Depresija, kiša, muškarac, tuga
Shutterstock, ilustracija
Depresija, kiša, muškarac, tuga

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Saturn će u retrogradnom periodu biti od 29. aprila do 18. septembra i sve svreme je u znaku Jarca. Za ovu planetu je karakteristična disciplina, odgovornost i dugoročni uspeh. Uglavnom je vezana za poslovni segment i karijeru, ali se neke njene osobine mogu prepisati i na sve ostale aspekte života. Fokusira se na povećanje posvećenosti, razvoju i konstantnom učenju novih lekcija. Saturn je poznat po utemeljenosti, napornom radu, zakonu i redu.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Retrogradni Saturn se može manifestovati kao manjak energije, nedostatak motivacije, tuga, depresija, usamljenost i povećan osećaj umora. Takođe, nepoštovanje roditelja ili autoriteta će vam u ovom periodu biti naglašeni. Nećete biti dovoljno produktivni, skoncentrisani i aktivni.

Ovaj period će za sve Ovnove biti turbulentan, posebno na polju posla. Zbog slabe koncentracije, nećete uspeti sve planirano da postignete, te će vam se obaveze gomilati što će kod vas stvoriti nervozu i dodatni stres. Potrudite se što preciznije da napravite plan svojih aktivnosti i da se držite istog.

Za Vodolije će ovaj period biti manje haotičan, ali će i njih nedostatak motivacije usporiti na polju posla. Pronađite nove razloge zašto ste izabrali taj posao da mu se posvetite i sama realizacija posla biće vam lakša i jednostavnija.