NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2019. Izračunajte broj svoje SUDBINE i saznajte šta vas sve očekuje!

Ljubav, posao i novac za vaš broj

Numerologija, astrologa, horoskop
Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Pročitajte mesečnu numerološku prognozu za avgust:

 

JEDINICA

Tokom ovog meseca vaši planovi će se odnositi na velike projekte za koje će vam biti potrebna podrška žena, ma kog pola da ste. Pokušajte da budete veći diplomata jer vaša prava pririoda koja se često manifestuje i isticanju svog 'ja' neće doneti željeni rezlutat. Vaši grandiozni planovi pod uticajem jedne Sedmice, neke druge Jedinice mogu zaživeti samo ako imate podršku članova porodice. Mesec je odličan za rešavanje stambenog problema ili za započinjanje privatnog biznisa ako nameravate da uđete u neki ekskluzivni poslovni prostor. Moguć je odlazak u inostranstvo. Opasnosti vam prete od struje, oštrih predmeta, previše alkohola. Nervni sistem može biti uzdrman ako u ljubavi ne budete skloni kompromisima.

Saznajte kako da izračunate vaš KUĆNI broj koji otkriva sudbinu vašeg doma!

AUTOR: 24sata.hr/M.M. DATUM I VREME: 30.07.2019. 08:57 Da li kuća u kojoj živite ocrtava vašu ličnost? Da li je pogodna za vaspitavanje i odgajanje dece? Saznajte na osnovu kućnog broja Baš kao i ljudi, i kuća ima vibraciju određene energije, pozitivne ili negativne, koje se mogu odrediti po njenom kućnom broju, kažu numerolozi iz Velike Britanije.

DVOJKA

Ovo je vaš mesec, samo ako budete dovoljno spretni da iskoristite sve poslovne šanse koje će vam se ukazati od strane jedne Petice ili negde na putu gde ćete najverovatnije sresti osobe koje će želeti da rade sa vama. Putovanja igraju veliku ulogu kako u poslovnom tako i u privatnom životu i može se desiti da doživite ljubav sa nekim van mesta u kome živite. Mnogima će lako poći za rukom da vas isprovociraju a čak i ako to ne budu želeli ili ako ne budu imali nikakve loše namere, vi ćete biti veoma podozrivi i možete doneti pogrešan sud o nekome ko će samo možda želeti da se sa vama našali. Ni iz čega može izbiti ozbiljan sukob. Izbegavajte Četvorke, posebno ako ste žena udvara vam se predstavnik ovog broja u koga nemate mnogo poverenja.

BREME KOJE SE UVEK NOSI Saznajte kakva vas sudbina čega na osnovu vašeg IMENA!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

TROJKA

Da biste tokom ovog perioda lako rešili probleme moraćete da se ponašate drugačije nego inače. Situacije će od vas zahtevati smirenost i staloženost a ponajmanje površnost. Vaša prava priroda neće doći do izražaja, mada ćete u društvu jedne Sedmice ili druge Trojke biti povremeno vesli i duhoviti ali ipak, previše posla će vas naterati da se postavite odlučno i da stojite iza svojih reči. Neispunjenje nekih obećanja može vas skupo stajati. Nije vreme za šalu nego za rad, pokazivanje svojih vrlina i možda – brak. Mlade Trojke mogu pomisliti kako je došlo vreme za tako nešto, ali ne zaboravite da brak nije avantura nego takođe i jedna velika obaveza. Slobodne Trojke mogu naći osobu iz svojih snova koja će ih vrlo brzo zaprositi.

 

ČETVORKA

Kada je vaš broj pod uticajem neparnih brojeva, vi ste apsolutno neprepoznatljivi. Imaćete potrebu da se vinete visoko i moguće da vam zaista predstoji neka vrsta slave, ma čime da se bavite. Kao da ste izašli iz nekog mračnog tunela i od ove godine ste brzim tempom krenuli put uspeha. Jedna Sedmica vam pomaže da bolje spoznate sebe a sa Dvojkom morate da taktizirate. Šestica može da vam napravi veliku štetu u sferi emocija ako joj dozvolite da se meša u vaš život. Dobijate priliku da se na poslu pokažete u najboljem izdanju i da vas pri tom neko – dobro plati.

BROJ 5 VAM DONOSI BANKROT, A OVAJ ĆE IMATI DOSTA RAZLOGA ZA VESELJE Izračunajte LAKO svoj SUDBINSKI KOD i saznajte šta vas čeka tokom leta!

