Numerologija, astrologa, horoskop
Shutterstock
Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

On se dobija sabiranjem svih brojeva godine u kojoj ste rođeni i zbirom brojeva u toj cifri ako nije u pitanju jednocifren broj (npr. 1986. - 1 + 9 + 8 + 6 = 15 = 1 + 5 = 6). Srpski telegraf otkriva kakvog partnera u stvari želite, možda i podsvesno, ako u to niste sigurni.

PROČITAJTE JOŠ:

 

GENERACIJSKI BROJ 2 - reaguje isključivo emocionalno. Treba im emotivan partner koji će bez ustezanja pokazivati i izgovarati koliko ih voli. Dvojke vole razgovor, da ih uveravaju u postojanje emocija i da im se neguje samopouzdanje. Ne vole grubost, očekuju od partnera da ih ogrne pažnjom, ljubavlju i nežnošću.

GENERACIJSKI BROJ 3 - očekuju bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera. Ako imaju sreće i sretnu ovakvog partnera, napraviće od njegovog ili njenog života bajku. Trojke i same to mogu i hoće da daju, bez zadrške, ali samo u slučaju da se ta pažnja uzvrati istom merom. Uglavnom teže idealu i neprestano ga traže.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert, brak, doručak, kafa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

GENERACIJSKI BROJ 5 - vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. Cene osobe koji preuzimaju inicijativu, priređuju razna iznenađenja. Ne podnose dosadne ljude. Žele da sa partnerom otkrivaju sve životne radosti, vole smeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanja slobode. Kada pronađu pravog partnera, daće sve od sebe da ga zadovolje.

GENERACIJSKI BROJ 7 - žele natprosečno inteligentne partnere s kojima mogu da analiziraju sve detalje i da vode filozofske razgovore. Opredeljuju se za izrazite intelektualce i filozofe. Partner im mora pružati iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti. Sloboda im je jako bitna.

GENERACIJSKI BROJ 8 - žele snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslonac koji nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasite partnere koji će ih ušuškati u zagrljaju i dati im toplinu. Žele partnera koji je autoritet i koji će im jasno postaviti granice. Takođe, žele alfa partnera kojeg će poštovati, ali ne i diktatora.

GENERACIJSKI BROJ 9 - žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog sveta, pa čak i više od toga. Devetke su jako zatvorena bića, žele partnera kojem se mogu otvoriti i koji neće da zloupotrebi njihovo poverenje. Boje se izdaje, pa im je potreban partner koji će im biti odan i koji će biti njima slični, sa istim stavovima i potrebama.