SNAGA VAŠE SUDBINE LEŽI OVDE Poslednja brojka u godini rođenja otkriva najbitnije detalje o vašoj budućnosti!

Da li možete da utičete na sudbinu?

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Foto: Shutterstock, ilustracija

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, najvažnija je poslednja cifra godine našeg rođenja. Svaki broj ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda.

 

Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga. Hajde da otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primer, ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

Element 1: Metal (0-1)

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u doslednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije.

AKO STE STALNO PREHLAĐENI, MOŽDA JE OVO RAZLOG Datum rođenja određuje s kojim bolestima ćete se boriti tokom čitavog života!

Par, muvanje, flert, ljubav, veza
Foto: Shutterstock, ilustracija

Element 2: Voda (2-3)

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnosti i simptatiju za druge ljude. Poseduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnimu karijerama vezanim za umetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primećuju detalje.

 

Element 3: Drvo (4-5)

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouverene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta. Nikada nisu sebične i egoistične.

TO KAKO SE ZOVETE, STVAR JE SUDBINE Prvo slovo vašeg imena otkriva kakav imate karakter!

Posao, zarada, muškarac, IT
Foto: Shutterstock

Element 4: Vatra (6-7)

Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko sveta. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude.

Element 5: Zemlja (8-9)

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće delati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.

Sve o numerološkom broju 6! Kažu da nemaju sreće, a ovo je razlog zašto im ništa ne ide od ruke!

AUTOR: SlovoPres/M.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 14:11 Nije im lako... Foto: Shutterstock, ilustracija Lični broj je ono što čini čovekovu suštinu, kakav je iznutra, delimično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobija zbrajanjem cifara datuma rođenja i svođenja na jednu cifru, na primer: 15.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi