ROĐENI EGOMANIJACI! Od ovih astro znakova nemojte očekivati nikakvu pomoć i podršku! Previše su zauzeti svojim interesima!

Prihvatite ili produžite dalje!

Svađa
Foto: Shutterstock

Svaki čovek povremeno je sebičan i traži rešenje koje će prvenstveno njemu odgovarati. Ipak, kada je reč o ova tri horoskopska znaka to nije izuzetak, jer su oni veliki egocentrici, koji uvek i samo, gledaju svoj interes.

Ovan

Ovan misli da je najpametniji i najbolji i zbog toga nije baš lako biti s njim u vezi, a i među prijateljima nije omiljen. Uglavnom misli samo na sebe i svoje potrebe i na svoje zadovoljstvo. Uvek je on taj kojem je potrebno više pažnje, novca, vremena, ljubavi. Ako ne možete da tolerišete ovo, nemojte očekivati od njega da će da se promeni. Neće.

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Vaga misli da je najbolja, najlepša i da se svi njoj dive. Ako nije baš tako, onda bi bar trebalo da svi razmišljaju samo o njoj. Bitno joj je da bude u centru pažnje. Vaga ne odustaje ako nije tako, jer mora nekako da privuče pažnju, bilo da je to lepa odeća, priča ili nešto što će zadiviti sve prisutne.

Lav

Naravno da se na ovoj listi nalazi i Lav. On živi za pažnju drugih ljudi. Zbog ega, ljudi ne mogu da podnesu uvek njegovu energiju. Ipak, on nema lošu nameru, jer je jedno veliko dete koje želi da svi uvek gledaju u njega.

Potruduće se da Vas uvaži dok god zna da ste posvećen prijatelj ili partner, ali on sve meri prema sebi i uvek će gledati svoj interes. Ne očekujte da Vam pomaže, da čini neke usluge, jer nema vremena za druge.

svađa
Foto: Shutterstock

Jarac

Ima svoj svet i gleda da odradi svoje obaveze, ne obazirući se na druge ljude. Ništa ga ne remeti, na putu ka cilju. Ako je njemu lep dan, onda je lepo vreme, ako nije, onda nikom nije. Teško prihvata sugestije i savete, smatra da je njegov stav najispravniji i uradiće uvek onako kako on misli da je najpametnije.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi