ČETVORKE SU ROĐENI LIDERI, PETICE PRAVI ZABUŠANTI Izračunajte koji je idealan posao za vas!

Numerologija, drevna veština, može vam pomoći da dostignete blagostanje: evo koji je vaš lični broj i koji je vaš idealan posao!

posao, afera, kolege, bes, otkaz
Foto: Shutterstock, ilustracija

Osnovne principe numerologije razradio je čuveni filozof i matematičar Pitagora, piše Lepa & Srećna. U skladu sa njegovim izračunavanjima, bilo koji ma kako složen broj, sabiranjem možete da svedete na jednu od cifara od 1 do 9. Svaki od tih brojeva ima svoju simboliku, osobine koje nešto govore. Ukoliko taj princip primenite na datum našeg rođenja, izračunaćete svoj lični broj. U skladu sa simbolikom brojeva iz Pitagorin postavke, možete da napravite kroki, a za one koji su upućeni u numerologiju, i potpun portret konkretne osobe.

 

Zahvaljujući lakom i jednostavnom računu dolazite do ličnog broja. Pogledaćemo kako se broj odražava na naše finansijsko stanje, to jest da li na neki način možete potencirati pozitivne osobine svog ličnog broja ne biste li se obogatili.

Uzmite datum svog rođenja, na primer 2. jun 1985. godine. Svaku cifru ćete ispisati i sve zajedno sabrati. Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre. Konkretno, to izgleda ovako:

U PRAVO VREME SNOVI KONAČNO POSTAJU STVARNOST Ako vidite kazaljke u ovom položaju, odmah učinite nešto zbog čega će sve što poželite, biti ispunjeno!

Žena, kolege, posao, nerviranje, strpljenje
Foto: Shutterstock

2+6+1+9+8+5=31

3+1=4

Dobili ste broj 4 kao lični broj osobe. Numerolozi lični broj zovu još i numerološki kod. Na stranici desno pogledajte šta se odnosi na broj 4 u poslovnom i finansijskom smislu, naročito koji mu poslovni partneri i saradnici odgovaraju, a koji ne.

Lični broj 1. - Jedinice vole jasnu perspektivu!

Plusevi: Vi ste energični, aktivni, sposobni da utičete na tuđe mišljenje, privlačite ljude, imate ideje.

Minusevi: Ponekad ste previše samouvereni. Teško vam je da promenite svoje mišljenje i stavove, čak i kad se pokažu pogrešnima.

Kako da zaradite? Ne rasipajte snagu na sitnice. Vašem uspehu doprineće neka velika kompanija, najbolje ako ima razgranat posao u nekoliko zemalja. Dobro vam ide i prodaja bele tehnike.

Partneri: Najbolje se slažete sa pred­stavnicima brojeva 3 i 6. Sa nosiocima brojeva 2 i 4 nemate mnogo sreće, mada vam oni deluju dobro.

LJUBAVNIK, PISAC ILI MOŽDA ASTROLOG? Godina rođenja otkriva šta ste bili u prošlom životu! Saznajte tajnu vaše prošlosti i budućnosti

Lični broj 2. - Dvojke imaju svoja pravila

Plusevi: Mnogi vas smatraju za srećnika. U stvari, vaša se tajna sastoji u tome što ste uvek spremni na rizik, pa šta bude.

Minusevi: Problemi nastaju kad na scenu stupi vaša poslovična tvrdoglavost i nesposobnost da uopšte čujete druge, mada se pravite da ih slušate.

Kako da zaradite? Možete da napravite fantastičnu karijeru u nekoj državnoj instituciji, pogotovo na polju nauke. I svi drugi poslovi koji se smatraju za teške odlično vam idu.

Partneri: Idealni kolega mora da bude optimista. Najbolja varijanta su brojevi 2, 3 i 5. Vaš antipod je broj 1, sa njim skoro da i ne možete da radite.

IZRAČUNAJTE S KIM SE SLAŽETE, A KOGA DA IZBEGNETE Datum vašeg rođenja određuje ko je vaš idealan partner!

posao, afera, kolege, bes, otkaz
Foto: Shutterstock, ilustracija

Lični broj 3. - Trojka je stvorena za kompromise

Plusevi. Veoma vam je razvijena intuicija. Važite za spretnog čoveka koji pravi pametne kompromise.

Minusevi. Vaša rešenost da svima ugodite jednostavno je neodrživa. Ona vas ujedno i sprečava da ikada dobijete neku rukovodeću funkciju.

Kako da zaradite? Najbolje rezultate (i prihode) postižete u medicini, nauci, obrazovanju, nevladinim ili humanitarnim organizacijama. Leže vam i svi drugi poslovi gde je živ kontakt s ljudima.

Partneri: Trebalo bi da birate u svoju ekipu ljude s brojevima 5 i 8, a da izbegavate one koji imaju isti broj kao i vi. Dva broja 7 – mnogo je komplikovano.

KOMBINACIJE KOJE DONOSE PARE U IGRAMA NA SREĆU! Horoskop otkriva, pogledajte koji su vaši srećni brojevi koji provereno dobijaju!

Lični broj 4. - Četvorke su savršene za izvršne poslove

Plusevi. Odlično osećate situaciju i raspoloženje drugih ljudi. Savršeni ste za sve izvršne poslove.

Minusevi. Vrlo emotivno reagujete na sve što se oko vas dešava. Teško vam je i da uopšte radite ako vam je raspoloženje na nuli.

Kako da zaradite? Najbolje ćete zaraditi na malim uštedama.

Petice su izvor kreativnih ideja
Vas i ne privlače neki veliki poslovi, ali zato savršeno ekonomišete i uvek sve nabavite najjeftinije, a odličnog kvaliteta.

Partneri. Najbolje vam je kad ste u kombinaciji sa brojevima 4 i 8. Ako je ikako moguće, izbegavajte one koji no­se brojeve 1 i 3.

 

Lični broj 5. - Petice su kreativne!

Plusevi. Nepresušan ste izvor zaista lepih ideja. Sve što je povezano sa neuobičajenim, vaš je fah.

Minusevi. Tako visoko uzdignutom čoveku na oblacima mašte, teško je da završi ono što je započeo. Ne bavite se detaljima, ne zanimaju vas.

Kako da zaradite? Turizam, novinarstvo, trgovina to su poslovi kao stvoreni za vas. Iskazujete sve svoje talente, a zarađujete lep novac. Spojićete lepo i korisno ako se zaposlite u nekoj od odgovarajućih grana.

Partneri. U savezu sa energičnim predstavnicima brojeva 1, 4 i 9, možete zaista mnogo da postignete, dok vas broj 6 koči svojom energijom.

ČETVORKE GLUME FINOĆU A FLERTUJU SA SVIMA Numerologija otkriva kako da pomoću brojeva saznate koliko je ljubomoran vaš partner!

 

Lični broj 6. - Šestice uživaju u organizaciji!

Plusevi. Vaša radna sposobnost i ambicija, mogu samo da pobude divljenje. Kra­si vas i talenat za organizaciju.

Minusevi. Vaš autoritativni stav i ponekad nerazumevanje za tuđe probleme, mogu od vas da oteraju i zlata vredne saradnike.

Kako da zaradite? Brzu zaradu može da vam donese ugostiteljstvo, kao i poslovi s nekretninama. Sve što je na veliko, vama ide lako. Slobodno možete da razmišljate i o političkoj karijeri.

Partneri. Dobro će vas pratiti oni koji su rođeni pod simbolikom brojeva 2 i 6. Sa onima koji imaju broj 9 stalno ulazite u sporove.

BLAGO DAMAMA KOJE "UPECAJU" OSMICU Broj njegovog imena otkriva kakav je u krevetu!

Lični broj 7. - Za sedmice je idealan brzi tempo

Plusevi. Uvek ste optimista, verujete u sebe i svoju srećnu zvezdu. S lakoćom sklapate korisna poznanstva.

Minusevi. Vrlo ste loše organizovani, brzo se zasitite onoga što vas je još juče okupiralo, zanemarujete važne stvari (verujete da će se one same rešiti).

Kako da zaradite? Najviše možete da zaradite na poslovima koji su povezani sa trgovinom ili šou-biznisom. Nisu loši ni veliki projekti vezani za marketing, ali bez administrativnog dela.

Partneri. Najbolje funkcionišete u kombinaciji sa brojevima 1, 8 i 9. Sa brojem 2 nemate nikakve šanse, a sa 6 morate da pazite, što vas zamara.

 NEKO MISLI NA MENE! Saznajte šta TAČNO znači kada kazaljke pokazuju 00:00,15:15 i druge JEDNAKE brojeve!

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, bes
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Lični broj 8. - Osmice lako nalaze dobar biznis!

Plusevi. Kako ste rođeni diplomata, vrlo lako nalazite kompanjone. Imate i sposobnost da „otkrijete„ dobar biznis.

Minusevi. Ponekad se zaustavite na poslovima koje treba uraditi brzo. Hedonistički duh često vas odvuče od obaveza koje svakako moraju da se izvrše.

Kako da zaradite? Najbolje vam je u poslovima koji su povezani s umetnošću, ili ste i sami umetnik. Dobro vam ide i u sud­stvu i advokaturi, pa i kao profesoru. Znači, sve što je vezano za estetiku i reč.

Partneri. Brojevi 1 i 8 podržavaju vas u svim aktivnostima i dobro se razumete i bez reči, za razliku od broja 9 koji vas minira na sve načine.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2019. Izračunajte broj svoje SUDBINE i saznajte šta vas sve očekuje!

Lični broj 9. - Devetke su rođeni šefovi!

Plusevi. Umete samostalno da donosite odluke i da prihvatite odgovornost. Odlučni ste kad treba.

Minusevi. Ne analizirate svoje postupke, a ko se usudi da posumnja u vašu kompetentnost, ne prolazi baš dobro ako ste u mogućnosti da mu naudite.

Kako da zaradite? Uspećete i preko očekivanja ukoliko radite u državnoj instituciji sa strogom hijerarhijom ili ste zaposleni u vojsci. Odgovara vam i bilo koje direktorsko mesto.

Partneri. Često vam je i bolje kad ste sami, bez partnera. Žicu mogu da vam pronađu brojevi 3 i 5, a sa ostalima je haos ako vas ne prihvate kao autoritet.

Saznajte kako da izračunate vaš KUĆNI broj koji otkriva sudbinu vašeg doma!

AUTOR: 24sata.hr/M.M. DATUM I VREME: 30.07.2019. 08:57 Da li kuća u kojoj živite ocrtava vašu ličnost? Da li je pogodna za vaspitavanje i odgajanje dece? Saznajte na osnovu kućnog broja Baš kao i ljudi, i kuća ima vibraciju određene energije, pozitivne ili negativne, koje se mogu odrediti po njenom kućnom broju, kažu numerolozi iz Velike Britanije.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi