Žena tužna plač suze histerija drama
Shutterstock
Moda, devojka, jesen, tuga, raskid, bol

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Lični broj je ono što čini čovekovu suštinu, kakav je iznutra, delimično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobija zbrajanjem cifara datuma rođenja i svođenja na jednu cifru, na primer: 15. 5.1995 – 1+5+5+1+9+9+5 =35 – 3+5=8.

PROČITAJTE I:

 

Lični broj 6

Ovde postoji priča o karmi. Dok se kod četvorke radi o porodičnoj, za šestice se kaže da iz nekih od svojih prošlih života nose nečiju krv na rukama. To je ujedno i najteža karma, pa se u ovom životu spajaju sa ljudima o koje su se ogrešili, i to je jedan od načina otplate njihovog karmičkog duga.

MODA, OBUĆA, JESEN. STIL, DEVOJKA

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Može se zanemariti priča na temu šta je nekad bilo, ali posmatrajući šestice, došla sam do zaključka da one jesu pomalo uklete. Šarmantne su i zavodljive, ali njihova sreća u ljubavi plaća se velikom žrtvom i boli. Uvek su okružene ljudima, ali mnogo više vole prirodu i životinje. Imaju zlatne ruke. Pojedine šestice su toliko spretne da sve što požele mogu da naprave, od raznih majstorija po radionicama, preko ručnih radova i kuvanja, pa sve do slikanja.

Bez obzira na spretnost, nisu ni direktori ni velike gazde. Mogu one i to samo ako je pod okriljem porodičnog biznisa ili rada s prijateljima. Nisu ambiciozne i nemaju u sebi potrebu da budu na vrhu, najviše vole da služe, i ako je još u pitanju opšte dobro, izuzetno su motivisane.

Karijeru grade kao pevači, glumci, slikari, pisci… Jedino se u umetnosti ističu, samo tu mogu na pravi način da plasiraju svoje spretnost i genijalnost. To i ne treba da čudi ako se zna da je Venera, planeta ljubavi, vladar šestica.

Svaki broj ima i viši i niži tip, i uglavnom su te razlike neznatne, što se za šestice ne može reći – one su uvek na ivici i duboko u njima večito traje borba između dobra i zla.

PREPORUČUJEMO:

 

Ako pogledamo one dobre, pored navedenog, poznato je da su najverniji prijatelji i budite uvereni da vaše tajne ostaju tajne čak i ako ne pričate više s njima. To je pomalo zbunjujuće ako se uzme u obzir da šestica ima najpoganiji jezik od svih brojeva. Neće se ona svađati kao četvorka ili se duriti kao jedinica. Ona će vam reći šta joj je na duši i neće vas bombardovati uvredama i prostaklucima. Najtačnije je da ona kida nekome dušu rečima, samo što to radi na jedan smiren i suptilan način.

Žena, haljina, lepota, lice, moda, domaćica, kuhinja

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Šestice su na neki način žrtve svoje porodice, pogotovo žene. Ujedno su i izuzetno uredne i precizne.

One nevaljale šestice su poročne, sam blud i nemoral. I ne samo to – dok trojke recimo više vuku tabletama i opijatima, šestice se uglavnom zadržavaju na alkoholu i nema razlike između polova, piju istim tempom. Žene su kao mlade vrlo sklone alkoholu, promenama partnera i varanju, dok muškarci više naginju čaši nego suprotnom polu, ali sve to vreme ni malo ne gube na svojoj zavodljivosti i šarmu. E, sad, ono što me fascinira kod njih s obzirom na to da deluju krhko i nežno, jeste snaga s kojom preko noći mogu da prekinu s takvim načinom života, i to onog momeneta kad nađu svoju drugu polovinu. Onda su žene najbolje supruge, domaćice i majke, a muškarci dobri muževi, roditelji i najbolji su domaćini. Može se zaključiti da šestice nikako ne mogu da funkcionišu same. Dok je dvojkama samoća blagoslov, šesticama je najteža muka.

Dragana X Živković (numerologija2@gmail.com)

Suze, plakanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!