bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
Profimedia
bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

 Foto: Profimedia

Numerologija je univerzalni jezik brojeva, a svako od nas rođen je s jedinstvenim nizom brojeva koji otključavaju vrata prema dubinama naše osobnosti, otkrivajući način kako sarađujemo sa drugima, lekcije koje moramo naučiti te kako se nosimo s izazovima i životom.

Vaš lični broj je zbir svih brojeva u vašem datumu rođenja, koji otkriva vaše glavne osobine, životne puteve, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni sa partnerom, kao i koje brojeve treba izbegavati.

PROČITAJTE I:

 

KAKO SE RAČUNA

Recimo da ste rođene 23.09.1991. godine, a lični broj se računa zbirom 2+3+9+1+9+9+1 = 7

Vaš lični broj je 7.

U nastavku vam predočavamo značenje svih ličnih brojeva.

Broj 1 - Vođa

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Silovito ćete se suprostaviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvek morate u svemu biti prvi i najbolji.

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno uticati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni živeti u skladu sa pravilima i tuđim očekivanjima.

Kompatibilni partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. Sa brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nežna i diplomatična 2 biće vam velika podrška, no bolje ćete se složiti u poslu, nego u ljubavi.

Seks, ljubav, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj 2 - Posrednik

Vaša snaga: Usmereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumevanja za druge ljude. Dok nezapaženo delujete iz senke, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nežnom snagom uveravanja.

Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kad se naučite izboriti za sebe i svoje potrebe, postaćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresiranost.

Kompatibilni partneri: Harmoničan odnos ostvarit ćete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro sarađivati i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su sa brojem 5, no možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja se ne voli na ništa obavezivati.

Broj 3 - Komunikolog

Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvek gladni znanja. Imate gotovo magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posedujete zavidne društvene veštine. Bitno vam je izraziti ono što osećate, a život bez ljubavi vam je nezamisliv.

Vaša slabost: Morate odrasti, osloboditi se zavisnosti od nekih ljudi, samostalno odlučivati i prihvatati odgovornost za svoje postpunke. Doza narcizma i potrebe da uvek budete u centru pažnje može biti kamen spoticanja u bliskim odnosima.

Kompatibilni partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, dok će introvertni i mistični broj 7 uneti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i detinjaste odluke i zagrejaće vam srce svojom dobrotom.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

 Foto: Profimedia

Broj 4 - Učitelj

Vaša snaga: U ljubavi težite stabilnosti. Bitna vam je porodica, karijera, materijalna sigurnost i topli dom u kojeg se vraćate nakon napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih.

Vaša slabost: Nerado se upuštate u rizik, a život vam često može biti monoton i predvidljiv ukoliko se ne usudite iskoračiti izvan zone sigurnosti. Moralni ste i imate čvrsta uverenja od kojih ne odustajete bez obzira koliko zbog toga možete imati problema.

Kompatibilni partneri: Broj 1 je dobar odabir za vas, ima čvrstinu i doslednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvek usmeren prema cilju, disciplinovan i organizovan, kao i što ste sami, pa ćete lako uspostaviti odnos poverenja. Za porodicu i brak odgovora vam i broj 6, sa osobom pod tim brojem možete imati mnogo dece.

PREPORUČUJEMO:

 

Broj 5 - Ljubitelj slobode

Vaša snaga: Dinamični ste, energični, uvek u pokretu i nekoj akciji. U vezi tražite stalnu emocionalnu stimulaciju i strast. Energija vam je poput vihora koji će vašeg ljubavnika baciti na kolena Privlačni ste i u neprestano težite novim iskustvima i istraživačkim pohodima.

Vaša slabost: Sve vam brzo dosadi. Kad u vezi nestanu početna strast i zanos, brzo gubite interes za partnera. Nedostaje vam usidrenje, stalnost, svesnost o tome da se u svaki odnos mora ulagati da bi opstao i odoleo zubu vremena koji ga nagriza.

Kompatibilni partneri: Osoba čiji je osobni broj 1 rasplamsaće vašu želju i maštu svojim odvažnim i samouverenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Odnos sa osobom vašeg ličnog broja brojem 5, biće strastven i uvek zanimljiv.

Broj 6 - Pomagač

Vaša snaga: Saosećajni ste, odgovorni, znate voleti, trudite se razumeti druge ljude i prihvatiti različitosti. Toplina doma, deca i porodica vaše su najveće vrednosti. Volite podučavati i pomagati drugima, pogotovo deci, starijim i nemoćnim osobama.

