Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelca će kod potencijalnih partnera najviše oduševljavati hrabrost i neustrašivost, Vage i Škorpije privlačiće 'mračni' i tajanstveni tipovi, dok će Rakovi uvek najviše ceniti ljubaznost koja je po njima najpoželjnija osobina za ljubavnog partnera.

Ipak, takve kvalitete neki znakovi ni ne primećuju, a više od svega drugog privlači ih inteligencija.

Njima neće biti presudno kako neko izgleda kao ni da li je u njegovom društvu zabavno; IQ je jedino što o nekom trebaju da znaju i da odluče mogu li s njim da provode više vremena.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Kao zemaljski znak Jarac se u svemu daje 110 posto, ali za to uvek i očekuje akademsku ili profesionalnu nagradu. Ne podnosi da se od njega pravi budala, a svoja očekivanja neće zbog nikog menjati ni prilagođavati.

Zato će obično čekati da neko njega oduševi, a devet od deset puta biće to neko ko mu može parirati, neko jednako pametan i uporan.

Ako želite da se družite s Jarcem, koketirajte s njim tako da započnete razgovor o novom SF romanu; Jarcu je interes prema knjigama veći afrodizijak od bilo kakvih telesnih proporcija i atributa.

Blizanci

Među svim vazdušnim znakovima Blizanci su najuzbudljiviji i najbrbljaviji.

Svoje vreme često provode 'skupljajući' zabavne činjenice o raznim stvarima, proučavajući pop kulturu ili ljudsku prirodu, a uglavnom ih privlače oni koji dele njihov smisao za humor i nivo emocionalne inteligencije.

Ako se želite da zbližite s nekim Blizancem, organizirajte zabavu ili zanimljivu konferenciju sa stručnjacima iz različitih područja, nakon toga sigurno će tražiti vaš broj.

Stan, dom, kuća, par, veza, raskid

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Najveća želja Devica je da u svemu bude izvrsna, ali ne da bi zato dobila nečije priznanje.

U potrazi za partnerom Devica će tražiti osobu koja je ulagala u sebe i u svoje obrazovanje, a ako možete pohvatati njene domišljate filozofske reference i razgovarati o važnosti i lepoti književnosti, neće vam biti problem da osvojite 'savršenu' Devicu.