ljubav, veza, par, sreća
shutterstock
ljubav, veza, par, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

Oni su otelotvorenje strasti i snažnih emocija, pravi primeri odnosa koji se jednostavno ne mogu izbeći. Osam znakova, osam različitih karaktera. Koliko god se opirali, oni su sudbinski predodređeni jedni drugima. Magnetski se privlače i ludački se vole. Otkrijte da li ste i vi i vaša voljena osoba među njima.

OVAN I VAGA

Između ova dva znaka postoji snažna privlačnost, jer su toliko suprotni i jedan znak pruža ono što drugome nedostaje! Kao dva magneta, privlačiće se i privlačiti sve dok ne popuste i ne završe u zagrljaju. Problem nastaje kada Ovan postane previše nestrpljiv. Ovnovi ne razmišljaju dovoljno, kreću u akciju, a onda ih brzo zainteresuje nešto drugo.

Vaga tada može da odustane od svega i potraži nekog stabilnijeg. Ovan bi s druge strane mogao da potraži nekog ko će ga gledati s više divljenja, jer to je ono što njemu treba. Veza ova dva znaka je moguća, ali ako je bazirana samo na fizičkoj privlačnosti, biće kratkog veka.

ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BIK I ŠKORPIJA

Bik i Škorpija toliko vole s*ks da će im ta kompatibilnost dati snage da prebrode gotovo sve druge razlike. Oba partnera osećaju izrazitu potrebu za strastvenim igricama. Ako sve drugo bude u redu, nijedan od njih neće nikada osetiti potrebu za prevarom. Izvan kreveta oni su manje kompatibilni. Podjednako su tvrdoglavi i ljubomorni.

Bik želi partnera kao svoj trofej, dok Škorpija želi Bika u emocionalnom smislu. Ukoliko dođe do problema, potrebno im je mnogo zrelosti da ih reše. Veza je ispunjena mogućim sukobima, ali s druge strane - postoji ogromna privlačnost i veza može uspeti ako su partneri tolerantni.

RAK I JARAC

Astrolozi smatraju da je ovo izvrsna kombinacija. Tvdoglavi, ambiciozni Jarac odlično će se nadopunjavati sa Rakom koji voli da sanjari ponekad i previše. Vremenom ova dva znaka pronalaze zajednički jezik i lako će uskladiti ritam u zajedničkom životu.

Oba znaka su štedljivi i oprezni u zarađivanju i trošenju novca, pa je s te strane teško očekivati bilo kakve nesuglasice. Verni su, nisu skloni flertovanju i zabranjenim izletima sa strane. Oni pronalaze zadovoljstvo u malim životnim radostima.

ljubav, srce, veza

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV I VODOLIJA

Kralj njegovog svemira Lav ne može da odoli Vodoliji. Buntovni duh oduševljava Lava, a Vodoliju njegova najatraktivnija harizma. Nijedno neće lako prepustiti dominaciju onom drugom. Lava najviše zanima on sam, dok Vodolija voli da istražuje i zanima je i ostatak sveta.

Srećom, Vodolija će u Lavu pronaći dovoljno zanimljivog materijala koji će je zadržati uz njega. Kao i svaka druga kombinacija suprotnih znakova, tako i ova može podjednako završiti izrazito srećnom vezom ili potpunom katastrofom.