Infarkt bolovi napad loše smrt srce nesvest
Shutterstock
Infarkt bolovi napad loše smrt srce nesvest

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo ili saradnja sa nekom osobom koja je povezana sa inostranstvom može biti značajna za vas. Poslovno polje vam se pokreće.

LJUBAV: Voljena osoba je spremna da prihvati sve vaše predloge. Oboje ste jako zaljubljeni. Možete da očekujete jako lep dan tokom kojeg ćete uživati u romantičnim trenucima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke koji su svakako jako štetni za vaše zdravlje. Pred vama je period u kojem je potrebno da vodite više brige o sebi i svojim navikama.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Nije povoljan dan za uzimanje kredita ili za bilo kakve značajnije transakcije. Moguće je da ćete imati neke veće probleme na poslovnom polju ako budete nepromišljeni.

LJUBAV: Očekuju vas manje svađe sa voljenom osobom. Moguće je da vam je teško da sagledate stvari iz njenog ugla i da ste u nekim stvarima preterano tvrdoglavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom. Ne osećate se baš najbolje i skloni ste upalama. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svih problema koji vas muče.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da poslovni partner nije pokazao dovoljno inicijative, što vam se u ovom trenutku ne dopada. Imate utisak da vi radite teži i veći deo posla nego on.

LJUBAV: Očekuju vas jako zanimljiva dešavanja na polju ljubavi. Javlja vam se osoba koja vam se dugo sviđala ranije. Možete da se nadate susretu i šansi da se zbližite napokon.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi kod vas mogli da budu osetljivi, pogotovo ako ste već do sada imali probleme sa peskom ili kamenom u tom predelu.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Moguće je da na vašem radnom mestu vlada faza velikih promena i da tražite način da se prilagodite. Nije vam lako i imate neke veće nesigurnosti na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni situacijom sa voljenom osobom. Pokušajte da razgovarate o svemu što vas muči. Ćutanjem svakako nećete uspeti da postignete promenu.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta kod vas pa se preporučuje da povećate unos vitamina, tečnosti, da više spavate i da vodite više računa o sebi. Izbegavajte naprezanje.

LAV

POSAO: Nije preterano povoljan period za bilo kakve veće promene na polju posla, najbolje bi bilo da sve ostane po starom. Potrudite se da ne rizikujete danas u bilo kom smislu.

LJUBAV: Pred vama su lepa dešavanja sa osobom koju ste nedavno upoznali. Sasvim spontano će doći do zbližavanja i veze. Spremni ste za nov početak i nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom su naglašeni kod vas. Mogli biste da budete skloni srčanim tegobama generalno i savetuje vam se redovan odlazak kod kardiologa.

Infarkt bolovi napad loše smrt srce nesvest

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Nije preterano povoljan dan ako se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati neke nepredviđene komplikacije. Posvetite se svojim idejama i svojim novim projektima.

LJUBAV: Uznemireni ste i imate osećaj da neke stvari u vezi partnera nisu kako treba. Poslušajte svoju intuiciju. Nemojte da idete protiv sebe u bilo kom slučaju.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom i organima za varenje generalno pa se potrudite da se ne naprežete previše i da ne radite ništa što vam ne prija. Takođe, pazite na ishranu.

VAGA

POSAO: Pred vama su manje dileme koje će se razrešiti brže nego što mislite. Okolnosti na ovom planu vam idu u prilog pa se potrudite da ih maksimalno iskoristite danas,

LJUBAV: Moguće je da nekad delujete preterano nervozno u komunikaciji sa voljenom osobom, što vam predstavlja veliki minus. Potrudite se da poradite na svom stavu u odnosu sa njom.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući kod vas pa ćete samim tim biti skloni zdravstvenim problemima, upalama u tegobama vezanim za prehladu. Obratite se vašem lekaru.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke neočekivane troškove. Generalno biste danas trebali više da pazite na svoje finansije. Potrudite se da budete sistematični i dobro organizovani.

LJUBAV: Očekuje vas manje zatišje na ljubavnom polju. Ako ste slobodni, niste posvećeni traženju novog partnera. Dobro se osećate i kada ste sami, niste u nekoj potrazi za emocijama.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu koja bi mogla da vam bude osetljiva u narednom periodu. Ako ste već imali neke tegobe na tom polju, mogle bi da vam se vrate.

STRELAC

POSAO: Pred vama je generalno veoma povoljan dan. Imaćete sreće pri bilo kom poslovnom poduhvatu. Potrudite se da pokažete inicijativu i da se ne ustežete od delovanja.

LJUBAV: Situacija na ljubavnom planu je promenljiva i ponekad vam se čini da nećete brzo moći da ostvarite stabilnu emotivnu vezu. Niste spremni da rizikujete u nekim stvarima.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči loša probava i da vam je to sada velika prepreka na polju zdravlja. Očekuje vas period u kojem ćet imati veće tegobe na ovom planu.

Stomak, bol, devojka

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Pokazujete svoje interesovanje za nove poslovne projekte i dajete svoj maksimum na ovom planu. Spremni ste da se posvetite ostvarenju ambicija koje imate.

LJUBAV: Iskreni ste prema osobi koju volite i od srca joj pokazujete svoje mišljenje. Otvoreni ste po svim pitanjima i to će vam se vratiti na pozitivan način. Pred vama je povoljan dan.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima kod vas, pa povedite računa o tome. Izbegavajte preterano opterećenje, i bilo kakvu rizičnu aktivnost na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da rešenja za svoje dileme nalazite onda kada ste mislili da je prekasno. Sve konačno dolazi na svoje mesto. Spremni ste da se posvetite vašim obavezama.

LJUBAV: Između vas i voljene osobe postoji veoma velika sličnost u svakom pogledu, osećate se odlično kada ste zajedno. Uživate u svakom trenutku koji provedete sa njom.

ZDRAVLJE: Osetljivost vratnog dela kičme je naglašena kod vas. Prijala bi vam masaža. Izbegavajte okruženje u kojem se osećate napeto i to vam takođe utiče na zdravlje.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete generalno miran dan tokom kojeg nećete imati previše obaveza. Horoskop vam je dobro postavljen i sve ukazuje na pozitivne preokrete.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv period. Možete da se nadate veoma lepoj vezi sa osobom rođenom u znaku Raka ili Bika. Ako ste već u vezi onda se lepo slažete sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Nervna napetost vam stvara manje probleme. Povećajte unos magnezijuma i bolje ćete se osećati. Pred vama je period u kojem česta napetost može da bude prisutna.