horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Horoskop za mart otkriva kojim znakovima Zodijaka sledi uspeh, ispunjenje ambicija i vredne nagrade.

OVAN

Početkom marta vaša vladajuća planeta Mars useljava se u vašu kuću komunikacije i informacija. Spremni ste da iskažete svoje ideje i stavove, a ovaj tranzit uklanja svaku sumnju i donosi poboljšano samopouzdanje. Posvetite se svakodnevnim obavezama, poslu, interakciji sa kolegama i sastancima. Marsova energija vam za svaki trud donosi vredne nagrade. Savršeno se snalazite u timskom radu i osećate da ste potpuno nezaustavljivi na putu ka svojim ciljevima. Divno je vreme da jurite za svojim snovima i preuzmete rizik za njihovo ostvarenje.

DEVICA

U martu ćete imati neverovatnu snagu i hrabrost. Čak i kada se prepreke poređaju ispred vas i obuzme vas samokritika koja je svojstvena prirodi vašeg znaka, bićete sposobni da se oduprete ovim izazovima. Mars se seli u vaše polje karijere od 3. marta - ističe vaše ambicije, umanjuje mane i podstiče vas da delujete. Očekuju vas nagrade i za trud iz prethodnih meseci. Značiće vam velika priznanja na polju karijere, a vaša pobeda je to što ćete izbeći perfekcionističke težnje i uspeti da završite sve zadatke u predviđenim rokovima.

VAGA

Mart počinje lagano i donosi vam jednu prijatnu jasnoću. Imaćete mogućnost da se fokusirate na posao, zdravlje i vredne rutine. Mlad Mesec od 13. marta ublažava pritisak svake vrste i podstiče vas da složite prirotete u svom životu. Od 15. marta, kada se Merkur preseli u Ribe, preuzimate vredne aktivnosti, organizovani ste i u punom kapacitetu odrađujete obaveze. Nagrade i uspeh stižu tek krajem meseca kada pun Mesec uđe u vaš znak Zodijaka. Napokon osećate da ste ispunili sva svoja očekivanja.