SAMI POŠTUJU SVOJA PRAVILA Skloni su svađama i pravi su lenjivci! Sva verovanja vezana za numerološki broj 4!

Sudbinski broj 4 nije naročito dobar sudbinski broj. Kad ljudi imaju 4 kao duhovni broj, oni mogu da se uvežbaju za kompromis sa tegobama koje nastaju zhog naglih promena u njihovom životu.

Da li će vam veza biti uspešna
Foto: shutterstock

Kad je 4 sudbinski broj, tada ove nagle promene nailaze i razaraju celokupno područje njihovog zivota – život im postaje naporan i ružan. Čak i kad imaju sve pogodnostii kad luksuzno žive, uvek im nesto nedostaje. Često imaju prilike za napredovanje, ali ih sopstvena sumnjičava narav natera da propuste takve prilike.

NUMEROLOŠKI HOROSKOP OTKRIVA Idealna godina za KREATIVCE ali razmislite ko su vam PRIJATELJI! Godina TROJKI nosi velike MOGUĆNOSTI!

 

Preopterećcni su teškim odgovornostima i dužnostima i nemaju drugog izbora već da sa njima izadu na kraj. Imaju dosta izdržljivosti i snage, ali njihov se rad ne nagraduje. Ne samo da ih ne cene koliko zaslužuju, već su stalno suočeni sa kritikom i protivljenjem. Ovo ih čini sumnjičavim i preterano opreznim; prisiljava ih da se odvoje i osećaju žalosni i usamljeni.

SUROVI PERFEKCIONISTI Numerologija otkriva koje su GLAVNE KARAKTERISTIKE kod osoba rođenih 19. DANA U MESECU!

Posao, stres, rad, bznis, svađa, otkaz
Foto: Shutterstock, ilustracija

Rahu im daje nezadovoljstvo. Sudbinske četvorke nikad nisu zadovoljne svojim poslom i uvek pokusavaju da nadju neki bolji. Zato često menjaju zvanje i postaju slični skitnicama. Zbog uticaja Rahua, uvek ih uznemiravaju tajni i nevidljivi neprijatelji. Oni zapravo privlače takve neprijatelje zbog svoje nekonvencionalne naravi, pozitivnih pogleda, kritičnog ali nejasnog uma i zato sto ne slede postojeće običaje i pravila.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA ŠTA ZAISTA TREBA DA JEDETE Četvorkama za NAPETOST lek je NANA, SEDMICE po svaku cenu da IZBEGAVAJU OVU namirnicu!

 

Zbog Rahuovog kretanja unazad postaju nemirni i nestrphivi. Ne mogu da podnesu zastoje u svom poslu, a on se uvek odlaže. Odlaže im se i sreća u zivotu. Porodični život im nije dobar. Uništava ga njihova sebična, sumnjičava i tajanstvena narav.

NUMEROLOGIJA ODREĐUJE VAŠU SUDBINU! Bračni broj OTKRIVA BUDUĆNOST vašeg BRAKA! Evo kako da ga izračunate!

žena, dosadna, devojka, smor
Foto: Profimedia

Nisu u stanju da donesu brzo odluke. U starosti im oslabi pamćenje. Ako su sudbinske četvorke rodjene u subotu, a duhovni broj im je 4 ili 8, sve ove osobine biće jos izrazitije. Novac zaraduju na mnogo načina, ali ga lako potrose. Ako na ekstravaganciju ne pripaze svesno, u starosti će morati teško da rade da bi sastavili kraj s krajem.

PAŽNJA! UNIVERZUM VAM ŠALJE PORUKU Ako ovih dana viđate kombinaciju OVIH brojeva desiće vam se velike promene!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi