Orgazam, seks
Shutterstock, ilustracija
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav, Foto: Shutterstock

Uz pomoć biosudbinskog sex broja saznajte ko su vaši idealni seksualni švaleri, kako s ljubavnim umećem da izmanipulišete partnera i sa kim se generalno najbolje slažete u švaleraciji. Misli se na one idealne švalere, bez obaveze i da niko ne zna.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Biosudbinski sex broj se dobija tako što se saberu svi brojevi iz datuma rođenja bez godine. Na primer, ako je neko rođen 15.20.1974. godine, njegov bioritamski broj je: 1+5+2+0=8

 

1

Žena: Strastvena je i od rane mladosti traga za pravom dijabolom, koja neće da se hvali kad god se seksaju i da priča ortacima ili ortakinjama. Vatrena, smotana kada treba da zaštiti
svoju privatnost. Ima razvijenu žensku instituciju i ume da ugodi muškarcu, a i ženi ako treba. Živi za divljačko drndanje, al da niko ne zna.

Muškarac: Uživa u seksu i sklon je perverzijama koje pravda retardiranim izgovorima. Kad baci neku budalaštinu na sto, čak je u stanju i sam sebe da ubedi. Jedino što se to vidi, kad malo bolje pogledaš. Hteo bi da bude dominantan u seksu, ali prc.
1 se slaže sa 8, 6 i 3. Treba da izbegava 2 i 9.

Frizura, fen, lokne, žena, lepota, kosa

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

2

Žena: Ne uživa naročito u seksu, ali zbog blama i toga šta će ljudi da kažu, udara se ko štuka.Kad vidi CRVIĆA odma skače, kida udice, lomi štapove. Ipak, rano se upušta u seksualne
odnose, ono fazon u onovnoj školi obično popucaju do 6 razreda.

Muškarac: Romantičan, nestalan i ne baš najbolji jebač. Tripuje da će svaka riba odma ko one iz pornića sve sama da radi, a kada i nešto pokuša, on se duri, jer, tobože nije to – to što njemu treba i njega niko ne razume.Ženama se preporučuje da u odnosu sa dvojkom budu oprezne i odma na početku veze da nalupaju to dobro, da nahvata strah. Posle možete da ga vozite kao konjića po livadici.
2 se slaže sa 6 i 8. Treba da izbegava 3 i 7.

Žigolo, eskrot muškarac, par, flert, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

3

Žena: Celo njeno telo je erogena zona. Promiskuitetna po predispoziciji, lesto i jeste u tom fazonu. Tri RedBula i Viski i odma je promenila separe i skače po stolovima. Ovde zapravo imamo ekstra ribu, ako volite ove razdragane flert majstore, da vam bezobrazno ližu uvo usred kafića!

Muškarac: Evo ga napokon pravi ljubavnik. Ovaj udara ko čekić, trsi kao kombajn! Ako mu još pojasnite granice, ukoliko ih imate, može snjim da se stupi u zanimljivu švaleraciju, ali ne
zaboravite da unapred napomete svoja mala pravila o ćutanju! Oće da blebeće kad se napije, pa zato.
3 se slaže sa 6 i 5, a treba da uzbegavaju 2 i 9.

devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

4

Žena: Živa vatra, spolja kulturna, u krvetu nenormalna. Drnda se bolje nego profi ribe, a kad ode kući, posle ti žao. Kako napusti stan, odma uvatiš da drkaš, jer ne možeš da veruješ šta se upravo dogodilo. Jebote! Najbolje da ovaku ribu godinama razvlačite u neobavetnoj seks varijanti, pa da duže potraje, jer ako krenete da serete sa emocijama, ova oće da pobegne. I da se ne javlja osle na moblini, da te blokira na fejsu i to…

Muškarac: Izdržljiv ljubavnik, sklon maratonskom vođenju ljubavi, ali sebičan. Sagni se malo, njiši se levo-desno, ajde šta si legle ko mrtva kobila, a jel umeš ti da pustiš neki zvuk, vidi šta ti radim a ti ništa. Znači napajeni seljak.
4 se slaže sa 8, 6 i 5. Treba da izbegava 2 i 1.

5

Žena: Brzo se zasiti seksualnog švalera. Menja ih najstrašnije, pa ako vam je ovo cool, onda samo napred. Razni su ljudi, svako voli nešto drugo, nego dildo neko krastavac, ali u suštini,
sve je to isto. Tar ne?

Muškarac: Francuska škola, sladoledžija, koga uzbuđuje da palaca kao žedno kuče na činiju sa vodom. Oće da smori, ali ako ga cimate retko i drndate povremeno, potoji možda i neka šansa da vas ne smori do bola.
5 se slaže sa 8 2 i 3. Treba da izbegava 6 i 9.

Ljubav udvaranje poklon stariji muškarac i devojka

Profimedia

Foto: Profimedia

6

Žena i muškarac: Nema velikih razlika između šestice žene i šestice muškarca. Vole da setrpaju ko i svi ostali, nema tu ništa specijalno da se napomene. Zanimljivo je ipak, da ovi likovi mogu da budu temperamentni, a racionalni kakvi jesu u stanju su da od klasičnog ambivalentnog onašanja naprave fantastičnu seksi dramu.
6 se dobro slaže sa 1, 2, 3 i 4. Treba da izbegava 5 i 9.

7

Žena: Tajanstvna je, ali se otvara kad popije, menja poze i diktira tempo. Kad se drnda pijana, oće i da ujede. Kad se nacirka, neće da stane mož da svršiš pet puta neće ona to da uzme u obzir, stalno naskače i maltretira. Stavite gumicu ako nećete u obdanište. Ipak je to samo švaleracija.

Muškarac: Izuzetno je potentan, bezobrazan u krevetu i ovako, generalno uredan. Neguje tehnike bliskog zapada. Seks sa sedmicom je bolji nego sa osmicom, verujte, probali smo! Njegova je poslednja stanica stravičan orgazam. Urla ko lud!
7 se slaže sa 2, 7 i 6. Treba da izbegava 1 i 5.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

8

Žena: Od muškarca stalno traži nešto novo. Seksualno oslobođenapuno zahteva, ima dobre ideje, voli da menja partnere. Svi nešto vole da menjaju partnere. Valjda je to cool.

Taxi telefoni Beograd: Spisak taksi udruženja – brojevi telefona i informacije.
Muškarac: Brz, ho9će, može, jak, seks mašina takoreći. Ima neke fore, koje random izvlači kad najmanje očekujete. Nikome nije jasno koje i kakve porniće taj gleda, kad je sve to naučio.
Tražili smo po netu, ali takav pornić očigledno ne postoji. Eto.
8 se slaže sa 5, 2 i 8, a treba da izbegava 6 i 1.

9

Žena: Seks je za nju nešto lepo i uzvišeno. Misionarka, nežna, voli da se gleda u oči dok se taslači, a iz nekog razloga i sa švalerom vodi ljubav. Čist, tehnički seks kao da ne postoji za nju.

Muškarac: Njega treba samo hvaliti, da ga popuste kompleksi. Čim istripuje da je frajer, odma mu se digne. Ovako ako ga grdite i to, sestro nema ništa od toga. Uvlači se ko kornjača u oklop i često u tim situacijama cirka u pokušaju da spasi stvar. Ako dođe to toga, očekujte sranje na gajbi, sve će da isprosipa, uprlja i usere. Mora cela gajba posle na generalnku. Ali seksa će biti.
9 se dobro slaže sa 8 i 1. Treba da izbegava 6 i 2.