Tri, 3, broj tri, brojevi
Shutterstock, ilustracija
Tri, 3, broj tri, brojevi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada saberete sve brojeve 2019. dobićete sledeće - 2+0+1+9=12, A onda opet - 1+2=3. Dobijamo najznačajniji broj za sledeću godinu.

U svetu numerologije ovo je broj koji podržava kreativnost. Samim tim se zaključuje da je ovo broj pevača, glumaca, muzičara, ali i svih sanjara.

Trojka je, takođe, broj komunikacije. Nije slučajno da je, kada je poslednji put vladala trojka (2010) društvena mreža Fejsbuk doživela potpunu ekspanziju, kao i da je Oskara te godine dobio film "Društvena mreža".

PROČITAJTE JOŠ:

 

3 je energičan broj, pa nemojte da se začudite ako vam se od dešavanja u 2019. godini zavrti u glavi. Bilo bi poželjno da budete na oprezu i da se s vremena na vreme podsećate da malo usporite, ali trebalo bi i da nudete sposobni da živite u trenutku.

Šta ova godina znači za vaš numkerološki broj?

Pre svega treba da izračunate svoj numerološki broj za ovu godinu. Saberite cifre datuma rođenja i sabirajte dok ne dobijete jednocifren broj. Mi ćemo ga za vas povezati sa energičnom trojkom.

Na primer, ako ste rođeni 23. 8. to izgleda ovako - 2+3+8=13; 1+3=4 - ovo je vaš numerološki znak za ovu godinu.

Ako je vaš broj 1

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako je vaš broj 2

Ako je vaš broj 3

Ove godine ćete biti veoma zaposleni svojim novim kreativnim projektom. Vaše umetničke crte ličnosti će doći do izražaja. Vreme je da živite život baš onako kako volte i u to ćete uložiti sve svoje kreativne napore. Snovi mogu da vam se pretvore u stvranost.

Ako je vaš broj 4

Ovo je godina u kojoj ćete prionuti na posao. Vreme je da već sada počnete da planirate kako ćete da ostvarite svoje dugoročne ciljeve. Nikada ne znate šta može da vam se desi u životu, zato stvarajte zalihe na sve strane. Reagujte na vreme da bi ste mogli da pravite mudre izbore.

Ako je vaš broj 5

Ako je vaš broj 6

Spremni ste da se ove godine skrasite i da napravite veliku promenu u životu. Može da se desi da vas partner zaprosi, pa da se i venčate. Možda dobijete bebu, ili napravite veliki poslovni iskorak iz svakodnevice. Uglavnom ovo je godina šansi za vas.

Ako je vaš broj 7

Ako je vaš broj 8

Ove godine će vam se sve vrteti oko novca, ali i biće ga u ogromnim količinama. Ako ste nezaposleni naći ćete dobro plaćen posao. Ako već imate posao, dobićete unapređenje ili bar povišicu. Ovo je godina i za dobru investiciju. Uložili ste dovoljno napora da vam krene u karijeri.

Ako je vaš broj 9

Budite spremni ove godine na veliku isplatu. Spremite se i da se otarasite onih koji vas koče u ostvarenju ciljeva. Otvaraju vam se novi horizonti i trebalo bi da razmislite o krupnim promenama. Sledi vam uspeh. Sve će ići svojim tokom, samo ako pustite da vreme učini stoje.