Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, kondom, zaštita
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, kondom, zaštita

Shutterstock, ilustracija

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, kondom, zaštita, Foto: Shutterstock, ilustracija

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Vaš horoskopski znak određuje kako možete izvući najbolje iz meseca maja i kako da se najbolje zabavite kada je seks u pitanju.

Ovan - Fokusirajte se na predigru

Izuzetno je primamljivo Ovnovima da budu orijentisani na cilj kada je u pitanju seks. Fokusirajte se na celokupno zadovoljstvo, a ne samo na orgazam jer ćete tako iskustvo učiniti boljim.

Bik - Probajte ono što ste uvek želeli da probate

Ako pogledate duboko u sebe, pronaći ćete makar i malu seksualnu želju koju niste do sada imali prilike da ostvarite. Bilo da se radi o eksperimentisanju ili samo nekom malom zadovoljstvu, pokušajte.

Blizanci - Masturbirajte do mile volje

Suzdržavate se od višestrukih orgazama, ali provedite neko vreme ispitujući vaše sopstvene sposobnosti, jer česta masturbacija može da vam popravi raspoloženje i volju.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak - Budite senzualni čak i kada niste u krevetu

Šta je bolje od seksa? Ako kažete “ništa”, onda nikada niste osetili pravo maženje dok ste gledali Netflix. Benefiti od dodira i intimnosti, čak i u ne seksualnom smislu, su nebrojeni. To što ćete poraditi na vašoj senzualnosti može da vam poveća uživanje u seksu.

Lav - Radite to ispred ogledala

Lavovi su po prirodi hvalisavci, pa ponesite tu energiju sa sobom u krevet tako što ćete da uradite “to” ispred najbolje publike - vas samih. Zapamtite da se ne divite samo sebi u trenutku ekstaze već delite taj mali performans sa vašim partnerom. Lavovi vole da se hvale i to je normalno.

Devica - Više dobijate nego što dajete

Vi ste ipak kraljica čak i kada vašem partneru glumite robinju. Može da bude teško za vas da samo ležite i uživate u zadovoljstvu, ali nećete morati ni prstom da mrdnete kako bi se desilo sve što želite da vam se desi.

Vaga - “Uradi ono što ja volim...”

Treba li vam pomoć da tražite ono što volite u seksu? Vage vole da udovolje partneru u krevetu i van kreveta, zato ako vaš partner radi nešto dobro, ali ne dovoljno dobro možda ćete shvatiti da mu je potrebna pomoć da vas dovede do vrhunca. Vi zaslužujete i Mesec i zvezde, a vi sami znate kako da to i postignete.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija - Uradite to na mašini za pranje veša

Trebaće vam nešto da vas uzbudi i ostvari vaše želje. Za zanimljivi preokret u vašem seksualnom životu, sednite na veš mašinu dok radi i neka vas tada partner zadovoljava. Možda će vam se toliko dopasti da ćete ostati na njoj sve do kraja pranja.

Vi ste avanturista Zodijaka, ali nemaju svi mogućnosti da se provode i luduju. Umesto da seks imate na čudnim mestima, radite to u nekim čudnim momentima kao što je osvit zore, tako da i vi i Sunce možete da doživite buđenje i vrhunac u isto vreme.

Jarac - Celodnevni seks

Postoji vreme i mesto za seksi razgovor. Šta bi se desilo, ako biste to vreme shvatili malo fleksibilnije?Mali seksting tokom dana može da vam obezbedi da i vi i partner dođete kući spremni da imate seks. Vaš partner će znati da ceni vašu verbalnu predigru.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija - Potražite inspiraciju

Kažu da je najveći seksualni organ mozak, tako da se oslonite na njega. Nađite inspiraciju u nekom porno filmu, erotičnom romanu ili u kopiranju scena iz “Okrutnih namera”. Gde god vas vaš um odvede, telo će ga pratiti.

Ribe - Probajte seks sa dosta lubrikanta

Vi ste veoma glamurozni i osetljivi, pa zašto ne biste malo uneli lepotu u vašu seksualnu rutinu? Probajte lubrikant koji uz to i hidrira i neguje najnežnije delove tela. To će vas inspirisati da uradite to opet i opet i opet...