Veza, raskid, svađa
Shutterstock
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

 Ako još niste sigurni kako ćete provesti slobodne dane, zvezde su tu da vam otkriju šta vas čeka za Uskrs i kako da ih najbolje iskoristite.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Ovan

Tokom praznika ćete uživati u fizičkim aktivnostima. Međutim, obratite pažnju da ne ispadnete previše arogantni jer vas to može uvaliti u neprilike. Zauzdajte potrebu da pobegnete od porodičnih obaveza jer će to samo pogoršati stvari. Ako dođe do problema, najbolje je da budete skromni i date sve od sebe da ga rešite.

Bik

Blizanci

Praznici su savršen trenutak da svima pokažete svoje kulinarske sposobnosti. Pozovite prijatelje kod sebe i prijatno ih iznenadite. Nedelju rezervišite za osobu koju volite, ali gledajte da je ne provocirate bez potrebe. Ne ignorišite savet koji vam je dala starija prijateljica - čak iako je bolno čuti istinu.

Uskršnja jaja

Shutterstock

Uskršnja jaja, Foto: Shutterstock

Rak

Ako praznike provodite sa porodicom, čuvajte se brojnih konflikata do kojih može da dođe, a možda ćete morati da budete posebno pažljivi kada je u pitanju voljena osoba.

Lav

Nedelju ćete provesti u prijatnom porodičnom društvu, ali zato subotu može obeležiti svađa sa voljenom osobom. Pokušajte da padnete na prvu loptu ako vas neko isprovocira.

Devica

Možda ćete tokom praznika želeti da kažete šta mislite više nego inače. Pokušajte da se oduprete tom porivu idozvolite drugima da vam pomognu. U nedelju može doći do određenih neprijatnosti u ljubavnom životu jer ćete imati utisak da se stvari ne odvijaju onako kako ste želeli.

Vaga

U subotu spremite veliko porodično okupljanje, a nedelju se primirite jer ćete možda biti u prilici da pokažete svoju ljubomornu stranu.

Škorpija

Strelac

Možda ćete biti tvrdoglavi povodom važnog porodičnog pitanja, a postoji i šansa da ćete se naći u svađi, psoebno u nedelju. Ne bi bilo loše da popustite i pazite da ne budete previše sarkastični jer će ceo vikend biti ispunjen napetošću.

Strelac

Profimedia

Strelac, Foto: Profimedia

Jarac

Raspoloženi ste za veliko slavlje i odlična je ideja da to podelite sa prijateljima. Porodica će možda pokušati da vam oduzme slobodnu nedelju, ali pokušajte da se ugrizete za jezik i prihvatite svaku obavezu koju vam nametnu - umesto da započnete svađu.

Vodolija

Uskrs će vam biti prilično miran, a u petak i subotu će vam možda privući seksualna energije osobe koju ćete tek upoznati. U nedelju će prijatelji i porodica zahtevati vaše vreme i možda ćete primetiti da su malo posesivniji nego inače.

Ribe