Vaša slabost: Previše ste zaštitnički raspoloženi prema onima koje volite, često sumnjičavi, preterano zabrinuti i skloni čestim promenama raspoloženja. Iz ljubomore ste sposobni učiniti svašta. Ljubav vam puno znači, no teško joj se prepuštate otvorenog srca.

Kompatibilni partneri: Pravi ste sretnici! Vi ste jedini broj koji je kompatibilan sa svim ostalim brojevima. Vaša potreba da se žrtvujete u ime ljubavi sigurnosna je mreža kojom su obavijeni vaši bliski odnosi. Sa brojem 2 uživate u razmeni nežnosti, sa brojem 9 stvarate bliskost i povezanost, a najmanje ćete se složiti s brojevima 3 i 5.

Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj 7 - Istraživač

Vaša snaga: Intuitivni ste, introspektivni, puno razmišljate i uvek ste u potrazi za istinskim smislom života. Dosta se vežete za prošlost, često se vraćate bivšim ljubavima i nije vam do površnih avantura. Težite ozbiljnoj vezi koja će vam pružiti osećaj sigurnosti i zaštićenosti.

Vaša slabost: Nesigurni ste, nepoverljivi i teško se emocionalno otvarate. Nije vam lako prići, delujete distancirano i nezainteresovano, pa osoba kojoj se svidite ima težak zadatak. Da bi uspostavila kontakt sa vama mora srušiti vaše obrambene zidove.

Kompatibilni partneri: Potreban vam je partner koji će vas osvojiti svojim intelektom i dati vam dovoljno prostora za bivanje u samoći. Kreativni broj 3 podstiče vašu maštovitost i širi vam životne horizonte, dok će vas intelektualna oštrina broja 5 držati budnima jer sa njim nikad nećete znati što donosi sutra.

Broj 8 - Moćnik

Vaša snaga: Vaša lestvica je uvek visoko postavljena, kako u poslu, tako i u ljubavi. Imate visoke kriterije koje nije jednostavno zadovoljiti. Realni ste, ozbiljni, usmereni na materijalna postignuća i dobro procenjujete druge ljude.

Vaša slabost: Sklonost kontroli i samokontroli kao i osećaj nesigurnost blokiraju ostvarenje i uživanje u ljubavnoj sreći. Više opuštenosti i prepuštenosti životnim zbivanjima približiće vas osećaju zadovoljstva. Tada ćete dopustiti nekome da vas usreći.

Kompatibilni partneri: Budući da ste u vezi skloni dominaciji nemate baš mnogo izbora. Potreban vam je prilagodljiv i podložan partner, pa ćete se najbolje složiti s brojem 2 koji će znati da izađe na kraj sa vašim egom, kao i sa brojem 6 koji će učiniti sve kako bi vas usrećio, jer vaša sreća je i njegova sreća.

Seks, par, veza, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj 9 - Humanitarac

Vaša snaga: Velikodušni ste, timski ste igrač, a obitelj i voljene osobe prve su na lestvici vaših prioriteta. Uvek ste tu kad bližnjima zatreba pomoć. Romantični ste, skloni idealizovanju stvarnosti. Teško otpuštate neke vezanosti i onda kada znate da vam to šteti.

Vaša slabost: Želite li biti uspešniji u onome što radite, te zadovoljniji svojim bliskim odnosima, treba da budete fokusirani i ne dopustiti da vam se energija razleti na više strana jer onda niste nigde. Skloni ste nostalgiji i teško zaboravljate bivše ljubavi. Niste otvoreni, skrivate svoju ranjivost.

Kompatibilni partneri: Intuitivni i emotivni broj 2 uspešno će izaći na kraj sa vašim obrambenim štitovima i probiti se do vašeg ranjivog srca. S brojem 3 možete uspešno deliti umetničke i kreativne sklonosti, a duhovitost vašeg izabranika vama će biti neodoljiva. Osoba broja 6 imaće razumevanja za vašu društvenost i idealističan svetonazor.

Osmica je preokupirana NOVCEM i statusom u društvu! Sva verovanja vezana za ovaj magični numerološki broj!

AUTOR: Horoskopius/M.M. DATUM I VREME: 09.07.2019. 11:30 Ukoliko je Vaš numerološki broj osam, potraga za novcem i statusom biće veoma izražena kod Vas. Ove osobe su često najmoćnije, samouverene i uspešne u materijalnim stvarima. Foto: Shutterstock Osmica kao ličnost često ima tendeciju da bude nezavisna, konkurentna, praktična i prisilna kada je potrebno.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati