Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako je zdravo voleti sebe, kod nekih horoskopskih znakova ta ljubav je malo izraženija nego kod drugih. Od 12 znakova, tri se izdvajaju kao najveći narcisi horoskopa koji obično nisu u stanju da vole nikoga više od sebe. Evo o kojim je znakovima reč:

Ovan
Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i generalno boljim od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

Vaga

shutterstock

 Foto: shutterstock

Vaga 

Vage se smatraju jednom od najpovršnijih znakova Zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lepe stvari i lepe ljude, a trude se i same da budu najlepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu, potrudiće se da budu. U stanju su da hvale sami sebe i pričaju o svojim postignućima.

Lav
Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopšte i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zaista veruju da su od drugih bolji u svemu. Ali iako za sebe vole da misle da su omiljeni u društvu, istina je najčešće skroz suprotna jer retki mogu da se nose s njihovim egom.