žena, tuga, raskid
Shutterstock, ilustracija
žena, tuga, raskid

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U ponedeljak vlada tarot karta Ljubavnici koja donosi veliku dilemu. Bez obzira da li je u pitanju ljubavna ili poslovna odluka, bićete zbunjeni i neće vam biti jasno kojim putem treba da krenete. Moguće je da su u ovu odluku uključene tri osobe. Čak i kada donesete odluku i dalje nećete biti u sigurni u nju.

PROČITAJTE I:

 

Divna, nežna i zaštitnička energija pratiće vas u utorak zbog vladaivine tarot karte Zvezda. Osećate da ste zaštičeni, da vas Univerzum čuva na svakom koraku i postajete sigurniji u sebe. Lakše donosite odluke kada znate da vas neko čuva i da je na vašoj strani. Budite zahvalni Univerzumu.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Tarot karta Papa u sredu donosi jednu zaokruženu celinu, jedno ispunjenje. Sreda je dan za harmonične odnose, naročito sa prijateljima. Želećete sa nekim da podelite svoja znanja i iskustva i znaćete da je neko uvek tu da se na njega oslonite. Moguće da ćete dobiti značajne informacije.

 

U četvrtak tarot karta Kula donosi probleme, ali i važne lekcije i novu snagu. Kocka života se iznenada okreće na lošu stranu, ali to ne znači da je sve izgubljeno. Sada imate priliku da pokažete koliko ste spremni da se borite sa izazovima zarad pobeda.

Ljudi koji nikako ne mogu da nađu partnera za vezu rođeni su ova 4 znaka!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 12.11.2019. 11:33 Nekim ljudima prava ljubav kao da nije suđena. Foto: Shutterstock, ilustracija Ova 4 horoskopska znaka obično biraju pogrešne osoba i zato često završe slomljenog srca. Rak Dobroćudnost Raka pravi je mamac za pogrešne osobe. Veoma loše Rak podnosi raskid pa se trudi svim snagama da popravi odnos s postojećim partnerom.

 

Tarot karta Kraljica predstavlja plodnost, obilje i nagrade. Kraljica razume kako se Univerzum i Zamlje kreću i menjaju. Zato ćete možda u petak shvatiti neku svoju grešku, ali neće biti kasno da je ispravite. Unutrašnji glas i mudrost su tu da vam pomognu.

Balansiranje emocija može ponekad da bude težak zadatak. U subotu nećete tako lako moći da obuzdate temperament, a svaka emocija će se jasno videti na licu. Pokušajte da ograničite bes i ljutnju i da ih iskoristite i usmerite na dobre stvari poput jačanja zdravog takmičarskog duha.

U nedelju tarot karta Čarobnica pomaže da otkrijete svoju mističnu stranu. Sada je pravo vreme da poslušate svoju dušu i udovoljite njenim željama. Volite sebe, živite za sebe.

NAJČITANIJE VESTI:

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!