OTKRIJTE SVE TAJNE NUMEROLOGIJE Vaš lični broj određuje vašu sudbinu, a genaracijski od koje BOLESTI možete da obolite! Saznajte na vreme

Ako verujete da trenutak u kom ste se rodili ima uticaj na vas, vaš karakter, kao i vaš životni put onda sigurno verujete i u numerologiju!

Brojevi
Brojevi, Foto: Profimedia.rs

Životni put predstavlja suma brojeva koji čine vaš datum rođenja. Ovaj broj određuje ko ste vi u trenutku rođenja i pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu. Takođe, iz ovog se broja mogu saznati i koji su vaši talenti te područja života u kojima ćete imati najviše uspeha.

Ukoliko vas interesuje šta znače VAŠI brojevi i želite da se upoznate sa osnovama numerlogije obavezno pogledajte tekst koji sledi.

Na primeru datuma rođenja 17.3.1961 pokazaćemo vam kako se računaju ključni brojevi bitni za numerološku analizu.

Bioritamski broj nevedenog datum je broj 2 i dobija se sabiranjem broja dana i meseca vašeg rođenja (17+3=20, 2+0=2 ) generacijski broj je 8 - dobija se sabiranjem brojeva koji čine godinu vašeg rođenja (1+9+6+1=17, 1+7=8) i lični ili sudbinski broj je 1 - zbir bioritamskog i generacijskog (2+8=10 ,1+0=1). Duhovni broj je broj dana rođenja (1+7=8).

Sada kada ste naučili kako se računaju ključni brojevi, pogledajte šta oni znače u vašem slučaju.

Jedinicom vlada Sunce. Takođe je i pod uticajem Marsa, planete koja vlada prvim zodijačkim znakom Ovna.

Kada je boritamski broj – daje brzinu u razmišljanju, impulsivnost, avanturistčki duh, naprasitost, ekstrovertnost. Ove osobe zrače unutrašnjom energijom, pozitivnim duhom, lideri su, pioniri i vole da se nameću.

Kada je generacijski broj- sklonost opekotinama, visokim temperaturama, lupanju srca, glavoboljama, neuralgijama, upalama nerva, problemima sa ušima, očima, kičmom, srcem, krvotokom, oscilacije krvnog pritiska. Hiroviti i samovoljni. Mogući psihički problemi (u vidu histerije).

Kada je lični broj (sudbinski broj) – jak lični magnetizam, energičnost, osoba poseduje jako energetsko polje, može biti nesvesni „energetski vampir“. Oni su pokretači događaja, puni inicijative, volje za životom, teško ih je ubediti da nisu u pravu, uporni, idu do kraja bez obzira da li će nekog povrediti. Dobri su sportisti u svim delatnostima u kojima se traži hrabrost, odlučnost. Nikada ne odustaju od cilja, uporni i često ljuti ako im se neko suprotstavi. Poseduju ličnu harizmu, nesvesno koriste lični šarm u svakoj prilici. U ljubavi zahtevni, nestalni, ulaze nesmotreno u ljubavne avanture, mogu u nastupu ljubomore napraviti scenu, razvesti se ili počiniti preljubu. Važno im je da ih drugi cene i da su u centru pažnje, a to postižu na način koji odgovara bioritamskom broju.

Među jedinicama najjače su sledeće kombinacije brojeva: 1-9-1, 5-5-1, 9-1-1. Ovih kombinacija se treba čuvati,posebno prve i treće,spadaju u opasne osobe.Na jedinicu ima uticaja i Mars preko znaka Ovna koji je prvi zodijački znak.

Brojevi otkrivaju kakva nam je sudbina
Brojevi otkrivaju kakva nam je sudbina, Foto: Shutterstock

Dvojkom vlada Mesec. Osim Meseca kao drugi zodijački znak Bika, na njim mogu imati uticaja i šestice koje su pod uticajem Venere i trojke koje su pod uticajem Jupitera.

Kada je bioritamski broj – osoba je veoma sugestibilna, nesigurna, strepi od materijalne neizvesnosti. Voli da se drugima nađe pri ruci, saosećajna i voli da se bavi humanitarnim radom. Zainteresovana za okultno i misticizam. Nežna duša.

Kada je generacijski broj - pate od lošeg varenja, problema sa zadržavanjem vode u organizmu, stomaka, razne bolesti mogu da ih zadse zbog lošeg imuniteta, menjaju stalno telesnu težinu, mršave ili se goje. Uticaj majčine genetike je veliki. Trebalo bi da nauče kako da od roditelja izvuku ono najbolje, nasleđuju osobine po ženskim precima, babama, ili liče na majčinog oca ili imaju temperament očeve majke.

Kada je lični broj -. ovo su senzibilne osobe, intuitivne i sklone misticizmu, učenju, sticanju novca, ali nisu materijalisti. Intelektualne, radoznale i osećajne. Na njih je lako uticati. Mogu patiti od strahova. Trude se da drugima budu na usluzi, veoma su dobre kao osobe ali stalno menjaju raspoloženje, teške za okolinu.

Najjače kombinacije su 9-2-2 i 2-9-2. Dobri su medijumi.

Trojkom vlada Jupiter. Na trojke ima velikog uticaja i petica koja je pod uticajem Merkura, vladaoca trećeg zodijačkog znaka Blizanaca.

Kada je bioritamski broj - pričljive, nepouzdane, šarmantne, mladolike, muzikalne, stalno u pokretu, intelektualno radoznale, dobro govore strane jezike.

Kada je generacijski broj – slaba pluća, bronhije, šake, jetra, pad imuniteta, moguće povrede usled brzine, liče na ujake, tetke, psihički nestabilne, često idu iz plača u smeh. Sklone upalama, problemima sa žuči.

Kada je lični broj – impulsivne, zaljubljive, vole da uče, da putuju, okrenute parapsihološkim istraživanjima, filozofiji, religiji, umetnosti, imaju jaku intuiciju. Kreativne, inspirativne, talentovane, ne umeju da rukuju s novcem, lako ga troše, lako ga zarade, rođeni predavači, pisci, umetnici.

Najjače kombinacije su 1-2-3. 3-9-3 i 9-3-3. 6-6-3 spadaju u najlepše i najtraktivnije trojke.

Četvorkom vlada Saturn. Takođe na njih ima velikog uticaja Mesec koji vlada četvrtim zodijačkim znakom Raka, Venera i Jupiter koji su egzaltirani u ovom znaku preko šestice kojom vlada Venera i preko trojke kojim valada Jupiter.

Kada je bioritamski broj – deluje sumorno i vrlo ozbiljno, ali to je samo privid. Veoma odgovorna, i rasterećuje se stresa upravo kroz dobru komunikaciju. Odlična kao prijatelj ako se ne oseti ugroženom, tada postaje opasna, povučena i spremna na osvetu. Prividno trepeljiva, u stvari pomalo bojažljiva.

Kada je generacijski broj - imaju težak život,vuku porodično nasleđe u vidu bolesti ili su opterećene porodicom, roditeljima. Pate od stomaka, od reumatizma, sklone povredama, melanholiji, često lome kosti.Genetika po majčinoj liniji.

Kada je lični broj - Mnogo rade,vredne su marljive i sve postižu teško.Na njih se mogu svi pouzdati, jer neće nikoga da iznevere. Vezane su za porodicu, dobri organizatori, patriote, često posvećuju svoj život višim ciljevima. Dobri organizatori. Teško je nazreti njihova prava osećanja. Čeznu za mirnim porodičnim okruženjem, harmoničnim odnosima, a to teško postižu.

Kombinacije 4-9-4 i 2-2-4 prolaze kroz mnoga iskušenja.9-4-4 prolaze kroz teške periode u životu.

Peticom vlada Merkur. Petica je takođe pod uticajem jedinice koja vlada Suncem vladaocem petog zodijačkog znaka Lava.

Kada je bioritamski broj – stalno u pokretu, mladoliki, prilično detinjasti, ali zato što ne vole odgovornost, osim kada oni reše da se nečega prihvate, onda su veoma uporni, despotski nastrojeni prema okolini. Ide im od ruke matematika, arhitektura, dizajn, vole da su u centru pažnje, mogu biti muzikalni i odlični pregovarači. Retko urade nešto na svoju štetu, osim u mladosti.

Kada je generacijski broj – nasleđuju slab neurovegetativni sistem, neuroze, neuralgije, prblemi sa želudcem, srcem, crkulacijom, šakama, artritis, bolovi u malim zglobovima, pluća i bronhije, aritmije.

Kada je lični broj – maštoviti, slobodoumni, vole da putuju, da imaju punu slobodu nad svojim izborom, i mogućnošću da prave izbor u životu. Estete sa smislom za dizajn, muziku, film.U ljubavnom životu nestalni, teško im je da budu verni, šarmeri koji stalno privlače pažnju okoline.

