Numerologija, astrologa, horoskop
Shutterstock
Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Verovanja u brojeve postoje još od Antičke Grčke otkako je nastala algebra. Dokazano je da najveći broj ljudi veruje da im je srećan broj sedam, a naravno za najvećeg baksuza je proglašena trinaestica.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Evo kako će stvari da stoje u 2019. godini.

OVAN

Pošto su prvi znak u horoskopu, to ih pokreće i oni uvek žele da u svemu budu broj jedan. To će im se ove godine i ostvariti. Dakle, Ovnovima je u 2019. godini srećan broj jedan. To će im doneti liderstvo i dominacju na svakom životnom polju. 

BIK

Vaš srećni broj u 2019. godini je dva i to je u skladu sa tim što ste stub Zodijaka. Želja da brinete o svemu i da gradite budućnost će vam se isplatiti, jer će vas okolina doživeti kao oslonac.

BLIZANCI

Blizanci, vi ste poznati po komunikaciji i zato je vaš srećan broj pet. Sudeći po tome što vam je duhovnost i težnja za znanjem jača strana, vi ćete u 2019. godini sigurno koračati i povlačiti ozbiljne životne poteze.

RAK

Broj sedam je broj Rakova čiji vladalac je Mesec (sa kojim je ovaj broj takođe povezan). Tokom sledeće godine vi ćete se boriti sa suparnicima i pobeđivati upravo sedmici i energiji koju ona nosi. Oslonite se na svoju intuiciju i čista osećanja.

Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

DEVICA

Do sada ste bili u potpunoj magli i niste mogli da se pokrenete, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Iskoristite svoj srećan broj pet i analizirajte situaciju kada je u pitanju 2019. godina. Imate dobro oko i možete daleko da vidite, a i osećaj vas ne vara, tako da su to sve vaši aduti za puteve kojima ćete ići.

VAGA

Broj šest predstavlja ljubav i dobar život. Upravo to je vaš srećan broj u 2019. Šestica će vam pomoći da otvorite nove horizonte i da se oprobate u stvarima od kojih ste možda već bili odustali. Ostvarićete i poslovne snove kojima pokušavate da krunišete svoj život.

ŠKORPIJA

U 2019. godini vaš srećan broj je definitivno sedam. Ovakvo stanje stvari u astrologiji će za vas otvoriti strast i želju za pobedom. Takođe, možete da eksperimentišete na svim aspektima života, jer će vam sve ići na ruku.

STRELAC

Sreća će biti na vašoj strani tokom cele 2019. godine. Tome će doprineti i vaša srećna petica. Bićete uvek bistrog uma i vaši brzi potezi će vam omogućiti lagodan život.

Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

VODOLIJA

U 2019. godini je potrebno da uvedete neki red u svoj život pogotovo kada su finansije u pitanju. Vaš srećan broj je 31 i to nije slučajno, jer će vam upravo on pomoći da se organizujete po prioritetima.

RIBE

Možda se osećate izgubljeno sada, ali to neće biti tako tokom 2019. godine. Upotrebite svoj magični srećni broj jedanaest da se pronađete u ovom svetu i da shvatite svoju svrhu i nećete više biti tužni.