NJIMA NEĆE BITI LAKO Ova 3 horoskopska znaka dočekaće pakao tokom nedelje!

Imamo neke loše vesti za vas...

 

Horoskop, astro, Zodijak, raskid
 Foto: Shutterstock

 

Iako Merkur završava sa retrogradnim hodom, ova nedelja biće pravi pakao za neke pripadnike Zodijaka.

 

Merkur će postati još gori pre nego krene pravo napred, ali će nam pre toga napraviti pravi pakao od nedelje. Ne bismo vam bili u koži ukoliko ste rođeniu nekom od sledećih horoskopskih znakova.

Bik - Super ste osetljivi na negativnu energiju

 

Sunce je u vašoj 12. kući podsvesti i više ste posvećeni duhovnosti nego realnosti. Takmičenje, egoizam i mnogo truda oko svega vas iscrpljuje. Možda ćete osetiti kao da zaostajete i da ste preosetljivi, ali to ne mora da bude slučaj. Kada stalno negde jurite bez da stanete na momenat i razmislite, gubite iz vida ono što je bitno.

Venera je u vašoj 11. kući prijateljstva i otvara duboku konekciju sa društvom i ljudima koji u vama bude ono najbolje. Držite se veza koje vam znače.

Blizanci - Možda sumnjate u sebe sada

raskid, horoskop, devojka, veza
Foto: Shutterstock

Ne brinite jer je ovo poslednja nedelja kada je Merkur retrogradan. Kako je Merkur vaša planeta vladalac, retrogradnost vas je zaista poremetila, a pogotovo je poremetila vašu stabilnost. Ovaj period se možda najviše odrazio na vaš posao i karijeru, ali i reputaciju koju uživate. Neke stvari vam možda izgledaju neizvesno sada, a možda se suočavate i sa problemima iz prošlosti. Naučite iz vaših grešaka i ostanite mirni.

Sada kada je Venera u vašoj 10. kući, vaš imidž će dostići svoj maksimum ove nedelje. Verujte nam na reč kada vam kažemo da postoji viša svrha svega kroz šta trenutno prolazite.

Devica - Verovatno ste zbunjeni zbog svega što prolazite u vašoj vezi

Numerologija, astrologa, horoskop
Foto: Shutterstock

Možda ćete imati utisak da vam u vezi loše ide sada kada je Merkur retrogradan u vašoj 7. kući partnerstva. Merkur je vaša planeta vladar, pa ste dvostruko pogođeni retrogradnim hodom. Imate utisak da je vaša veza ispunjena nerazumevanjem i lošom komunikacijom. Možda osećate kao da niste na istoj strani sa partnerom ili da su se neke emocije promenile. Ima nade da se sve samo od sebe popravi. Ovo je idealna prilika da naučite kako da komunicirate sa više osećanja i iskrenosti.

Sada kada je Venera u vašoj 7. kući, vaša veza se bići zapljusnuta velikom količinom ljubavi i posvećenosti. Neka vam to pomogne u problemima koji vas muče. Birajte uvek saosećanje pre nego konflikt

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi