Par, veza, seks, ljubav
Shutterstock, ilustracija
muž, žena, brak, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Brojevi mogu dosta toga da nam kažu o prirodi čoveka i odnosa među ljudima, tvrdi numerologija. Ukoliko planirate ili želite da saznate kakav vam je brak, saznajte koji je numerološki broj vaše zajednice na osnovu datuma venčanja.

PROČITAJTE I:

 

Naime, saberite cifre iz dana, meseca i godine vašeg datuma i ponovo sabirajte cifre dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer, venčani 20. 1. 1992. imaju numerološki broj šest. (20+1+1992=2013; 2+0+1+3=6)

1 Sjedinjeni u jedno, ovim brojem vlada Sunce.

Period zabavljanja je bio nezaboravan, a i sam susret je bio veoma romantičan. Izbor ovog datuma pokazuje da ste vi veoma zaljubljen i nežan par. Težite potpunom sjedinjavanju sa bračnim partnerom. U vama postoji snažna želja da brak uspe, pa ste verovatno veoma temeljno proverili jedno drugo pre nego što ste se verili.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

 Foto: Profimedia

2 Porodica je svetinja.

Ako se odlučite za ovaj dan, ili želite venčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Majčin savet će biti ili u potpunosti prihvaćen ili sasvim odbačen. Emocionalna zrelost je važan faktor uspeha ovog braka. Nemojte se iznenaditi ako svi budu pustili suzu na venčanju. Razlog za sklapanje ovog braka, kojim vlada Mesec, jeste najverovatnije želja za toplinom doma ili da se nađe srodna duša koja voli decu.

3 Interes, pa sve ostalo.

Ako želite da sklopite brak iz interesa, onda vam venčani dan broja 3 savršeno odgovara. Možda ćete biti zabrinuti zbog mišljenja okoline, ali i opsednuti idejom da vaše venčanje mora biti najveće i najlepše. Ako očekujete mnogo od braka, broj 3 vam garantuje razočarenje. U ovoj vezi pod vladavinom Jupitera verovatno će se roditi mnogo dece, a porodični skupovi će biti važan deo vašeg života.

Ljubav, novac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

4 Vernost do groba.

Par spojen u bračnu zajednicu ovog broja sve svoje snove može realizovati udvoje. Zajedno, kako u životu tako i na poslu. Možda vas je sama sudbina spojila sa vašim partnerom. Pustiti korene, nastaviti porodično ime, izgraditi budućnost - vezuju se za opstanak ove bračne zajednice kojom vlada Saturn.

PREPORUČUJEMO:

 

5 Za promene.

Ako ste izabrali ovaj broj za dan svog venčanja, naglasak ste stavili na kvalitet komunikacije koju imate sa partnerom. Ova veza se mora boriti protiv dosade. Veza će obilovati putovanjima ili čestim promenama mesta boravka. Što su mlađi, pomažu jedno drugom i ostaju zainteresovani dugo za svet oko sebe. Ovim brojem vlada Merkur.

6 Ako ste odabrali ovaj broj za venčanje, dobili ste blagoslov Venere za svoju bračnu zajednicu.

Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka, što ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara, već i da sami partneri moraju voditi računa o svojoj vezi i čuvati je od raznih iskušenja. Budite idealisti, neka vam ljubav bude prirodna jer to je snaga ovog braka.

Svadba, venčanje, dekoracija,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

7 U minut do 12.

Ako ste izabrali ovaj broj za svoje venčanje, budite spremni za izmene planova u poslednjem trenutku. Iako broj 7 ukazuje na svakodnevna iznenađenja, može ukazivati i na spas u poslednjem trenutku. Uran, vladalac ovog broja, može označavati i greške i nemudre odluke. Ovo može biti broj za koji se odlučuju osobe koje nemaju isto poreklo. Obe strane zajednice će zahtevati izvestan stepen slobode.

8 Sloga i požrtvovanje.

Ako ste se odlučili za ovaj broj, pokazujete da želite biti složni sa svojim partnerom. Seksualni odnos smatrate veoma važnim faktorom sreće. Ovi partneri se razumeju u stavovima. Pri prvom susretu oboma je bilo jasno da su stvoreni jedno za drugo. Jako složan par. Ovo može biti brak ljudi spremnih da se žrtvuju za karijeru svog partnera.

9 Sudbinska veza.

Ako ste za svoj dan venčanja odabrali ovaj broj, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana odluči za beg od kuće radi sklapanja braka. Među partnerima postoji čvrsta duhovna veza, bili oni toga svesni ili ne. Brak je sudbinski. Moguće da se radi o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode. Ako su potrebne žrtve, one će biti učinjene iz ljubavi.

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija