NUMEROLOGIJA OTKRIVA VAŠE SLABE TAČKE Koja je vaša najveća greška koju pravite u ljubavi i šta treba da uradite!

U nastavku saznajte kako možete da izračunate svoj bračni broj, a zatim proverite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
 Foto: Profimedia

Prema drevnim verovanjima, razni brojevi prisutni u našem životu imaju veliki uticaj na nas, a njihovim proučavanjem bavi se numerologija.

Tako, na primer, naš bračni broj igra veliku ulogu u razvoju braka. Numerolozi smatraju da bračni broj otkriva najveće slabosti para, a kada ih osvestimo lakše ćemo se s njima nositi.

 

U nastavku saznajte kako možete da izračunate svoj bračni broj, a zatim proverite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac.

NIJE SVEJEDNO Evo kako datum venčanja određuje tok vašeg braka! Dobro ćete zapitati kada pročitate OVO!

Računanje bračnog broja

Pre svega, saznajte koji je lični broj vas i vašeg partnera i zatim saberite te dve cifre.

Na primer, vaš lični broj je 5, a lični broj vašeg partnera 3. Na kraju ste dobili broj 8. Ne zaboravite da dvocifreni broj uvek morate da svedete na jednocifreni. Na primjer, 7 + 4 = 11, 1 + 1 = 2.

Sada saberite cifre datuma svog venčanja i dodajte ga zbiru ličnih brojeva.

KAKO SEJEŠ, TAKO ŽANJEŠ! Izražajni broj otkriva ljubavnu sudbinu: Jedinice zavisne od dominacije!

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
Foto: Profimedia

Na primer, zbir ličnih brojeva je 8, a venčalis ste se 12.08.2018.

1+2+0+8+2-0+1+8=22
2 + 2 = 4
4 + 8 = 12
1 + 2 = bračni broj 3

NEKO MISLI NA MENE! Saznajte šta TAČNO znači kada kazaljke pokazuju 00:00,15:15 i druge JEDNAKE brojeve!

BRAČNI BROJ 1

SLABOSTI: Sklonost komunikaciji u pasivno-agresivnom tonu umesto direktne i iskrene komunikacije koja bi pomogla da se par uhvati u koštac s problemima. Veliku ulogu u odnosu igra ego kojeg partneri teško zataškaju u ključnim trenucima. Jedna polovina para preuzima dominantnu ulogu, a druga bojažljivo

SAVET: Naučite da rešavate probleme s vlastitim samopouzdanjem radeći ono što volite, a ne radeći nešto kako biste bili voljeni. Ne možete uvek imati kontrolu nad svime. Morate da naučite da prihvatite partnera sa svim njegovim vrlinama i manama i da imate na umu da niko nije savršen.

 

BRAČNI BROJ 2

SLABOSTI: Generalni nedostatak komunikacije. Previše ste sentimentalni i često ne znate da odvojite emocije od razuma što rezultuje donošenjem pogrešnih odluka. Problemi u komunikaciji dovode do otuđivanja.

SAVET: Ljubavni odnos karakteriše zajedništvo i partnerstvo. Niste sami u braku, sve delite s drugom osobom i nemojte to da zaboravite. Upravo je osećaj zajedništva ono što treba da jačate kako biste prebrodili probleme u odnosu.

ALO ANALIZA Na osnovu datuma rođenja saznajte KOLIKO DECE ćete imati! Četiri broja otkrivaju da ćete uskoro zatrudneti!

BRAČNI BROJ 3

SLABOSTI: Teško opraštate i nikada ne zaboravljate. Ponekad smatrate da niste dovoljno dobri, ali to prikrivate sarkazmom koji vam u komunikaciji s partnerom donosi više štete nego koristi. Sklonost davanju obećanja koja nećete ispuniti.

SAVET: Morate da iskorenite svoje lične nesigurnosti pre nego što krenete da rešavate zajedničke probleme. Jedino ćete tako moći da ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu. Neka iskrenost postane prioritet u komunikaciji jer bez otvorenog razgovora nećete ustanoviti šta je zapravo pravi uzrok nesuglasica.

SREĆNO PORODIČNO GNEZDO ILI UKLETA JAZBINA? Saznajte kako da izračunate vaš KUĆNI broj koji otkriva sudbinu vašeg doma!

Par, raskid, tuga, depresija, svađa
 Foto: Shutterstock, ilustracija

BRAČNI BROJ 4

SLABOSTI: Tvrdoglavost i potreba za kontrolisanjem. Za razliku od parova s bračnim brojem 2 koji prečesto reaguju u skladu s emocijama, a nedovoljno u skladu s razumom, parovi s bračnim brojem 4 premalo uzimaju u obzir emocije.

SAVET: Opustite se, postanite fleksibilniji i više uvažavajte međusobne stavove. Prihvatite činjenicu da bez kompromisa jednostavno nema uspešnog ljubavnog odnosa.

UVEK BIRATE POGREŠNE PARTNERE? Numerologija otkriva kako da izbegnete loše veze uz pomoć BROJEVA!

BRAČNI BROJ 5

SLABOSTI: Impulsivni ste i često nedosledni. Spremni na nagle promene, ali zapravo se s njima loše nosite.

SAVET: Smanjite apetite i usporite. Ne naglite s odlukama, nego dobro razmislite pre nego što napravite neku promenu i obavezno se pre toga posavetujte s partnerom. Ne isključujte jedno drugo iz potencijalno prelomnih životnih odluka.

STO POSTO TAČNO Saznajte šta poslednji broj godine rođenja otkriva o vama!

mama, deca, brak, porodica
Foto: Shutterstock, ilustracija

BRAČNI BROJ 6

SLABOSTI: Pravi ste perfekcionisti u svemu pa tako i u ljubavi. Očekujete savršen odnos, a kada to ne uspete da postignete prepuštate se tugovanju, ali ne i radu na braku. Previše oklevate na svim životnim poljima.

SAVET: U trenucima kada se dogode problemi na ljubavnom planu, brak mora da vam postane prioritet. Ne gurajte probleme pod tepih – suočite se s njima.

PRIJATELJI IH IZDAJU Sudbinski nije dobar broj, ali su neverovatno izdržljivi! Otkrivamo sva tumačenja vezana za numerološki broj TRI!

BRAČNI BROJ 7

SLABOSTI: Nestrpljivi ste, skloni promenama raspoloženja i imate potrebu da uvek budete u pravu. Sumnjičave ste prirode i lako gubite poverenje.

SAVET: Pokušajte da budete popustljiviji i da imate više razumevanja. Razgovor s partnerom nije takmičenje u kojem morate da pobedite, to je alat koji jača vašu vezu.

BROJ 5 VAM DONOSI BANKROT, A OVAJ ĆE IMATI DOSTA RAZLOGA ZA VESELJE Izračunajte LAKO svoj SUDBINSKI KOD i saznajte šta vas čeka tokom leta!

Žena, muškarac, ljubav, veza
Foto: Shutterstock, ilustracija

BRAČNI BROJ 8

SLABOSTI: Lako planete i nakon toga se povlačite u sebe umesto da razumno smirite sukob. Sticanje materijalnih dobara na listi je prioriteta oba partnera, a problemi na finansijskom području mogu negativno uticati na njihov odnos.

SAVET: Materijalna dobra su važna, ali ne uslovljavaju nužno sreću. Ona prava istinska sreća ne izvire iz novca, nego iz vaše unutrašnjosti. Kupiti možete samo kratkotrajnu sreću. U ključnim trenucima tokom razmirica, finansije stavite na stranu i fokusirajte se na svoje emocije.

VALJAJU VIŠE DRUGIMA NEGO SEBI Četvroka puno radi, ali nikada ne zaradi dovoljno! Evo šta sve nismo znali vezano za numerološki broji 4!

BRAČNI BROJ 9

SLABOSTI: Vrlo ste emotivni, u stalnoj potrazi za emotivnim uzbuđenjem, sposobni da pronađete dramu tamo gde je nema ili da je sami stvorite.

SAVET: Ne jurite u smeru oluje jer je najlepše ploviti po mirnom moru. Svakom braku treba malo uzbuđenja, ali nemojte da ga stvarate negativnim ponašanjem i potenciranjem negativnog razmišljanja.

Čuvajte se MANIPULATORA na poslu! U ljubavi ćete biti skloni PARALELNIM VEZAMA i flertovanju!

AUTOR: Conopljanews.net/M.M. DATUM I VREME: 03.07.2019. 10:55 - 03.07.2019. 15:49 Saberite cifre datuma vašeg rođenja i saznajte šta vam za predstojeći period otkriva numerologija Foto: Shutterstock, ilustracija Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi