BROJEVI OTKRIVAJU VAŠU SRODNU DUŠU Izračunajte vaš lični broj i vidite da li ste stvoreni jedno za drugo!

Numerologija pogađa sve.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
 Foto: Profimedia

Numerologija je univerzalni jezik brojeva, a svako od nas rođen je s jedinstvenim nizom brojeva koji otključavaju vrata prema dubinama naše osobnosti, otkrivajući način kako sarađujemo sa drugima, lekcije koje moramo naučiti te kako se nosimo s izazovima i životom.

Vaš lični broj je zbir svih brojeva u vašem datumu rođenja, koji otkriva vaše glavne osobine, životne puteve, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni sa partnerom, kao i koje brojeve treba izbegavati.

 

KAKO SE RAČUNA

Recimo da ste rođene 23.09.1991. godine, a lični broj se računa zbirom 2+3+9+1+9+9+1 = 7

Vaš lični broj je 7.

U nastavku vam predočavamo značenje svih ličnih brojeva.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA VAŠE SLABE TAČKE Koja je vaša najveća greška koju pravite u ljubavi i šta treba da uradite!

Broj 1 - Vođa

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Silovito ćete se suprostaviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvek morate u svemu biti prvi i najbolji.

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno uticati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni živeti u skladu sa pravilima i tuđim očekivanjima.

Kompatibilni partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. Sa brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nežna i diplomatična 2 biće vam velika podrška, no bolje ćete se složiti u poslu, nego u ljubavi.

KOGA ČEKA PAKAO, A KOGA LEP ŽIVOT Uradite samo jednu stvar i saznaćete kakva vas sudbina čeka!

Seks, ljubav, strast
Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj 2 - Posrednik

Vaša snaga: Usmereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumevanja za druge ljude. Dok nezapaženo delujete iz senke, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nežnom snagom uveravanja.

Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kad se naučite izboriti za sebe i svoje potrebe, postaćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresiranost.

Kompatibilni partneri: Harmoničan odnos ostvarit ćete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro sarađivati i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su sa brojem 5, no možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja se ne voli na ništa obavezivati.

BLAGO DAMAMA KOJE "UPECAJU" OSMICU Broj njegovog imena otkriva kakav je u krevetu!

Broj 3 - Komunikolog

Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvek gladni znanja. Imate gotovo magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posedujete zavidne društvene veštine. Bitno vam je izraziti ono što osećate, a život bez ljubavi vam je nezamisliv.

Vaša slabost: Morate odrasti, osloboditi se zavisnosti od nekih ljudi, samostalno odlučivati i prihvatati odgovornost za svoje postpunke. Doza narcizma i potrebe da uvek budete u centru pažnje može biti kamen spoticanja u bliskim odnosima.

Kompatibilni partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, dok će introvertni i mistični broj 7 uneti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i detinjaste odluke i zagrejaće vam srce svojom dobrotom.

NIJE SVEJEDNO Evo kako datum venčanja određuje tok vašeg braka! Dobro ćete zapitati kada pročitate OVO!

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
 Foto: Profimedia

Broj 4 - Učitelj

Vaša snaga: U ljubavi težite stabilnosti. Bitna vam je porodica, karijera, materijalna sigurnost i topli dom u kojeg se vraćate nakon napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih.

Vaša slabost: Nerado se upuštate u rizik, a život vam često može biti monoton i predvidljiv ukoliko se ne usudite iskoračiti izvan zone sigurnosti. Moralni ste i imate čvrsta uverenja od kojih ne odustajete bez obzira koliko zbog toga možete imati problema.

Kompatibilni partneri: Broj 1 je dobar odabir za vas, ima čvrstinu i doslednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvek usmeren prema cilju, disciplinovan i organizovan, kao i što ste sami, pa ćete lako uspostaviti odnos poverenja. Za porodicu i brak odgovora vam i broj 6, sa osobom pod tim brojem možete imati mnogo dece.

 

Broj 5 - Ljubitelj slobode

Vaša snaga: Dinamični ste, energični, uvek u pokretu i nekoj akciji. U vezi tražite stalnu emocionalnu stimulaciju i strast. Energija vam je poput vihora koji će vašeg ljubavnika baciti na kolena Privlačni ste i u neprestano težite novim iskustvima i istraživačkim pohodima.

Vaša slabost: Sve vam brzo dosadi. Kad u vezi nestanu početna strast i zanos, brzo gubite interes za partnera. Nedostaje vam usidrenje, stalnost, svesnost o tome da se u svaki odnos mora ulagati da bi opstao i odoleo zubu vremena koji ga nagriza.

Kompatibilni partneri: Osoba čiji je osobni broj 1 rasplamsaće vašu želju i maštu svojim odvažnim i samouverenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Odnos sa osobom vašeg ličnog broja brojem 5, biće strastven i uvek zanimljiv.

ALO ANALIZA Na osnovu datuma rođenja saznajte KOLIKO DECE ćete imati! Četiri broja otkrivaju da ćete uskoro zatrudneti!

Broj 6 - Pomagač

Vaša snaga: Saosećajni ste, odgovorni, znate voleti, trudite se razumeti druge ljude i prihvatiti različitosti. Toplina doma, deca i porodica vaše su najveće vrednosti. Volite podučavati i pomagati drugima, pogotovo deci, starijim i nemoćnim osobama.

Vaša slabost: Previše ste zaštitnički raspoloženi prema onima koje volite, često sumnjičavi, preterano zabrinuti i skloni čestim promenama raspoloženja. Iz ljubomore ste sposobni učiniti svašta. Ljubav vam puno znači, no teško joj se prepuštate otvorenog srca.

Kompatibilni partneri: Pravi ste sretnici! Vi ste jedini broj koji je kompatibilan sa svim ostalim brojevima. Vaša potreba da se žrtvujete u ime ljubavi sigurnosna je mreža kojom su obavijeni vaši bliski odnosi. Sa brojem 2 uživate u razmeni nežnosti, sa brojem 9 stvarate bliskost i povezanost, a najmanje ćete se složiti s brojevima 3 i 5.

UVEK BIRATE POGREŠNE PARTNERE? Numerologija otkriva kako da izbegnete loše veze uz pomoć BROJEVA!

Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj 7 - Istraživač

Vaša snaga: Intuitivni ste, introspektivni, puno razmišljate i uvek ste u potrazi za istinskim smislom života. Dosta se vežete za prošlost, često se vraćate bivšim ljubavima i nije vam do površnih avantura. Težite ozbiljnoj vezi koja će vam pružiti osećaj sigurnosti i zaštićenosti.

Vaša slabost: Nesigurni ste, nepoverljivi i teško se emocionalno otvarate. Nije vam lako prići, delujete distancirano i nezainteresovano, pa osoba kojoj se svidite ima težak zadatak. Da bi uspostavila kontakt sa vama mora srušiti vaše obrambene zidove.

Kompatibilni partneri: Potreban vam je partner koji će vas osvojiti svojim intelektom i dati vam dovoljno prostora za bivanje u samoći. Kreativni broj 3 podstiče vašu maštovitost i širi vam životne horizonte, dok će vas intelektualna oštrina broja 5 držati budnima jer sa njim nikad nećete znati što donosi sutra.

ALO ANALIZA Samo jedan broj u vašem numerološkom kodu otkriva da li ćete biti BOGATI! Evo kako da ga izračunate

Broj 8 - Moćnik

Vaša snaga: Vaša lestvica je uvek visoko postavljena, kako u poslu, tako i u ljubavi. Imate visoke kriterije koje nije jednostavno zadovoljiti. Realni ste, ozbiljni, usmereni na materijalna postignuća i dobro procenjujete druge ljude.

Vaša slabost: Sklonost kontroli i samokontroli kao i osećaj nesigurnost blokiraju ostvarenje i uživanje u ljubavnoj sreći. Više opuštenosti i prepuštenosti životnim zbivanjima približiće vas osećaju zadovoljstva. Tada ćete dopustiti nekome da vas usreći.

Kompatibilni partneri: Budući da ste u vezi skloni dominaciji nemate baš mnogo izbora. Potreban vam je prilagodljiv i podložan partner, pa ćete se najbolje složiti s brojem 2 koji će znati da izađe na kraj sa vašim egom, kao i sa brojem 6 koji će učiniti sve kako bi vas usrećio, jer vaša sreća je i njegova sreća.

ŽIVOT ĆE VAM SE OKRENUTI NAOPAČKE! Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene! Do 1. avgusta nikako ne smete da radite OVE STVARI!

Seks, par, veza, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj 9 - Humanitarac

Vaša snaga: Velikodušni ste, timski ste igrač, a obitelj i voljene osobe prve su na lestvici vaših prioriteta. Uvek ste tu kad bližnjima zatreba pomoć. Romantični ste, skloni idealizovanju stvarnosti. Teško otpuštate neke vezanosti i onda kada znate da vam to šteti.

Vaša slabost: Želite li biti uspešniji u onome što radite, te zadovoljniji svojim bliskim odnosima, treba da budete fokusirani i ne dopustiti da vam se energija razleti na više strana jer onda niste nigde. Skloni ste nostalgiji i teško zaboravljate bivše ljubavi. Niste otvoreni, skrivate svoju ranjivost.

Kompatibilni partneri: Intuitivni i emotivni broj 2 uspešno će izaći na kraj sa vašim obrambenim štitovima i probiti se do vašeg ranjivog srca. S brojem 3 možete uspešno deliti umetničke i kreativne sklonosti, a duhovitost vašeg izabranika vama će biti neodoljiva. Osoba broja 6 imaće razumevanja za vašu društvenost i idealističan svetonazor.

Osmica je preokupirana NOVCEM i statusom u društvu! Sva verovanja vezana za ovaj magični numerološki broj!

AUTOR: Horoskopius/M.M. DATUM I VREME: 09.07.2019. 11:30 Ukoliko je Vaš numerološki broj osam, potraga za novcem i statusom biće veoma izražena kod Vas. Ove osobe su često najmoćnije, samouverene i uspešne u materijalnim stvarima. Foto: Shutterstock Osmica kao ličnost često ima tendeciju da bude nezavisna, konkurentna, praktična i prisilna kada je potrebno.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi