Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada se Venera preseli u znak Bika od 15. maja učiniće nam se da ljubav više i nije toliko teška i komplikovana kao što smo mislili.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Spavanje, san, snovi, krevet,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Kako svaka od planeta upravlja određenom oblasti našeg života, tako i Venera ima svoj reon - naše romantične veze. U zavisnosti od znaka u kojem se ova planeta kreće, može da se desi da mi u potpunosti uživamo u našoj slobodi ili da želimo da se obavežemo voljenoj osobi na ceo život.

Astrologija nas sama po sebi ne može naterati da uradimo nešto, ali može da utiče na naš unutrašnji kompas koji upravlja rečima i delima koja preduzimamo. Venera će biti u znaku Bika sve do 8. juna pa trebamo da iskoristimo svo ovo vreme koje imamo, jer će nam ljubav biti tako jednostavna kao što samo poželeti možemo.

Venera je tek nedavno izašla iz znaka Ovna u kome joj i nije bilo baš prijatno i ušla u znak Bika u kome se oseća kao riba u vodi. Ponekad u nekom znaku koji joj ne prija ona može da učini ljubav teškom kao crna zemlja i da nas navede da zaboravimo da otvorimo naša srca, da volimo sebe i druge.

Postrojili se Venera, Mars, Saturn i Jupiter

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kako smo polako stigli do sezone Bika, počećemo da osećamo sve veći uticaj energije Bika. Početkom meseca, mlad Mesec u Biku podsetio nas je da je ljubav koju osećamo prema drugima veoma lepa.

U maju osećamo energiju kakvu nismo osetili od početka godine, a imamo više prilika za rast i napredovanje i kretanje u novom pravcu. U ovom periodu bićemo svedoci neverovatnih koristi od tranzita.

Imaćemo u našim rukama sve što nam je potrebno da promenimo naš ljubavni život, da ostavimo sve staro iza nas i da se prisetimo da ljubav nije uopšte tako teška kao što smo mislili, već da je takvom činimo mi sami.

Venera u Biku neće nam dati priliku da zakopamo ruke u pesak, neće nam dozvoliti da krijemo naša osećanja ili da sebe sami odgovorimo od onoga što želimo. Zbog svega toga bićemo spremni da nastavimo napred i da preduzimamo akcije koje idu nama u korist. Ukoliko ste u vezi u kojoj ne osećate ljubav prema osobi sa kojom ste sada u vezi, može da se desi da ćete razmišljati o raskidu.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U ovom periodu nećemo moći da se pretvaramo da je ljubav prisutna tu gde je nema. Venera je ljubav, ali je i istinska ljubav, ali ne ona iz bajki, već ona koja je sposobna da prebrodi sve prepreke i baci u senku sva prethodna iskustva.

Ne smemo da silimo sebe na ljubav ako nam se čini da nešto ne ide dobro. Treba da budemo otvoreni za svaki mogući obrt i da nam naša sreća bude na prvom mestu. Uživajte u sezoni koja je pred nama i pustite da vam Venera učini ljubavni život jednostavnim i lakšim.