Numerologija, astrologa, horoskop
Shutterstock
Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sabiranjem svih brojeva datuma dve osobe dobijamo zajednički broj ili numerološku sinastriju. Primer: 6.5.1976 i 30.5.1983. 6+5+1+9+7+6+3+0+5+1+9+8+3=63 i 6+3=9

Broj 1

 

Broj 2

Ovde je ključno rešenje tolerancija i to na viokom nivou, ali obostrano. Prilično se napora mora uložiti u ovu vezu. Emocije su obostrane i ovo je sudbinski susret, ali obzirom da su oba partnera preosetljiva moraju naći kompromis. Neosporno je da ljubav postoji.

Broj 3

Ukoliko ne dozvole da drugi utiču na ovu vezu, ovaj par će ući u bračne odnose. Muškarac bi trebao da da prednost ženi. Ova veza ima prosperitet i podršku čitavog univerzuma.

Broj 4

Broj 5

Nije isključena socijalna razlika među partnerima. Uzajamna podrška je ovde jako bitna. Postoji mogućnost seksualne nastranosti jednog od partnera.

Broj 6

Harmonična i mirna veza. Ponekad nedostaje dimamike, ali ako neko od partnera bude dovoljno kreativan i maštovit, ovo može biti veza o kakvoj mnogi sanjaju.

Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Broj 7

Broj 8

Radi se o karmičkoj vezi i dugu iz prošlog života koji jedan od partnera treba da isplati. Ipak, ova se veza teško prekida. Partneri ne mogu uticati na tok događaja.

Broj 9

Nedostatak pažnje i ljubavi, ovde se jedan partner više daje i svako radi po svome. Moguće da su partneri geografski udaljenji ili potiču iz različitih sredina.
Vrlo burna i dinamična, uvek sklona iznenadnim događajima, ova veza je nestabilna. Emocije mogu biti jednostrane ili mestimične. Ovde je preljuba obavezno prisutna i ova je veza kratkog veka.

Komentari (1)

ludimilojko

16.05.2019 09:50

Hebiga žika kod mene je konačan broj 10,vanserijski