Svadba, Venčanje, Mladenci
Shutterstock
Svadba, Venčanje, Mladenci

Shutterstock

Svadba,  Foto: Shutterstock

Neki ljudi veruju u numerologiju, a drugi je istražuju isključivo zbog razonode. Bez obzira na to u koju grupu spadate, sada imate priliku da saznate više o svom braku na osnovu analize venčanog broja. On pokazuje kakav je vaš bračni odnos, ali otkriva i ključne stvari važne za uspeh vašeg braka.

Prema numerologiji, svako od nas ima lični broj koji utiče na naš život. Ako ste u braku, onda imate i svoj venčani broj koji mnogo otkriva u budućnosti vaše bračne zajednice.

PROČITAJTE JOŠ:

PRIMER IZRAČUNAVANJA:

Datum venčanja – 12.6.1999.

1+2+6+1+9+9+9=37
3+7=10
1+0=1

Venčani broj je 1

BROJ 1: Oba bračna partnera imaju veliku želju da njihov brak uspe, čak i ako su pre toga imali razmirice ili padove koji su znatno uticali na dinamiku ljubavnog odnosa. Volite jedno drugome iskazivati nežnost i zahtevate da vaš odnos bude pun međusobnog poverenja. Vaša vizija za budućnost je skladno zajedništvo. Iako ste se pre braka i tokom veridbe možda dobro upoznali i mislite da znate sve jedno o drugome, ipak budite otvoreni prema ideji da bi vaš partner jednog dana mogao da se promeni jer je to deo prirodnog toka života. Naravno, menjaćete se i vi. Zato oboje morate da budete spremni na kompromis onda kada više ne budete ono što ste bili na početku veze.

Ključ uspeha vašeg braka su razumevanje i fleksibilnost.

Brojevi

Profimedia.rs

Brojevi, Foto: Profimedia.rs

Ključ uspeha vašeg braka jesu održavanje bliskosti i sigurnosti doma.

BROJ 3: Porodica je uvek prva na listi prioriteta. Brak zamišljate kao malu zajednicu koju postepeno treba proširiti, a u vama ima dovoljno ljubavi za veliku porodicu. Uvek brinete o sigurnosti vaših najmilijih, kako onoj opštoj tako i finansijskoj. Imate veliku želju da osigurate potomke u finansijskom smislu i spremni ste da žrtvujete vlastite užitke samo za njih.

Ključ uspeha vašeg braka jeste spremnost na odricanja za dobrobit drugih.

Ključ uspeha vašeg braka jesu zajedništvo i razumno raspolaganje novcem.

BROJ 5: Vi ste avanturistički nastrojen par. Dok neki najviše uživaju u sigurnosti svog doma, vi zajedništvo koje dom pruža osećate svuda. Uvek ste spremni na borbu protiv monotonije i dosade i bavite se raznim aktivnostima, kako pojedinačno tako i u paru. Volite da provodite vreme zajedno, ali svakodnevno vam treba malo vremena samo za vas. Bićete jedan od onih bračnih parova koji će pod stare dane sve oduševljavati svojim aktivnim stilom života.

PROČITAJTE I:

Ključ uspeha vašeg braka jesu suspontanost, odanost i stalna želja za promenom.

BROJ 6: Niko ne razrešava bračne razmirice brže od vas, bez obzira na to da li se radi o svakodnevnim sitnicama ili o većim problemima. To je rezultat činjenice da ste od prvog dana braka odlučili da radite na njemu. Važno vam je da komunikacija između vas bude kvalitetna i da se u svakom trenutku možete poveriti jedno drugome. Zato probleme ne gurate pod tepih nego se odmah hvatate u koštac s njima. Niste spontani, skloni ste razrađenom planiranju svega u životu pa tako i proširivanja porodice.

Ključ uspeha vašeg braka jeste negovanje idealističkog verovanja u ljubav.

Ključ uspeha vašeg braka je mirna reakcija na promene, kao i međusobno uvažavanje potreba.

BROJ 8: Kompatibilni ste i od samog početka veze ste sjajan tim, a stupanje u brak dodatno je očvrsnulo vaš odnos. Finansijska sigurnost izrazito vam je važna i vi ste tip bračnog para koji bi mogao da pokrene sjajan zajednički biznis, dugoročno uspešan baš kao i vaš brak. Na dobrom bračnom odnosu pre svega možete da zahvalite zajedništvu i međusobnom poverenju koje vas motivira.

Ključ uspeha vašeg braka jesu spremnost na izazove i finansijska stabilnost.

BROJ 9: Pokreće vas vera u ljubav. Dok će realisti samo odmahnuti na ideju večne ljubavi, vi verujete u bajke. Ali to ne znači da ste “slepi” u ljubavi. Vrlo ste svesni svih problema koji eventualno postoje u vašem bračnom odnosu, ali spremni ste na sve da biste očuvali svoj brak. Odustajanje nije opcija i iskreno verujete da se sve razmirice mogu rešiti ako za to postoji obostrana volja.

Ključ uspeha vašeg braka je odanost.

Svadba, Venčanje, Mladenci

Shutterstock

Svadba, Venčanje, Mladenci, Foto: Shutterstock