Da li će vam veza biti uspešna
shutterstock
Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Numerologija, Foto: Shutterstock

Rešenje za sve u maju jeste da napravite svoj program ishrane i vežbanja, koje vam mogu pomoći da se osećate bolje, jer je ovo težak mesec, pun dodatnih opterećenja

PROČITAJTE JOŠ:

Ako nismo do sada naučili, maj je krajnje vreme da postanemo odgovorni i da poštujemo obaveze. Želimo bolju i sigurniju budućnost - razmišljajmo sada. Ovo je period kada ćete zanemariti emocije i više se baviti poslovima od interesa. Ovo je mesec kada red, rad i disciplina treba da budu prepoznatljivi.

Sve ono što je bilo "na čekanju", u maju treba privesti kraju. Rezervisanost, hladnoća i sumnjičavost pratiće vas u stopu, a proradiće i osećaj odgovornosti - prenosi MojAstrolog.rs.

Budite istrajni i dosledni. Čuvajte zdravlje, jer u ovom periodu moze biti narušeno. Posetite lekara, jer u maju možete imati problema sa štitnom žlezdom i kožom. Moguca je i pojačana nervoza ubog unutrašnjih strahova. Čuvajte se mogućih povreda, prehlada, posekotina i problema sa zubima. Moguć je i pad imuniteta, kao i osećaj iscrpljenosti.

Mogući problemi u karmičkim, emotivnim vezama karakteristični su za ovaj mesec, pa može doći do raskida ili udaljavanja od partnera. Bićete prinuđeni da se borite sa različitim teškoćama.

Brojevi

Profimedia.rs

Brojevi, Foto: Profimedia.rs

Pronađite snagu da se izborite sa svim preprekama, suočite se sa starim greškama i postaćete mnogo sigurniji i stabilniji. Naučite da više cenite svoju duhovnu snagu.

Budite mudri, vredni, radni i odgovorni. Povremeni pesimizam zamenite lepšim pogledom na svet, a privremenu usporenost pozitivnijim razmišljanjem i planiranjem onoga što je izvodljivo.