Žena, nega, ogledalo, sređivanje, narcis
Shutterstock, ilustracija
Žena, nega, ogledalo, sređivanje, narcis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Njihova loša sposobnost komuniciranja, narcizam i tvrdoglavi stav ljude oko njih dovodi do ludila. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izluđuju ljude oko sebe.

Blizanci

Blizanci vole dosta da osuđuju druge ili da ističu kako je njihovo mišljenje važnije od tuđeg. Oni su poznati po činjenici da mrze dosta toga i to vole da istaknu. Često su vrlo bezobzirni, nagli i ne mare za tuđa osećanja.

Devica

Device su opsednute redom koji same postavljaju i koji vole da nametnu drugima. Baš poput Blizanaca, Device su prve u redu kada nekoga treba osuđivati, ali i iskazati zašto one sve znaju bolje da urade. Vrlo su tvrdoglave i neće da priznaju grešku, čak ni kada je poprilično očigledna.

dečko, raskid, svađa, veza

Shutterstock, ilustracija

dečko, raskid, svađa, veza, Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija

Škorpije će vas izludeti svojom željom za kontrolisanjem. Izuzetno su ljubomorni i nagli, te neprestano misle da im neko radi iza leđa. Ako sumnjaju da ih prijatelj ogovara ili da ih partner vara, Škorpije će mu postavljati zamke sve dok ne upadne u njih i ne shvati koliko su oni uistinu opsednuti kontrolom.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage nikada ne žele da preuzmu odgovornost. Napakostiće vam, povrediti vas, poigrati se sa vašim emocijama i samo hladno okrenuti leđa i otići. Mada na prvi pogled ne izgleda tako, Vage često znaju tačno kako da iskoriste osobu, iako to, naravno, nikada neće priznati.

svađa

Shutterstock

Foto: shutterstock