Sat, rođenje, beba
Shutterstock, ilustracija
Sat, vreme

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Za rođene između ponoći i 4 sata

PROČITAJTE JOŠ:

 

Za rođene između 4 i 8 sati

Vas odlikuju brzina i sklad. Uporni ste i istrajni u svim poslovima, a naročito u praktičnim stvarima. Kao malo ko, vi se odlično snalazite u svetu sadašnje realnosti. Težite za time da drugima budete uzor, da se iz trena u tren dokazujete i potvrđujete.

Za rođene između 8 i 12 sati

Vi ste biće vere, nade i optimizma. Živahni ste, vedri i uvek u svojevrsnom stvaralačkom nemiru. Svuda zračite nesebičnu ljubav i magnetsku toplinu. Empatični ste i produhovljeni. Imate sklonosti prema umetnosti i filozofiji. Osoba ste mnogih talenata.

Za rođene između 12 i 16 sati

Vi ste energični, okretni i živahni. Za vas su bogom dani praktični poslovi. Dobar ste govornik, matematičar i fizičar, a ništa ne biste bili lošiji kao književnik, kada biste svoju energiju usmerili u tom pravcu. Ukratko – vi ste svestrano nadarena osoba koja može u mnogim profesijama i zanatima uspešno da izrazi svoj kreativni duh.

 

Za rođene između 16 i 20 sati

Za rođene između 20 i 24 sata

Umerena ste, racionalna i uporna osoba. Želite da dominirate nad stvarima i situacijama. Imate sklonosti prema filozofiji i književnosti. Vi ste i produhovljena osoba koja bi, kada bi htela, mogla da ima velik uticaj na ljude oko sebe. Autoritet ste (možda ne i svojom voljom) u porodici i društvu, među prijateljima i rodbinom. Ponekad delujete pomalo uobraženo, ali to je zbog toga što ste puni samopouzdanja kao i životne i kreativne energije.

Devojka, žena, srećna, nasmejana, osmeh

Shutterstock

Foto: Shutterstock