SVE JE UNAPRED ODREĐENO! Nije svejedno u koje VREME ste rođeni! Evo šta to otkriva o vašoj ličnosti!

Svaki sat ima svoju astrološku frekvenciju...

beba, sat, dete
Foto: Shutterstock

Nije svejedno jeste li rođeni ujutro, popodne ili kasno uveče. Kao što svaki dan u mesecu ima svoju numeričku vibraciju, tako i svaki sat u danu ima određenu astrološku frekvenciju, koja u mnogome utiče na oscilacije našeg bioenergetskog naboja.

Krug od 24 sata podeljen je na šest numeričkih stanica.

Prva numerička stanica je između ponoći i 4 sata ujutro, druga između 4 i 8, treća između 8 i 12, četvrta između 12 i 16, peta između 16 i 20 i poslednja između 20 i ponoći.

Za rođene između ponoći i 4 sata

Vi ste tihe i smirene prirode. Volite da sanjarite i gradite kule od oblaka. Imate bujnu maštu i ponekad se teško snalazite u svetu fizičke stvarnosti. Imate zanimljivu pesničku dušu i ljudi vas često ne razumeju, jer je vaš način razmišljanja drukčiji i jedinstven. Ponekad delujete rasejano. Imate veoma plemenitu narav i uvek ste spremni da pomognete drugima. Do kraja maja Vaga će biti u kandžama PROŠLOSTI, dok će OVAJ ZNAK pronaći LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

Za rođene između 4 i 8 sati

Vas odlikuju brzina i sklad. Uporni ste i istrajni u svim poslovima, a naročito u praktičnim stvarima. Kao malo ko, vi se odlično snalazite u svetu sadašnje realnosti. Težite za time da drugima budete uzor, da se iz trena u tren dokazujete i potvrđujete.

Beba Bebe
 Foto: Shutterstock

Za rođene između 8 i 12 sati

Vi ste biće vere, nade i optimizma. Živahni ste, vedri i uvek u svojevrsnom stvaralačkom nemiru. Svuda zračite nesebičnu ljubav i magnetsku toplinu. Empatični ste i produhovljeni. Imate sklonosti prema umetnosti i filozofiji. Osoba ste mnogih talenata.

Za rođene između 12 i 16 sati

Vi ste energični, okretni i živahni. Za vas su bogom dani praktični poslovi. Dobar ste govornik, matematičar i fizičar, a ništa ne biste bili lošiji kao književnik, kada biste svoju energiju usmerili u tom pravcu. Ukratko – vi ste svestrano nadarena osoba koja može u mnogim profesijama i zanatima uspešno da izrazi svoj kreativni duh. Ovde pročitajte koja 4 znaka NIKO I NIŠTA neće naterati da poveruju u JEDNU stvar, a jedan od njih ima DVOSTRUKU LIČNOST!

Beba
Foto: shutterstock

Za rođene između 16 i 20 sati

Vi ste osoba nemirnog, lutalačkog duha i pomalo nervozni. Pokreti su vam dinamični, reči oštre i snažne. Vi brzo mislite i delujete. Želite što više da proživite i volite život u svim vidovima i oblicima. Često menjajte odluke i stavove, i neretko istovremeno poduzimate različite poduhvate. Ko vas ne poznaje dobro, može pomisliti da ste brzopleti, ali vi ste itekako svesni šta radite.

Za rođene između 20 i 24 sata

Umerena ste, racionalna i uporna osoba. Želite da dominirate nad stvarima i situacijama. Imate sklonosti prema filozofiji i književnosti. Vi ste i produhovljena osoba koja bi, kada bi htela, mogla da ima velik utiecaj na ljude oko sebe. Autoritet ste u porodici i društvu, među prijateljima i rodbinom. Ponekad delujete pomalo uobraženo, ali to je zbog toga što ste puni samopouzdanja kao i životne i kreativne energije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi