Numerologija, astrologa, horoskop
Shutterstock

 

Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Numerologija, astrologa, horoskop, Foto: Shutterstock

 Tradicija verovanja u mističnu vezu brojeva, datira u davnu prošlost. Numerologija otkriva odgovore na mnoga životna pitanja, a šta nam otkriva za 2020. godinu, zavisi od toga koji bioritamski broj nosite.

Kako izračunati bioritamski broj, a zatim, kako saznati broj tekuće godine?

Vrlo je jednostavno. Saberite cifre dana i meseca u vašem datumu rođenja (primer: 21.05.sabiranjem dobijamo, 2+1+0+5=9, a zatim dodajte zbir cifara ove godine, 2+0+2+0=4. Kada smo dobili ove rezultate, jednostavno ih ponovo saberemo 9+4=13, 1+3=4. U ovom slučaju, godina je obeležena četvorkom).

Budući da je godina četvorke, sama po sebi donosi jednu vrstu težine, ali i okretanju tradicionalnim i duhovnim vrednostima. Svi ćemo dovoditi svoje postupke u pitanje i preispivati naša moralna načela.

Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro

Shutterstock, ilustracija

Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Jedninice mogu očekivati nove početke, poslovne ponude, a za one koji nisu u emotivnim vezama, počinje novi ciklus romantičnih momenata.

Dvojke će se suočiti sa nekim karmičkim situacijama, pa u zavisnosti kako su se ponašale protekle godine, sada će da "žanju posejano".

Trojkama je ova godina u znaku ljubavi, sve ostalo pada u drugi plan.

Četvorke, kao i što je godina u znaku ovog broja, suočavaće se sa svojim duhovnim potrebama i izolovati se od drugih kako bi sebe jasnije videli.

Peticama predstoji uspeh u poslovnim smislu, ali preterana ambicija može partnerske veze dovesti u pitanje.

Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Numerologija, astrologa, horoskop, Foto: Shutterstock

 

Šestice će završiti neki projekat koje su ranije započele i konačno će odahnuti.

Sedmicama predstoji godina napetosti, ali i prostora za akciju. Dosta energije će se rasipati, ali rezultati će biti vidljivi.

Osmice mogu upoznati svoju srodnu dušu, ako to nisu već. Mada svakako će ova godina obeležiti niz neobjašnjivih događaja i poznanstava.

Devetke završavaju jedan životni ciklus i za njih počinju pripreme za nove početke koje će sledovati naredne godine.