Najtalentovanije su osobe pod kombinacijom 7-7-5 a najupornije 5-9-5.Kombinacija 9-5-5 se ponaša najdespotskije od svih petica.

Šesticom vlada Venera ali i Merkur preko petice koji je vladalac šestog zodijačkog znaka Device.

Kada je bioritamski broj – često ne uspevaju da kontrolišu događaje i pored najbolje volje da organizuju svoj život, desi se nešto zbog čega oni svoje potrebe podređuju drugima. Sebe smatraju žrtvom oklonosti, često se zaljubljuju u nekoga samo zbog njegove lepote, sklone flertu.U ljubavi odane.

Kada je generacijski broj – bubrezi, tiroidna žlezda, venski sistem, pluća, slab imunitet, hormonski poremećaji, kod žena posebno, kožni poremećaji.

Kada je lični broj – najlepše osobe su pod vlašću broja 6. One su požrtvovane, zaljubljive, talentovane za umetnost, medicinu, imaju jak smisao za estetiku. Vole porodicu, dom i veoma su privržene ali pošto im je ljubav najvažnija, može se desiti da imaju dva braka, da budu prilično konfuzne u ljubavi. Ne umeju da se postave kako treba.

Najupornije su kombinacije brojeva 9- 6 -6 i 6 -9 -6,vrlo odgovorne i jako požrtvovane.

Pod vlašću su planete URANA ali i Venere jer vlada sedmim zodijačkim znakom Vage i pod vlašću Saturna koji je egzaltiran u Vagi.

Kada je bioritamski broj – originalne, nepredvidive, kreativne, pune ideja, plahovite, naprasite, samovoljne, intuitivne, intelektualne, zaljubljive, idealisti.

Kada je generacijski broj – nervni sistem, povrede, cirkulacija, upala tetiva, erupcije, osipi, zaboravnost, sklonost povredama.

Kada je lični broj – intelektualne, interesantne, mistične, nervozne, zatvorene u sebe, često menjaju raspoloženja, imaju jaku intuiciju, mnogo se žrtvuju i troše u braku,vezi, teško podnose rastanke, bore se da zadrže osobu koju vole, mada se često i u braku osećaju usamljeno i neshvaćeno.

Najjače kombinacije su 9-7-7 i 7-9-7.

Osmicom vlada planeta MARS, ali i Pluton preko znaka Škorpije, osmog, zodijačkog znaka kojim vlada, kao i petica zbog Merkura, koji je egzaltiran u Škorpiji.

Kada je bioritamski broj – hedonisti, opušteni, u stvari prilično samovoljni, lako dolaze do novca, skloni lenjosti, vole laskanje, imaju sudbinsku zaštitu i tako se osećaju. Nisu naročito požrtvovani, osim ako nisu jako motivisani. Veliki zavodnici, ali ne mnogo uviđavni i osećajni.

Kada je generacijski broj – opasnost od povreda oružjem, problemi sa debelim crevnom, donjim delom stomaka, trudnoćom kod žena ili prostatom kod muškaraca.

Kada je lični broj – ove osobe imaju jaku volju, vole novac, uživanja, umeju da budu agresivne, poseduju neku vrstu zaštite, imaju utisak da im se ništa ne može dogoditi, mogu biti nasilne, sanožive, nametljive, materijalisti.Često su veliki zavodnici, ali prilično sebični. Poseduju magijske moći i mogu da zavedu koga žele što svesno, što nesveno.

Najjače kombinacije su: 9-8-8- i 8-9-8.

Devetkom brojem vladaju NEPTUN i PLUTON. Istovremeno i Jupiter preko trojke ima velikog uticaja na devetku jer je vladalac devetog zodijakog znaka.

Kada je bioritamski broj – odana, srdačna, voli da vodi glavnu reč, naporna u svojoj upornosti, voli da čini drugima uslugu, svadljiva, često ljutita, pravedna. Egocentrična, voli da putuje i da se stalno stručno usavršava.

Kada je generacijski broj – pad imuniteta, infektivne bolesti, bolesti od vode, žutica, mononukleoza, nasledne bolesti, često dobijaju pogrešne dijagnoze. Mogu imati burne simptome koji se nikada više ne pojave.Problemi sa stopalima i plodnošću.

Kada je lični broj – zatvorene ali plemenite, dostojanstvene, tajanstvene, moćne, obrzovane, uporne, tvrdoglave, niko ih ne može pomeriti s puta. Mogu biti svađalice, polemičari, imaju jaku unutrašnju snagu.

Najjče kombinacije su 9-9-9. 1-8-9.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi