Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro
Shutterstock, ilustracija
Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Bioritmijski broj dobija se sabiranjem svih brojeva dana i meseca rođenja, a broj koji se dobije kao rezultat treba daljnjim sabiranjem svesti na jednu brojku.

Evo primera kako ćete izračunati bioritmijski broj:

Ako ste rođeni recimo 14. avgusta vaš bioritmijski broj je 1 + 4 + 8 = 13, a to je 1 + 3 = 4. Dakle bioritamski broj je 4.

PROČITAJTE JOŠ:

Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

  ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI?! Izračunajte da li ste kompatibilni sa vašim partnerom!

Jedinice

Dvojke

Imate letargičnu psiho-fizičku konstituciju, niti volite niti podnosite težak umni i fizički rad. Nemate živce nositi se sa stresom koji je povezan s novcem i gužvom, i uopšte s ubrzanim, ludim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka rizikovanja i hrabrosti, novac slabije pritiče. Lek je u bavljenju umetnošću, odnosno unovčavanjem vaše mašte. Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tokom čitavog života donijeti lepu zaradu, bez da se mnogo mučite i fizički naprežete. Ne ulazite u poslovna partnerstva jer vam to ne leži. Novac možete zarađivati od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda … Najmanje ćete se umarati ako radite dva paralelna posla, koristeći veliku kreativnost, za svoju dodatnu zaradu.

Trojke

Četvorke

Obično ste vrlo situirani, međutim, kod vas postoji neka vrsta kašnjenja s novcem, a i problemi vezani s vašim poslovnim potezima. Uglavnom nećete imati gomile novca, osim ako niste genije. Međutim, uvek ćete odavati izgled bogatstva oko sebe. Posedujete razvijen potrošački mentalitet, većina od vas lako troši novac, a ako živite u zemlji s dobrim životnim standardom, imaćete lepu kuću. Pravi prosperitet sledi vam tek nakon 40. godine života. Do tada budite strpljivi i nemojte se mnogo nervirati ako nemate novca za svoju ekstravaganciju. Nikako ne forsirajte situacije, niti bilo što radite na silu – kad su u pitanju novac i posao, to ne bi donijelo probleme. Lek je u strpljenju.

Petice

Vaš broj je broj poslovnosti, putovanja, brzine, biznisa, novca. Vas očekuje veliko obilje; novčano i materijalno pa i veliko bogatstvo. Zbog lucidnosti, pameti i prodornosti, možete imati čitavu industriju, ili čitav niz sistema poslovanja.
Naravno da vas to zanima. Za sve vaše aktivnosti, bićete izvanredno novčano nagrađeni.

Novac vam dolazi lako, ali drage moje petice, isto tako i odlazi. Šire promatrano – imate veliku sreću po pitanju novca, čak i ako ste prosek, ali toga nekad niste svesni.

Šestice

Vi ste prilično zanimljiv broj, jer vas novac ne privlači, a još manje vas privlači njegovo gomilanje. Jedino do čega vam je stalo i za što vam treba novac jeste da zadovoljite svoje potrebe i ispunite sebi želje.

Vi novac trošite vrlo rado na ono što vas privlači. Volite ga trošite na umetnost, iako vam to ne donosi dobrobit, osim uživanja. Novac je zbog toga u vašim rukama retkost. Da bi ste pokrenuli tokove novca, radite na svojoj snalažljivosti, trudite se da imate makar minimalnu udobnost, verujte u sreću i koristite priliku.

Sedmice

Brojevi

Profimedia.rs

 Foto: Profimedia.rs

Osmice

Vi ste osobe kojima kasni sve u životu pa se to odnosi i na novac.

To znači da vam solidno i stabilno financijsko stanje predstoji u kasnijem razdoblju života. Većina mora raditi teško i puno i ništa ne pada s neba. Vrlo je važno da se klonite svega što nosi broj 8 u životu i financijama, jer ćete biti još više usporeni. Najbolje se držati broja 3, 5,7 u vezi novca. 

Trenirajte sport u kojemu je osnova brzina. Po pitanju financija ulažite u ideje.

Devetke

Za vas se slobodno može reći da imate sreće s novcem. Imate tokom života mnogo novca i više komfora nego većina prosečnih ljudi koji vas okružuju. To se posebno odnosi na one koji ulažu u svoju financijsku kulturu. Volite trošiti novac na sebe. Tokom života ćete uživati materijalne udobnosti i luksuz. Ako pametno raspolažete novcem, možete živeti jako lepo.