SA NJIMA NEĆETE MOĆI IZAĆI NA KRAJ! Ova četiri horoskopska znaka su tempirne bombe, udaljite se što pre

U ovim periodim godine rađaju se najnaporniji ljudi

horoskop
horoskop, Foto: picuki.com

U zodijaku postoje znakovi u kojima se rađaju naporni ljudi i sa kojima je vrlo teško izaći na kraj.

Jarac
Ovo je vrlo nezavisan zodijački znak. Ne mari za tuđa mišljenja i ne trudi se uklopiti u većinu. Vrlo je tvrdoglav i ne da se nagovoriti na ono što sam od sebe ne želi.

Možete ga pokušati prisiliti, ali će to zapamtiti i čekati pravu priliku da vam vrati milo za drago. S njim je teško komunicirati jer mu ljudi, uz retke izuzetke, idu na živce. Više voli posao i hobije nego društvo.

KAKO SE VI NOSITE SA NAPORNIM LJUDIMA?

Ukupan broj glasova: 0

  • Umem da budem još gora!: 0% (0)
  • Zaobilazim ih u širokom luku!: 0% (0)
  • Kimam glavom, a isključim sluh!: 0% (0)

Ovan

Ljubitelj nadmetanja, uzbuđenja i rizika tempirana je bomba u svakom odnosu. Ponaša se naglo, želi odmah zadovoljiti potrebe i ne razmatra posledice svojih postupaka.

S njim je teško voditi razumnu raspravu jer viče, vređa, preti i ne priznaje da je pogrešio. Ako je ljut ili ljubomoran, munjevito će se okomiti na onog koga smatra krivim. Budite spremni stalno mu udovoljavati ili se udaljite od njega.

Horoskop
Foto: Shutterstock

Škorpija

Zahtevan je, strog, podmukao i osvetoljubiv. Ako mu se zamerite, neće odmah planuti kao Ovan, nego će vam proračunato uzvratiti udarac kad mu bude najviše odgovaralo.

Nerado otkriva svoju intimu, ali opsesivno njuška po tuđim životima i prikuplja dokaze o prljavštinama za slučaj da mu zatrebaju. Od bližnjih traži punu odanost, a ako posumnja u vašu izdaju ili preljubu uslediće pravo policijsko ispitivanje.

Blizanci
Ovo je najteži znak kada su ljubavne veze u pitanju. Dok je prilično jednostavno složiti se sa njima u prijateljskim i poslovnim odnosima, u ljubavi i seksu su noćna mora. Ako ste i sami površni i ćudljivi, naći ćete zajednički jezik s Blizancima.

No, ako ste zaljubljeni u njih, ako vam je zaista stalo, nadrljali ste. Niko im nije dugo zanimljiv, a čim im neko dosadi, traže novu zanimaciju. Tada prema staroj ljubavi postaju ravnodušni i hladni, kao da su stranci.

Više vesti o sličnim temama nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi