Poslovna biznis karijera Karijerista Uspeh Poslovni uspon
Shutterstock
Poslovna biznis karijera Karijerista Uspeh Poslovni uspon

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

Da život nije uvek fer, i astrologija potvrđuje. I dok nekima cvetaju ruže, neki moraju doro da se pomuče za sve što steknu u životu. Jednostavno, karakteristike ovih znakova, nisu omiljene sudbini.

Blizanci

Vetropiri i avanturisti. Život svhvataju iz dečije perspektive, pa nije ni čudo što se pre ili kasnije susretnu sa ne baš idealnom situacijom. Oni jednostavno ne odustaju od teze da je život zabava, te im obaveze nisu omiljena stavka. Zapravo, suviše dramatično prihvataju činjenicu da život nije igra, pa im samim tim uspeh neminovno izmiče.

čovek, sreća, posao, uspeh

shutterstock

 Foto: shutterstock

 

Ribe

Ribe su misionari, umetnici i sanjari. Kako da neko ko život podređuje romnatici prihvati matematičku formulu za dobitak. Ne ide, nije im u prirodi. Ako nisu emotivno ispunjene, to dodatno otežava jer izostaje taj momenat motivacije i jako im je teško da plivaju u vremenu materijalizma.

ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Bik

Iako vladalc ovog znaka, Venera, Biku daje lepotu i uživanje u životu, ipak je ovaj zemljani znak vrlo deprimiran ukoliko nije materijalno situiran. No, kako se drži tradicionalnih i konzervativnih vrednosti, Bik svoj novac želi sam da zaradi i obično mu se taj veliki trud ispalti na kraju. Međutim, žrtve koje podnosi njegova potreba za hedonizmom, nezamislive su ostatku sveta,