Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljubitelji numerologije kažu da je ova „nauka” prilično ozbiljna i da „pogađa” ko od šale. Kad je reč o seksualnim navikama, određeni numerološki aspekti pokazuju intereantne rezultate, a osobe koje stoje iza brojeva 3, 5 i 8 imaju prilično izražen seksualni apetit.

Najpre odredite svoj „životni broj” i to tako što ćete sabrati svoj datum rođenja. Ako ste rođeni 12.12.1992. svoj lični broj izračunaćete na ovaj način: 1+2+1+2+1+9+9+2=27 zatim saberete ponovo, 2+7= 9 Dakle osoba rođena ovog datuma rođena je pod brojem 9.

BROJ 3

Ove osobe su blagoslovene izraženom seksualnom energijom koju projektuju na različite načine.

Obožavaju fantazije i prilično su slobodne kada je u pitanju vođenje ljubavi. Zbog izraženog libida sklone su da često menjaju partnere, kao i da dopuste da seksulana energija preuzme kormilo nad njihovim životom.

Po prirodi su optimistične, društvene osobe, pune energije koje uživaju u svakom aspektu života.

Šarmantne sa dobrim smislom za humor, ove osobe lako sklapaju poznanstva i ostvaruju bliske odnose.

Tri, 3, broj tri, brojevi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BROJ 5

Strastvene i u konstantnoj potrazi za ljubavlju, ove osobe poput magneta privače pažnju gde god se našle. Imaju potrebu da stalno ekperimentišu, pa tako često idu i u krajnost. Seks za njih ima vrlo moćnu i jaku ulogu u životu i često se nalazi na vrhu njihovih prioriteta.

Sa godinama im i seksualni aptetit raste, pa se očekuje da tek u kasnim tridesetim ostvare svoj vrhunac na ovom polju.

Često se upuštaju u flert i obično vode brigu o svom fizičkom izgledu, a poznati su po svom šarmu kome malo ko može da odoli.

BROJ 8

Zbog prevelike potrebe za seksom, ove osobe se često nalaze u središtu skandala. Počiniće preljubu, ali ne zbog emocija, već isključivo zbog libida, nad kojim često nemaju kontrolu. Imaju problem da ostvare bliskost u emotivnim vezama zbog prevelike opterećenosti strastima.

Ukoliko ne vode ljubav dovoljno često, postaju frustrirane, pa čak i agresivne.

Ove osobe su poiznate i kao veliki karijeristi, vrlo ambiciozne i spremne da pogaze moralne prepreke kako bi došle do svog cilja.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija