Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Još su stari Jevreji, Egipćani i Grci verovali da brojevi imaju neka značenja. Poznati grčki filozof i matematičar Pitagora bavio se naumerologijom. Govorio je da je svet sazdan na moći brojeva i da se svi prirodni fenomeni mogu svesti na numeričke izraze. Broj imena ćete dobiti ako saberete numeričke vrednosti svakog slova imena i prezimena prema datoj tabeli.

PROČITAJTE JOŠ:

TABELA:

A=1, B=2, C=3, Č=4, Ć=5, D=6, DZ=7, DJ=8, E=9, F=1, G=2, H=3, I=4, J=5, K=6, L=7, LJ=8, M=9, N=1, NJ=2, O=3, P=4, R=5, S=6, Š=7, T=8, U=9, V=1, Z=2, Ž=3.

Na primer Petar Tomić = 4+9+8+1+5+8+3+9+4+5 = 56 = 5+6 = 11 = 1+1 = 2

Dvocifreni broj koji se dobije na kraju uvek se svodi na jednocifreni - sabiranjem.

LJUBAVNI - BRAČNI BROJ

BROJ JEDAN: Osobe sa ovim brojem zasnivaju svoju ljubav na promišljenosti, racionalnosti i jakoj intelektualnoj osnovi. Veliki su individualisti, imaju raznovrsna interesovanja. Njih je veoma teško zadovoljiti. Svako zahtevanje pokornosti i poslušnosti kod njih izaziva odbojnost, pa čak i agresivnost. Ako želite da veza ili brak sa ovom osobom uspe, morate da unosite što više interesantnih i raznovrsnih novina, jer oni su spremni na neverstvo samo u trenucima dosade ili kada osete da je njihova sloboda ugrožena.

BROJ DVA: Vrlo su probirljivi u izboru partnera. Vole pametne i praktične osobe, inteligentne i sposobne. Materijalisti su, pre će se odlučiti za osobu koja može da im obezbedi udoban i stabilan život. Blage su naravi i skoro da je nemoguće posvađati se sa njima. Ako vas iskreno vole, onda su veoma verne.

Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BROJ TRI: Ove osobe pre svega žele pravo i iskreno drugarstvo. Tek kad to osete upuštaju se u ljubavnu ili bračnu vezu. Za svoje ljubavi često kažu 'drugovi'. Njihova je ljubav zasnovana na poštovanju i potpunom poverenju prema voljenoj osobi. Sve probleme rešavaju kroz otvorene i iskrene razgovore.

BROJ ČETIRI: Vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i vrlo rano stupaju u brak. Ali, često se desi da pogreše u izboru partnera. U ljubavi su nemaštoviti, pa čak i pomalo dosadni za osobe koje su aktivne i svestrane. Za njih su miran život i stabilna veza jedini životni cilj. Tada su verni, poslušni i spremni na svaki kompromis, samo da bi veza ostala u granicama konvencionalnosti.

BROJ PET: Ljubav za ceo život, to je njihova najiskrenija želja. Poštuju porodicu i brak. Svaka laž ih duboko pogađa i posle toga se vrlo teško oporavljaju. Tada vrlo teško mogu da skupe snagu za novu vezu. Jedini pravi smisao života za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao i da ne žive.

BROJ ŠEST: Kolebljivi su i skloni promenama. Nisu za stalnu i dugotrajnu vezu. U stalnoj su potrazi za partnerom. Osećajni su i nežni. Ali ako neku vezu krunišu brakom, nisu sretni, jer i tada traže druge veze i partnere. Pravu ljubav i solidan brak mogu ostvariti tek u kasnijim godinama.

Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BROJ SEDAM: Njihov život je ispunjen brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertovima. Ćak i više brakova nije im strano. Navikli su na mnoge rastanke, ali i nove sastanke. Smatraju da je sve to normalno i poželjno. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno i stalno su u potrazi za novim ljubavnim vezama.

BROJ OSAM: Ovaj broj simbolizuje promene i putovanja. Želja za promenama, čini da njihov ljubavni život bude nemirnog duha. Imaju veoma mnogo ljubavnih veza, a nije isključeno da mogu imati i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje ozbiljnih životnih pitanja prisutna je celog života. Za neku dužu vezu odlučuju se posle tridesete.

BROJ DEVET: Ove osobe u mladosti teže za vezom sa starijim partnerom, dok u nekim ozbiljnijim godinama mogu da ih privlače i mlađe osobe. Uvek su u nekim suprotnostima, za njih ništa nije tipično. Često doživljavaju razočarenja, ali to ne ostavlja lošeg traga na njih, oni i dalje nastavljaju da tragaju za novim vezama i uzbuđenjima.