VREME JE ZA VELIKE PROMENE Mesec u Vagi njima menja život iz korena! Ove znakove očekuje sreća, a njih pravi horor!

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju...

Pun mesec, devojka
Foto: Shutterstock

U petak, 19. aprila, u 13 i 12 časova nastupa pun Mesec u znaku Vage!

Aprislki pun Mesec drugi je pun Mesec u znaku Vage ove godine (prvi je bio u martu) i međusobno su povezani. Prvi je otvorio portal mogućnosti za promene, a ovaj će ih dovršiti. Pogledajte OVDE današnji horoskop.

 

Od 20. marta ta nas je energija usmeravala da pronađemo ravnotežu u životu i podignemo se na više nivoe svesti. Vodi nas i da ostvarimo određene promene u sebi. Da postanemo usklađeniji sa tokom i ritmom života i tako lakše otvorimo polje neograničenih mogućnosti.

Sada, kada se taj proces zaključuje, potrebno je da se okrenemo odnosima i detektujemo šta moramo promeniti, otpustiti, obnoviti?

Na šta nas upozoravaju trenutni konflikti u odnosima? Pun Mesec u martu podsticao nas je da pronađemo ravnotežu u sebi, ovaj nas podstiče da pronađemo ravnotežu sa drugima, odnosno u odnosima.

Kako nepoštovanje sebe komplikuje odnose sa drugima?

Da bismo to postigli, moramo najpre odrediti svoju istinsku vrednost. Spoznati da smo vredni ljubavi.
Da smo vredni poštovanja. Da smo vredni otpuštanja. Da smo vredni slušanja. Da su naša osećanja važna. Da smo mi važni. U svim odnosima sve to zaslužujemo.

Što više volimo i cenimo sebe, manje ćemo sebi dopuštati odnose koji nas izbacuju iz ravnoteže.

Ljubav prema sebi obično je puno zahtevniji zadatak od ljubavi prema drugima. A bez nje život je bolan i neodrživ. Uredimo li odnos prema sebi, automatski će se urediti i drugi odnosi. Pogledajte OVDE ko je najstarstveniji znak zodijaka.

Ono što se sad trebamo zapitati jeste kako da više volimo sebe? Razmislite kako vaše nepoštovanje sebe komplikuje odnose sa drugima. A kada razmišljate o odnosima, ne zaboravite odnose prema određenim stvarima ili idejama, ne samo sa ljudima. Na primer, odnos prema novcu, poslu, životnim vrednostima... i kako oni oblikuju vašu sreću ili nesreću.

Novac, žena, sreća, bogatstvo, pare
Foto: Shutterstock

Odnosi neka budu vaš trenutni fokus. Vreme je da se izrazimo, da kažemo istinu naglas i obavimo one "teške" razgovore koje izbegavamo već neko vreme. Neka odnosi postanu što više izvor ljubavi, snage i poverenja.

Neka budu naša zvezda vodilja koja će nam pokazati što je trenutno potrebno razrešiti. Neka pun Mesec osvetli šta treba popraviti, a šta pozdraviti.

Napeta energija oko punog Meseca samo pomaže da se pokrenemo u onim stvarima u kojima inače ne bismo učinili ništa.

Važno je da ne zapadnemo u težinu i patnju iz kojih ne vidimo izlaza, nego da okrenemo sve u svoju korist i nađemo snagu, samopouzdanje, spoznamo svoju vrednost. Osvestimo i što govorimo ili činimo drugima? Dolaze li naše reči iz pozicije ljubavi? Premda će biti napeto i lako ćemo gubiti ravnotežu i možda učiniti nekakvu glupost, imajte na umu da i najmanje lepo delo može učiniti puno dobroga.

Pun Mesec će, dakle, obasjati odnose koje treba popraviti. Ako iskoristimo to vreme da kažemo drugima koliko nam znače. Zahvalimo na svemu u svom okruženju. Zahvalimo i komplikovanim odnosima koji nam pomažu da izgradimo i oblikujemo sebe.

Budućnost je svetla, verujte. Ne dopustite tami da vas nadvlada. Počistite sve što je potrebno.

Proleće, devojka, žena, srećna
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi