njima pa je saosećajan. Kad nađu takvog, trude se iz petnih žila da ga nikada ne napuste. S istančanim osećajem za ravnotežu trudiće se da oboma u vezi sve štima i niko ne potraži izlaz - u obliku nove ljubavi.

Par, dan zaljubljenih, ljubav, veza, poklon

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Devica

Devica nije tip čoveka koji će izlaziti s različitim ljudima ili biti u labavoj odnosno slobodnoj vezi u kojoj monogamija nije napisana velikim slovima. Sa stalnim partnerom na svojoj strani, s muškarcem koji deli njene ideje o vezi, oseća se najsigurnije.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika trebaju malo više vremena kako bi nekome počele slepo da veruju. Zbog toga ne ulaze lako u vezu, a treba im i vremena da se u vezi prepuste. Zato, nakon tako dugačkog "testnog" razdoblja svoju vezu nikada neće ugroziti. Bikovima je vernost najvažnija, a kratkotrajne afere nisu im nimalo privlačne.