horoskop
pixbay
horoskop

pixbay

Foto: pixbay

Kažu da smo stari onoliko koliko to sami osećamo, a da su godine samo brojka. Za neke je zaista tako!

Kod procene nečijih godina energija kojom zrače igra glavnu ulogu, te stoga neki deluju bitno mlađe nego što jesu.

Sledeći pripadnici horoskopskih znakova izgledaju i ostavljalju utisak da su daleko mlađi!

BLIZANCI
Njima je svojstven stav da im je potpuno svejedno koliko imaju godina. Osećaju se mlađe i uživaju u svakom trenutku u životu. Zbog toga često dobijaju komplimente i gotovo uvek privlače pažnju.

Blizanci umeju da se raduju životu i sitnicama, a neprilikama ne posvećuju mnogo pažnje niti se na njima zadržavaju. Ovako ležerno shvatanje života i datih okolnosti takođe doprinosi njihovom mladalačkom izgledu.

LAV
Lava karakteriše otvorenost i pozitivan stav prema životu zbog čega uvek zrači vedrinom. Na taj način čuvaju mladalački duh zbog čega ih svi primećuju.

Lav pored toga što je otvoren ima i veliku energiju koju ume da usmeri na prave vrednosti. Avanturistički duh je takođe jedna od karakteristika ovog znaka tako da ga njegova dečja radoznalost čini mladim i do poznih godina.

VAGA
Vage su poznate po tome da znaju šta žele i šta im pričinjava zadovoljstvo. One se rado upuštaju u nove izazove što naglašava njihovu mladalačku crtu.

Vage možda nisu uvek odlučne kada su u pitanju važne životne prilike, ali zato kada je reč o svkodnevici i sitnim zadovoljstvima, hedonizmu i pitanjima lepote, one tačno znaju šta ih čini srećnima, a time dobijajui na svojoj lepoti i mladalačkom izgledu.

Komentari (1)

Миодраг

21.02.2021 13:46

И ја сам сраћник, серкам три пута на дан.