Novac, devojka, briga, sreća, žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

PETICA

Predstavnici vašeg broja su poznati po svojoj dinamičnosti, sklonosti da dominiraju, nekada na fini način, nekada humorom ali vaša uvek mora da bude poslednja. Ako ste u poslu primorani da sarađujete sa drugom Peticom, Sedmicom ili Jedinicom, ukrstićete koplja. Ali i pored toga između vas postoji mnogo simpatija i saradnja će biti uspešna. Jedna Osmica kojoj ste se ko zna kada zamerili jer niste odgovorili na njen ljubavni zov pokušaće da vas ponovo animira i da vam se prilično direktno nametne. Ako pristanete, bićete žrtva nekoga ko je mnogo veštiji u vas u svim mogućim ljubavnim igrarijama tako da možda i nije tako mudro isprobavati šta ste propustili. Ako ste žena a radi se o nekom ko nosi uniformu na radu, utoliko pre. Ako ste muškarac, možete se zaljubiti u lekarku.

ŽIVOT ĆE VAM SE OKRENUTI NAOPAČKE! Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene! Do 1. avgusta nikako ne smete da radite OVE STVARI!

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika
Foto: Shutterstock

ŠESTICA

Vaša želja da budete maženi i paženi ali i da vi drugima uzvratite istom merom ljubav, da doživite romansu, neće biti ispunjena tokom ovog perioda jer čak i ako se to dogodi, zaljubićete se u nekoga koga će svi smatrati buntovnikom bez razloga. Ipak, harizmatičnost te osobe naročito ako se radi o Jedinici ili Sedmici neće vas ostaviti ravnodušnim. Žene predstavnici ovog broja mogu se zaljubiti u muzičara a muškarci i manekenku ili u nekoga ko zbog posla često putuje. Mlade Šestica, ma kog pola da su biže žrtva iskusnih zavodničkih moći nekoga ko ih neče ostaviti na miru. Pokušaćte da se posvetite poslu ali ipak sve misli će biti usmerene na vaš privatan život. Što se tiče finansija, pazite se. Ne ulazite ni u kakve rizične kombinacije da ne biste bili na gubitku.

OSOBE ROĐENE 1964. I 1982. STIŽE KARMIČKA KAZNA Kineska numerologija do detalja OTKRIVA šta vas sve čeka u 2019!

SEDMICA

Ne brinte se. Imaćete dovoljno razloga da budete zadovoljni jer ako uložite dovolno napora i ako budete pokazali odlučnost bićete zadovoljni rezultatom. Ovo je jedan od boljih meseci za rešavanje finansijskim problema, plaćanje zaostalih računa, ulaženja u nove partnerske odnose koji će vam se svakako isplatiti. Ako intimno želite da se dogodi neka promena i da dobijete bolje plaćen posao, moraćete da se potrudite sa se to dogodi. U ljubavi možete biti prijatno iznenađeni pažnjom ili udvaranjem osobe koju ste odavno primetili i na koju često mislite. Moguća je strastvena romansa sa neizvesnim ishodom jer predstavnici vašeg broja uglavnom drže situaciju pod kontrolom ali ako dopuste sebi prejake emocije, potonu i psihički i moralno. Nemojte dozvoliti sebi malodušnost kada je ljubav u pitanju.

 

OSMICA

Ne oklevajte već završite posao koji ste započeli, definišite ili pristupite realizaciji posla koji ste dugo pripremali. Vi ste na potezu. Ali u godini Trojke morate biti vrlo oprezni a u mesecu Sedmice još oprezniji, oko vas su jaki igrači. Nemojte se nadmudrivati sa onima koji su vam više puta dali na znanje da misle da su superiorniji od vas a morate da sarađujete sa njima. Šarm, harizmatičnost i ubedljivost će vam biti od koristi. U ljubavi ste neodoljivi i ako nameravate da se upustite u vezu sa nekim ko često putuje, živi u inostranstvu ili ste ga upoznali na putu, moguća je strastvena veza. Postoji opasnost da uđete u vezu sa nekim ko nije slobodan i zbog koga možete doživeti razočarenje. Pazite se povreda, bilo koje vrste.

SUROVI PERFEKCIONISTI Numerologija otkriva koje su GLAVNE KARAKTERISTIKE kod osoba rođenih 19. DANA U MESECU!

DEVETKA

Ako ste planirali da se upustite u neki nov posao, posebno sa strancima, samo napred. Bilo bi dobro da svoju nervozu i veliku energiju utrošite na pametne stvari, jer mnogi vaši potencijali mogu ostati neiskorišćeni. Trebalo bi da se bacite na učenje ako ste student jer vas ako budete vredni čeka veliki uspeh. Oni koji se bave nekom vrstom stručnog usavršavanja imaće priliku da svoje znanje pokažu pred strancima, negde na putu. Mogući su interesantni susreti, poznanstva od kojih ćete imati koristi tokom sledećih pola godine. U ljubavi ste previše zahtevni što se loše odražava u vezi sa nekim neparnim brojem. Ukoliko ste u vezi sa Dvojkom ili Šesticom moguća je veoma lepa ljubavna priča sa vrlo izvesnim krajem – kod matičara, naročito ako ste vi muški predstavnik ovog broja.

raskid, par, svađa, prevara, ljubomora
Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi