GENERACIJSKI BROJ OTKRIVA KAKVOG PARTNERA ŽELITE Trojke traže bezuslovnu ljubav, šestice niko neće zaustaviti dok ne nađu OVO

Generacijski broj otkriva kakvog partnera želite, tvrde numerolozi.

Numerologija, astrologa, horoskop
Foto: Shutterstock

On se dobija sabiranjem svih brojeva godine u kojoj ste rođeni i zbirom brojeva u toj cifri ako nije u pitanju jednocifren broj (npr. 1986. - 1 + 9 + 8 + 6 = 15 = 1 + 5 = 6). Srpski telegraf otkriva kakvog partnera u stvari želite, možda i podsvesno, ako u to niste sigurni.

 

GENERACIJSKI BROJ 1 - želi inteligentnog partnera s kojim može o svemu da porazgovara. Poželjno je da bude i inteligentniji jer vole da uče nove i nepoznate stvari. Partner nikako ne sme biti tvrdoglav, to ne trpe, a uz to im mora biti i oslonac i podrška. Osobe koje spadaju u generacijski broj jedan cene slatkorečivost i elokventnost, ali ako se gramatika ne ispoštuje, tu je kraj. Žele mirnu ljubav bez velikih oscilacija.

GENERACIJSKI BROJ 2 - reaguje isključivo emocionalno. Treba im emotivan partner koji će bez ustezanja pokazivati i izgovarati koliko ih voli. Dvojke vole razgovor, da ih uveravaju u postojanje emocija i da im se neguje samopouzdanje. Ne vole grubost, očekuju od partnera da ih ogrne pažnjom, ljubavlju i nežnošću.

GENERACIJSKI BROJ 3 - očekuju bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera. Ako imaju sreće i sretnu ovakvog partnera, napraviće od njegovog ili njenog života bajku. Trojke i same to mogu i hoće da daju, bez zadrške, ali samo u slučaju da se ta pažnja uzvrati istom merom. Uglavnom teže idealu i neprestano ga traže.

GENERACIJSKI BROJ 4 - žele partnera sličnog sebi. Najbitnije im je da je partner odgovoran i tradicionalan. To mora biti časna osoba, vredna i radna, na koju mogu da se oslone bez rezerve i koja će ceniti njihove osobine. Preziru neuravnotežene odnose, žele da znaju na čemu su i kuda veza vodi.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert, brak, doručak, kafa
Foto: Shutterstock, ilustracija

GENERACIJSKI BROJ 5 - vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. Cene osobe koji preuzimaju inicijativu, priređuju razna iznenađenja. Ne podnose dosadne ljude. Žele da sa partnerom otkrivaju sve životne radosti, vole smeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanja slobode. Kada pronađu pravog partnera, daće sve od sebe da ga zadovolje.

GENERACIJSKI BROJ 6 - ovi ljudi su estete i zato žele šarmantne, lepe i poželjne partnere koji, razume se, pripadaju samo njima. Traže davanje u ljubavi, pažnju i erotiku, jer im je to jako važno. Žele da im partner pruži sve mogućnosti za dobar život. Žele brak, stabilnu finansijsku situaciju, lepo uređen dom, decu, bogat društveni život i harmoniju.

GENERACIJSKI BROJ 7 - žele natprosečno inteligentne partnere s kojima mogu da analiziraju sve detalje i da vode filozofske razgovore. Opredeljuju se za izrazite intelektualce i filozofe. Partner im mora pružati iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti. Sloboda im je jako bitna.

GENERACIJSKI BROJ 8 - žele snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslonac koji nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasite partnere koji će ih ušuškati u zagrljaju i dati im toplinu. Žele partnera koji je autoritet i koji će im jasno postaviti granice. Takođe, žele alfa partnera kojeg će poštovati, ali ne i diktatora.

GENERACIJSKI BROJ 9 - žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog sveta, pa čak i više od toga. Devetke su jako zatvorena bića, žele partnera kojem se mogu otvoriti i koji neće da zloupotrebi njihovo poverenje. Boje se izdaje, pa im je potreban partner koji će im biti odan i koji će biti njima slični, sa istim stavovima i potrebama.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi