Astrologija, astro, horoskop
Shutterstock
Astrologija, astro, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Numerologija kao nauka o brojevima može nam otkriti mnoge tajne našeg života i usmeriti nas u pravu, koji nam je sudbina preodredila.

Numerološka analiza podrazumeva i analizu broja našeg bioritma, koji se menja na svaka dva sata, zavisno od kretanja Zemljine ose. Ovaj broj govori nam o gastronomskim sklonostima u svakom trenutku tokom dana ili određenog perioda.

Broj bioritma 1

Ovo je najzahtevniji broj, pa su osobe takve i kada je hrana u pitanju.

Žele samo najbolje od života jer samtraju da im to pripada, pa su za stolom izbirljivi i veoma cene kvalitetnu hrane. Vole ekskluzivna jela kojima ne mogu odoleti.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Hlorofil je veoma važan sastojak hrane koju bi trebali da unose jer je za njih bitno da unose veće količine zelenog povrća.

Broj bioritma 2

Ovaj broj obožava sve vrste slatkiša i kolača, kojima ublažava ljubavne probleme i životna iskušenja. Pošto je pravi kućni tip, ovaj broj voli ukusna jela domaće proizvodnje.

U pogledu hrane nisu preterano izbirljivi, ali zbog osetljivog želuca treba da izbegavaju žestoka pića i previše začinjenu hranu. Preporučuje im se paprika, krompir, bundeva, banana, voće i povrće sa jakom korom.

Broj bioritma 3

Pripadnici broja tri veoma uživaju u hrani i često se muče sa viškom kilograma. NJihova ishrana treba da bude obogaćena ljubičastim voćem i povrćem.

Vole špagete, lazanje i slična jela koja ih debljaju.

Broj bioritma 4

Pripadnici broja četiri veoma su skromni kada je hrana u pitanju. Oni uglavnom uzimaju ono što je neophodno. Oni ne jedu previše.

Za njih je idealna hrana bele boje. Oduševljava ih hrana napravljena od testa.

Broj bioritma 5

Ove osobe uvek idu u korak sa vremenom, pa prvi prihvataju makrobiotiku, vegeterijanstvo i svaki drugi nutricionistički trend. Petice vole kuvanje, nova jela i nove recepte, ali su dosta izbirljive. Pošto ne vole dugo da sede sa mirom, one jedu više puta dnevno.

Privlače ih egzotična jela.

Da li verujete u horoskop?

 

Broj bioritma 6

Pripadnici ovog broja imaju odličan apetit. Nije im lako ugoditi jer su veliki gurmani, a pritom se i sami super snalaze u kuhinji.

Najvažnije im je da je hrana lepo aranžirana, ali i uskusna i raznovrsna.

Broj bioritma 7

Sedmice su ljubitelji vegeterijanske i makrobiotičke kuhinje. Trebalo bi da koriste povrće i voće u velikim količinama izbegavajući kisele plodove.

Idealan obrok za njih bilo bi raznovrsno povrće sa roštilja ili neki neobični specijalitet na bazi biljaka.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj bioritma 8

Osmice preteruju i u hrani. Vole dobro začinjenu hranu i uz to popiti koju čašicu viška. Obožavaju meso, ali bilo bi dobro da više unose voća i povrća. NJima se zapravo preporučuje laganija ishrana

Broj bioritma 9

Devetke imaju veoma dobar apetit. Vole sveže i kuvano povrće i voće. Nisu izbirljive kada je hrana u pitanju. Preporučuje im se voće i povrće indigo boje.

NJima je važno da je hrana ukusna, srednje začinjena i da je ima u velikim količinama. Uz obrok vole i čašicu dobrog vina.

Pročitajte još: