ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI?! Izračunajte da li ste kompatibilni sa vašim partnerom!

Saznajte lako!

Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sabiranjem svih brojeva datuma dve osobe dobijamo zajednički broj ili numerološku sinastriju. Primer: 6.5.1976 i 30.5.1983. 6+5+1+9+7+6+3+0+5+1+9+8+3=63 i 6+3=9

Broj 1

Ovde je muškarac taj koji mora preuzeti vodeću ulogu u partnerstvu, što uključuje inicijativu u bilo kom smislu. Veza može biti izazovna ukoliko partneri rade zajedno ili imaju iste poslovne ciljeve. Ovde problem može biti borba za prevlast. Neko mora biti popustljive naravi. Pogledajte OVDE vaš današnji horoskop.

 

Broj 2

Ovde je ključno rešenje tolerancija i to na viokom nivou, ali obostrano. Prilično se napora mora uložiti u ovu vezu. Emocije su obostrane i ovo je sudbinski susret, ali obzirom da su oba partnera preosetljiva moraju naći kompromis. Neosporno je da ljubav postoji.

Broj 3

Ukoliko ne dozvole da drugi utiču na ovu vezu, ovaj par će ući u bračne odnose. Muškarac bi trebao da da prednost ženi. Ova veza ima prosperitet i podršku čitavog univerzuma.

Broj 4

Ovde je moguća veća razlika u godinama. Ipak, ove veze obično traju dugo i nije isključeno da neka nesreća spoji ove osobe. Muškarac vodi glavnu reč. Iako sa velikim poteškoćama, par opstaje ili u najmanju ruku dugo traju. Pogledajte OVDE šta otkriva vaš datum venčanja.

Broj 5

Nije isključena socijalna razlika među partnerima. Uzajamna podrška je ovde jako bitna. Postoji mogućnost seksualne nastranosti jednog od partnera.

Broj 6

Harmonična i mirna veza. Ponekad nedostaje dimamike, ali ako neko od partnera bude dovoljno kreativan i maštovit, ovo može biti veza o kakvoj mnogi sanjaju.

Numerologija, astrologa, horoskop
Foto: Shutterstock

Broj 7

Vrlo burna i dinamična, uvek sklona iznenadnim događajima, ova veza je nestabilna. Emocije mogu biti jednostrane ili mestimične. Ovde je preljuba obavezno prisutna i ova je veza kratkog veka. Pogledajte OVDE numerološku prognozu za maj.

Broj 8

Radi se o karmičkoj vezi i dugu iz prošlog života koji jedan od partnera treba da isplati. Ipak, ova se veza teško prekida. Partneri ne mogu uticati na tok događaja.

Broj 9

Nedostatak pažnje i ljubavi, ovde se jedan partner više daje i svako radi po svome. Moguće da su partneri geografski udaljenji ili potiču iz različitih sredina.
Vrlo burna i dinamična, uvek sklona iznenadnim događajima, ova veza je nestabilna. Emocije mogu biti jednostrane ili mestimične. Ovde je preljuba obavezno prisutna i ova je veza kratkog veka.

Povezane vesti

 • Korisnik: ludimilojko
  16/05/2019 - 09:50
  Hebiga žika kod mene je konačan broj 10,vanserijski
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi