stres nervoza
Shutterstock
stres nervoza

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ribe vladaju stvarima koje ostaju sakrivene ispod površine, a kada dođe period njihove vladavine pripremite se za iritantno razmišljanje i srozavanje samopouzdanja.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Ukoliko ste rođeni u znaku Ovna, Lava i Strelca ova nedelja vam neće lako pasti. Uz svu tu muku dolazi nam i retrogradni Merkur čisto da nam začini početak novog meseca. Evo šta očekuje prethodno pomenute pripadnike Zodijaka.

 

Ovan - biće vam teško da budete realni

Prolazite kroz čudan period jer su i Sunce i Merkur u vašoj 12. kući duhovnosti. Trenutno žudite za sanjarenjem kao prozorom za beg od realnosti. Intuicija vam je veoma izražena i donosi gomilu nekih novih informacija koje ne znate kako da procesuirate. Važno je da ostanete prizemljeni i da podsećate sebe da će sve biti ok.

Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Lav - osećaćete se veoma nesigurno i uplašeno

Osećate kako prolazite kroz težak period jer je Merkur kao i Sunce u vašoj osmoj kući smrti i ponovnog rođenja. Sve što vam se dešava shvatate veoma lično i emotivno, a to je samo reakcija na prilike koje vam donosi univerzum.

Trenutno mnogo toga se dešava u vašem životu i počinjete da se pitate ima li tome kraja. Zagledajte se duboko u vašu dušu i ukoliko je uz vas neko kome verujete nemojte da se bojite da budete ranjivi. Nećete zažaliti.

Strelac

Profimedia

Foto: Profimedia

Strelac - previše ste osetljivi na sve što vam se dešava

Verujemo da se osećate iscrpljeno i emotivno u poslednje vreme jer su i Sunce i Merkur u vašoj četvrtoj kući porodice i doma. Da li vam je teško da budete napolju i izađete iz vašeg sigurnog skrovišta ovih dana? Trenutno nemate razloga da se forsirate. Slušajte šta vam vaše telo i duša govore da vam je potrebno.

Narednih nedelja imaćete potrebu da se vratite tamo gde je vaš dom. Provedite neko vreme sa porodicom i prijateljima i potrudite se da rešite vaše probleme u krugu ljudi kojima verujete. Reorganizujte i sredite vaš životni prostor.